321

Нямате изход

преди 5 години

Абе тиквени герберастки кратуни, трябва вече да ви е станало ясно, че колкото по кратко време сте все още на власт, по малко време ще лежите в затвора. Корупция, кражби,разграждане на държавността, обезлюдяване на България и простотия. Това е десет годишното ви управление.

320

....................

преди 5 години

Докато има дори 0,1% вероятност от връщане на бсп на власт ГЕРБ ще печели всички видове избори.

319

Крадлив гербераст

преди 5 години

Това проучване е правено или в канцеларията на ***, или в някой от апартаментите на Цвъ Цвъ, защото народа е на друго мнение. Ще има як народен шут по корумпираните, крадливи и опростачени герберастки задни части.

318

Така де

преди 5 години

Вярвай на празния си джоб и на празния си портфейл. Не вярвай на Борисов и Цветанов.

317

Анонимен

преди 5 години

Кой е луд да гласува мажоритарно за водачката на листата Мария Немска съпруга? Тая отдавна не е българка. Май кандидатурата след Цачка отича в канала

316

ей индианци

преди 5 години

Ей индианци, стига сте нагласяли такива *** справки. Кой нормален човек би гласувал за тези изро.и, олого...ни, маймуни и мафиоти. На народа му писна и вече му е омръзнало да го занимавате с вашите глупости и измишльотини. Тези продадоха късче по късче държавата ни, ограбиха народа, хората са поболяха от претиснение как да си издържат семействата, как да си платят лечението, как да си платят сметките и т.н. Никой не им вярва на тези клети души, по-черни и от катрана. Дано бъдат наказани от Бог

315

Анонимен

преди 5 години

българи, ако имате мозък няма да гласувате за сегашните от парламента бсп, герп, дпс, оп

314

Сигурна съм!

преди 5 години

Глупости, всички знаем, че не се отчита реалния вот, а договорения!

313

хмм...

преди 5 години

Няма проучване за бедността у нас защото според властта няма такава, всичко е шест и ние цъфтим , та чак плодове даваме! Не виждаш ли посоката в която се движи държавата? Слугинаж и обслужване на външни и чужди за нас интереси това е днешната политика и такива са днешните управници! Само се чудя защо някои пак се излъгаха и повярваха че като се наместят и пишман патриотите в управата нещата ще тръгнат?

312

Защо?

преди 5 години

Защо няма проучване за бедността в България и защо за десет годишно безхаберно и опростачено управление, сме на последно място по заплащане на работниците и на първо място по герберастка корупция и кражби.

311

Мачкай ни

преди 5 години

Браво Бойко! Само чрез победа, можеш да изгониш малкото свестни българи, които са останали в България. Смачкай ги. Ти само това можеш. Катастрофа и след нея още две катастрофи. Това представлява десет годишното ти "управление" . Блгарските шведи до един гласуват за теб, за да останете в милата ни България, само Ти и те.

310

Герб

преди 5 години

Ако евровота беше вчера, герб щеше да спечели колкото на изборите за президент. Между другото, кой предложи Цецка Цачева за кандидат президент? Някой от Банкя ще е сигурно. Цветан Цветанов му е заместник председател в партията и той . Всеки иска да е политик номер едно и министър председател. На Методиев му стигат три мандата.

309

ДСБ-ИСТИНСКАТА ДЯСНА

преди 5 години

НАНОВО СТАРИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА УПРАВЛЯВА,ХОХОХОИСКА ИМ СЕ(ГЕРБ,БСП,ДПС,И ОБЕДНЕЛИ НАЦИОНАЛИСТИВСИЧКИТЕ МИРИШАТ НА РУСКИ ,ПОВРЪЩА МУ СЕ НА НАРОДА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,СТИГА,СТОП,ТОЧКА.ИСКАМЕ ИСТИНСКИ ДЕСНИФОРМАЦИИ ВОДЕЩИ КЪМ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА!

308

Анонимен

преди 5 години

А на теб господине преди ти викаха "другарю".Признай си.

307

Анонимен

преди 5 години

До не могаНе мога да разбера как още има толкова заблудени хора, гласуващи за герб. Тея хора бавни ли са,какви са? Не разбирам!Напрегни си мозъка и може би по Коледа ще разбереш защо не можеш да разбереш другарю.

306

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 325Гроб е организирана престъпна група, която съсипа бъдещето на децата ни!Така е другари, сега децата ви ще трябва да работят също като нас обикновените българки, които не са част от червения елит.

305

Турски ятаган

преди 5 години

ГЕРБ се оказа лъжа.Демокрацията се оказа лъжа.Правата и мисълта за човека от човека се оказаха лъжа.Европейският съюз се оказа лъжа.Животът ни и вярата в светлото бъдеще също се оказа лъжа.Зад каквито и маски и лица да се крие Стария Ред,той си остава чудовище,което задушава човешката раса.Хората от цял свят трябва да се обединят в името на Свободата,Равенството и Братството!Доло Стария Световен Ред!

304

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група, която съсипа бъдещето на децата ни!

303

Стратег

преди 5 години

Ако при тези нагласи, които срещам навън, ГЕРБ спечели, значи българите заслужават изчезването си като народ и държава. Не може д асе вярва на социаологически агенции, понеже им се плаща, важното се случва в изборният ден и след него. Най-вече, след него;))) Но, въпреки това, не чакайте да дойде Спасителят да ви спаси то "Спасителят";))) Опичайте си акъла. Бъдещето е Процес и вие го случвате според свободната си воля и глупост;)))

302

Анонимен

преди 5 години

честито ще ви управляват близачи на мюфтийски ***