42

Анонимен

преди 5 години

Като е заминала европейка на 16 год., облечена натокана с права като бял човек, защо иска да се връща като опашкулена джихадка с промито мислене на 19 год. без грам съжаление за това, което сама си е решила. Така й се пада - да е жива и здрава, че да страда цял живот от малоумието си. Имала е всичко, и го е захвърлила по собствено желание.

41

FPD

преди 5 години

Не бих се очудил тихомълком да ни ги пробутат тук при нас подобни ***,в изчакване за използване в бъдещо демократизиране на неудобни държави.Не бих се учудил с тези политици.

40

Яница

преди 5 години

Голям праэ!!! Няма иэмислена дума,поне на български, която да ги опише тия...!!!! Диваци!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 5 години

На 15 години отишла да ражда бебета на джихадистите. Тази изобщо има ли нещо в кратуната си. Родена в Англия израснала там а тръгнала в Сирия където има джихадисти. На всичкото отгоре и не съжалява за постъпката си а иска да се върне в Англия. Е кой ще те приеме с тази празна тиква. Стой си там и продължавай да раждаш джихадистчета.

38

Анонимен

преди 5 години

Да питам само, сега това дете и него ли 70 девици, или девственни мъже го чакат, че се обърках вече? И друг въпрос: може ли да имам 70 девици сега, докато съм жив, пък като пукна не ги искам? Кото ми осигури второто и веднага ставам мусляк!

37

ВЪПРОС

преди 5 години

В Сирия няма нито един човек умрял от Пневмония - това е болест позната в Европа .Тази е убила детето си с удушване .

36

Анонимен

преди 5 години

Аллах си прибира правоверните.

35

Един от Германия

преди 5 години

Германското антинародно правителство проучва възможностите да върне джихадисти-немски граждани от ИД, заедно с тяхните булки и деца. Смятайте какво ни глашат в Германия. Дълго не може да се живее в този бъдещ калифат.

34

45758

преди 5 години

Защо така - нали са си техни граждани! Да си ги приберат, да си интегрират, да ги цивилизоват по британския образец. Защо ние ТРЯБВА да проявяваме гостоприемство и да им осигуряваме дом, работа, да се съборазяваме с техните варварски обичаи за многоженство и малолетни майки?!? Защо съображенията за сигурност да са валидни на Острова, а спрямо българите в България - не!!!

33

Малка ку4ка

преди 5 години

Да си стои при батковците с бради и големи мераци за кръв и насилие! Каква романтика за малката мюсли!

32

Анонимен

преди 5 години

Най християнско ще е да пуснем Бегум в ЕС на социал!

31

Lan

преди 5 години

Единственото наказание за държавна измяна трябва да е смърт! Проблемът е решен - майката при червеите, детето за осиновяване. Едно бебе не може да е виновно...ама великобританците си измиват ръцете (отнемане на гражданство и готово!), та тази ...да продължи да се носи по света и сее заразата.

30

Валентин

преди 5 години

Не зная дали може да почине нещо, което не е съществувало. Според мен джихадистката искаше да пробуди състрадание и си измисли цялата история с бременност и деца тъй като това беше в перфектно съзвучие със соростидната пропаганда. Но понеже номера не мина, и и отказаха връщане в Англия сега просто несъществуващото бебе умира. Защо въобще ни занимавата с тази гнус.

29

Анонимен

преди 5 години

e i ko

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Три

27

ДртПрч

преди 5 години

Смъртта на дете винаги е трагедия. Съдбата на майка му не ме интересува.

26

Анонимен

преди 5 години

Ау, бързо носна кърпичка че ми се доплака !Каквото е търсила, това е и намерила, британската гражданка на 19 години, родила 3 пъти малки джихадистчета ......

25

Shark

преди 5 години

И какво сега, следва да анатемосаме Великобритания, че е отказала да приеме една джихадистка, която намира за нормално отрязани глави да се търкалят по улиците. Тя си е виновна за детето, още едно доказателство че тези не са хора, три деца е допуснала да и починат, това си е пълна безотговорност, да не кажа малУУмие. Нямат място в Европа подобни диви животни

24

християнин

преди 5 години

Нали е много хубав ислямския свят.Защо всички *** бягат при нас?

23

Какво красиво,

преди 5 години

възвишено,типично английско име,в духa на Шекспир.Не мога да го произнеса, камо ли да го напиша ,а пък и го забравих вече...