13

A,

преди 5 години

Лицата, които са се възползвали, от такива пенсии, са били от различни прослойки, включително бивши кметове, заместник-кметове и общински съветници....Все хора гравитиращи около партии.

12

Питащ

преди 5 години

Само да попитам тези " ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ ", в НОИ какви документи се издават за пенсии, или те събират предоставените такива и ги изпращат в София за определяне на пенсията на всеки човек подал документи. Израза " СМЧ " няма как да означава, че на този човек трябва да се отпусне пенсия по - голяма от реално полагащата се, а евентуално по - бързо предвижване на документите. Но какво да се прави, идват избори и трябва да се вдига пушилка. Обикновените хора се смеят на такива изявления.

11

Анонимен

преди 5 години

Ми з а негов човек, я! Тес па с правят на из е ада и! Г чи не си знам българти кфи сми!

10

бай ганю

преди 5 години

сега да видим след като всичко е установено и доказано дали ще има осъдениили всичко пак ще си остане само вятър под опашката

9

Анонимен

преди 5 години

Само така силно мой човек - крадене до дупка, пресъхнете е тази държава, нищо да неостане.Кога ги пускат че аз един е затвор не съм видял. Между другото нищо не се чува да Северин, или Българина помни точно 3 дни.

8

експерт

преди 5 години

АКО ИМА ГРАЖДАНИ ИЗМАМНИЦИ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО

7

Анонимен

преди 5 години

Ако разровят пенсиите на бивши комунистически номенклатури и техни близки,ще цъфнат интересни казуси за прокуратурата.СМЧ имаше и за "наши другари", без да имат пряка роднинска връзка.Те най безпардонно се хвалеха,че са ги " управили".....

6

Активист на БКП

преди 5 години

Това е лицето на ГЕРБ- купуване на симпатизанти чрез ТЕЛК,незаконни пенсии,кражба от европейски фондове,фалшифициране на избори !!!

5

Слънчарски

преди 5 години

Трудно ще се изкорени шуробаджанащината, посята от комунистическото време. Дори и в случая ми се иска да вярвам, че е точно такава целта, но най-вероятно е за замазване на очите от Европейският Съюз. Колкото да покажем, че уж се борим с корупцията и т.н., а всъщност само горим няколко малки бушончета.

4

хе хе хе хе

преди 5 години

"Силно мой човек" е паролата, чрез която се прави кариера и в художествено-творческите, и в научните среди у нас.Да не говорим пък за гейовете. Владо Кузов драматично заяви, че бил готов да го разстрелят в центъра на София, ако основният проблем на България са хомосексуалните. Само че още от времето на соца, та чак до наши дни точно тази завера - на лицата с нетрадиционна сексуална ориентация, дърпаше конците и предначертаваше кариерното развитие на не малко певци, актьори,писачи,"учени" и т.н.

3

Меломан

преди 5 години

Ще има ли концерти на Тита в следствието и затвора?

2

Анонимен

преди 5 години

Нека проверят и прането на парите чрез песенното творчество и "пътят нагоре". Дали са СМЧ?

1

гостО

преди 5 години

Турция е виновна,че ни остави в ръцете на КРАДЛИВОТО ПЛЕМЕ!