15

Един ром

преди 4 години

Всяко дете в България трябва да получава детски надбавки най малко 150 лева месечно!!!!Ако родителите са социално слаби да му дадат още 35лева социална помощ. Китай харчи повече пари за разследване отколкото ние за стимулиране на раждаемостта.същото, но ***-устойчиво!Вместо да ядосвате, за соц.помощи. поискайте пари за своите деца!

14

Анонимен

преди 5 години

До ЖокерГръмни си баааа!

13

Жокер

преди 5 години

На тия дето тука им потекоха лигичките като прочетоха че имало китайки годни за разплод ... Абе , льоьовци , вие нормално българско или ромско момиче не можете да си хванете дето са около вас , че на китайки се точите . Хахахах . И кво викате - Само ни ги ДОКАРАЙТЕ тука да видите кво ги праиме ..... Хахах Машини....... Готови за разплод..... Гооолеми тарикати .... ама щото са далеко и няма как да дойдат , а пък и защо ли да искат да идват .... Ай сега, марш при мама да ви трие сълзичките .

12

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат тук тези момичета и да се даде на всяко самотно момче по едно или две. По добре да станем половин китайци отколкото да ни превземат ц иганите и да се превърнем изцяло на ромуланя

11

Анонимен

преди 5 години

Ням лошо! Човек да си купи женичка, дето го слуша и не шава много!

10

Ха ха

преди 5 години

Най вероятно става въпрос за грешна инерпретация на китайския превод с което и "хакера" се съгласява . Всъщност , той дори не знае от къде точно идва тази база данни. И твъди че това е една от 29808 незащитени бази данни на Китайската инернет зона . Като казва че САЩ са шампиони в това с 45320 незащитени сървъри . Естествено медиите , обикновенни болни мозъци и сеирджиите ще допринесат за много и всевъзможни пикантни подробности за новината всеки според психическото си отклонение .

9

Щерю

преди 5 години

Хитлер ряпа да яде пред китайците...

8

Тъпи

преди 5 години

По добре в Африка и Латинска Америка да намаляват раждаемостта .Китайките и Японките са хубавички и да раждат повече момичета .

7

РАДОСТНА ВЕСТ

преди 5 години

ОТЛИЧНА НОВИНА.Е МАЛКО "УПОТРЕБЯВАНИ" ТЕЗИ НА 32-НО НА СНИМКАТА ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ.КЪМ " АЛИ БАБА" ИЛИ КЪМ "АЛИЕКСПРЕС" СЕ ПОРЪЧВАТМОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПОРЪЧА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНАДОСТАВКИТЕ ИМ СА СЛЕ 20-30 ДНИ ОБИКНОВЕНО

6

Анонимен

преди 5 години

До сериозноИ аз искам това, да зная! Защо с ти дали минус... За мене е необяснимо!

5

Анонимен

преди 5 години

Китайците на инглиш си пишат джейсона...

4

Факт

преди 5 години

В Китай произвеждат всяко едно нещо,за което има търсене.Ако са нужни деца-и деца ще произведат.То поне не е трудно,въобще.Е,ако целят по-качествен материал-ще се напънат малко.А това,че на Запад някой си лаел-едва ли ще ги развълнува много.

3

Анонимен

преди 5 години

Докъде би стигнало, първо всички феминистки организации се изселват в Африка. там ще са много по-полезни. после хора с IQ, ръст и физическа сила в долните 20% се спират от възпроизвеждане за да продължи еволюцията в правилна посока.

2

Сериозно

преди 5 години

А колко струват?

1

Анонимен

преди 5 години

и какъв е проблема ... ние българските русофили също сме готови за разплод от нашия любим вожд и учитель товарищ путин