50

aa1830

преди 5 години

Когато обществото мълчи и търпи като стадо, това също е предпоставка и шанс. В нормална държава мнозинството определя правилата, в ненормална като нашата просто блее, скътава се и търси вината в другуя....

49

Анонимен

преди 5 години

аа1830 Отговор:Вие може да сте им дали шанс , но Ние не сме!Защото Ние сме нямали шанса да даваме шанс.А Вие явно сте имали тази възможност.Защото такава възможност имат само властимащите ,които от 10 години са едни и същи герберасти.А Ние не сме герберасти.И никога няма да бъдем! Както се пееше в една песен на Щурците.Властта пак е в крадливите ръце на бившите комунисти.

48

aa1830

преди 5 години

Тея убавци се бяха родили в нирмална държава специално в хотелиерския бизнес щяха да стигнат до ниво келнер и попасово обслужване по стаите на някой крайпътен мотел половин звезда! България обаче и ние всички сме им дали шанс да станат това, което са в момента и то за наша сметка!

47

срамота

преди 5 години

Във всеки град има по няколко Ветковци ,но си плащат редовно и всичко е О.К.Прави ми впечатление ,че никъде нищо не пише за Пеевски ,*** ,Златев,Божков,Цветелина , и още стотина от техния кръг.Нищо вече не се чува и за падналата ограда , и за платеното гражданство.А оня със суджуците направо изчезна.

46

Анонимен

преди 5 години

Далавера и бизнес са синоними. Защо ще ги съдят/

45

уточнение

преди 5 години

Ще повярвам че има правосъдие ,когато осъдят първия крадлив гербераст /а те всички до един са крадливи/.До тогава ще знам ,че Тиквата и Цвъко от време на време рекетират някой длъжник на бандата "Герб".За да се сещат останалите кой е главния бандит в държавата.

44

бг

преди 5 години

Еми чакайте ги да се запънат... за да ги почакате . .. м..... в .... д.....

43

Анонимен

преди 5 години

Кльощавият "търговец" на здраве кога?

42

Наблюдател

преди 5 години

Я, какви са хубавци, ой мамини сладки! Ще ги сложим при Баневи да си хортуват.

41

Ф.С.В.

преди 5 години

Всичко се върти около КРЪГЪТ МОНТЕРЕЙ-- смешното е че името на този кръг е на ресторант където се правят схемите-- Сега вече за 30 г кръгът управлява всичко и всички - Мафията си има държава и си прави каквото си иска- хваща дребни мишки които не искат да си плащат или се месят в бизнеса зад граница - В БГ има много тайни и то ЧУДОВИЩНИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО!А СЕТИХ СЕ ! ПЕЕВСКИ защо не ходи на държавна работа и то години наред- ама вие ако не отидете 2 дни -ще бъдете уволнени )))

40

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДиневи, Божков и Гела са честни хора. Не ги закачай.

39

Анонимен

преди 5 години

Братя Диневи кога ? Васил Божков кога ?

38

АНТИ

преди 5 години

Балкански сИляндури тарикати - хитреци на дребно(и едро) тръгнали да строят демокрация.Ей тва сме ние българите !

37

АнонимеН

преди 5 години

БИ ТРЯБВАЛО ДА МУ СЕ НАПРАВИ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА АРАБАДЖИЕВ ЗА 10-КИ ГОДИНИ НАЗАД И ДА МУ СЕ КОНФИСКУВА ВСИЧКО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПО ДОКУМЕНТИ :D

36

АнонимеН

преди 5 години

АРАБАДЖИЕВ Е ЕДНО НИЩО ДО СМЪРТТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ!!!АРАБАДЖИЕВ Е УПРАВИТЕЛ НА ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ КОИТО СА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЛЕД СМЪРТТА МУ ТОЙ ГИ ИЗТОЧВА! ТАКА ЗАПОЧВА НЕГОВА ИДИЛИЯ ПОСЛЕ ИНВЕСТИРА В ХОТЕЛИ И С ВРЕМЕТО ТЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ!ЛИЧНО ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ АРАБАДЖИЕВ ЛИКВИДИРА ИЛИЯ ПАВЛОВ ЗА ДА ИЗТОЧИ ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ ИЛИ ЗА ДА НЕ ГО ХВАНЕ, ЧЕ ГИ Е ИЗТОЧИЛ!НО НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ ИЛИЯ ПАВЛОВ Е СТАНАЛ ТОЛКОВА БОГАТ ПРЕДИ ***!

35

аа1830

преди 5 години

Тоя сайт тотално изтрещя - "чакаме Арабаджиеви...." Що не ни организирате да ги посрещнем направо!

34

шшт

преди 5 години

Предостатъчно ми е, че прекръстиха Японския хотел на "Мааринела" - вулгарно, долннопробно като стар бардак в края на присатнището... Не ща да си спомням нито за японските вишни, нито за другите им простотии. Да ги прибират, ДА ГИ ОСЪДЯТ с истински присъди и ДА ОТНЕМАТ имуществото им, НО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА БЕЗ ПРАВО НА ПРИВАТИЗАЦИЯ ТОЗИ ПЪТ - ако обичате! Иначе ще се окаже просто преразпеделение на активите.

33

Анонимен

преди 5 години

Лицето, което направи един продавач на цигари в собственик на хотели, известен като завряния зет или лаборанта - кога ще понесе своята отговорност. Или той върви с връщането на бай ***!

32

Верен на Ветко

преди 5 години

Вътьо, плащай си рекета на мутрите и да те пускат по-скоро, че тук на Елените не сме получавали заплати от 6 месеца. Айде, че сезон идва!

31

Ф.С.В.

преди 5 години

До ПроСоТоПравилно си ме разбрал ,,,,,,