14

1

преди 5 години

яворе,и ти не си цвете за мирисане.

13

Анонимен

преди 5 години

Prisadite na novite izboriiiii......izberi bulgarskoto.....orajie ot bulgarskite zavodi!

12

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ СА ОЛИГАРСИТЕ ТЕ СИ ИЗПРАХА ПАРИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И СА ВЕЧЕ ДОКАЗАНИ БИЗНЕСМЕНИ.ТЕ ПОДДЪРЖАТ ЖИВОТА НА СТАРАТА НОМЕНКЛАТУРА И ТЕХНИТЕ ДЕЦА И АКО НЕ СЕ ОТЧЕТАТ НА ПАРТИЯТА,ПРОСТО СЕ ЕЛИМИНИРАТ И ЗАСТЪПВАТ ДРУГИ.ПОЗНАТИ МАФИОТСКИ ИГРИ ИМИТИРАЩИ ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ ЛОШО Е,ЧЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТОНАРОДА СЕ ИЗЛЪГА ДА ГЛАСУВА ЗА ЦАРЯ И МУТРАТАБОЙКО БОРИСОВ.КАКЪВ НАРОДА ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА

11

Анонимен

преди 5 години

Това си е акции ''Респект''. Значи трябва да продьлжавате да плащате и да ни поддьржате иначе вижте какво ще ви се случи

10

Анонимен

преди 5 години

Българи,напишете в търсачката името на Явор Хайтов и сами преценете какви хора канят по телевизиите да коментират.Всички са от един дол дренки-крадливи.

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко е пунта за пред хората, нищо няма да стане, всичко е мафия, държавата умира.

8

дада

преди 5 години

Номера е в това, че тук законите се пишат от юридически лобита и са така направени, че очевидни факти не служат за доказателство, а редът за събиране на доказателства е неприложим. На практика по всяко време съд и прокуратура могат да кажат, че това доказателство не е доказателство за тях. Кво стана с тия в телк? Кьорав кара кола, ама подписалия телка не е виновен. А човек без крак викат на телк след 3 години да не би да му е пораснал крака. Пораснала му е.... патката. И са невинни за съда.

7

Решението

преди 5 години

Терминал 2 !!!!!

6

мунчо

преди 5 години

До Анонимен пич,най-тъпия въпрос е да се иска да докаже произхода на парите си!Въпроса който години го набиват в главите ни,а той е неправилен!Главния въпрос и главното доказателство за престъпление е:-добре имаш "мерцедес" имаш палат за 10млн,имаш 20млн в банката или в кутии заобувки,НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ОТ КЪДЕ СА ТИ ПАРИТЕ,АМИ ДАЙ ДОКУМЕНТ ЧЕ ЗА ТЕЗИПАРИ СИ ПЛАТИЛ ДАНЪК!и ако няма,съд,присъда и в кафеза,а всичко друго е бля-бля!

5

Анимос

преди 5 години

Зам прокурора на Кюстендил ходи на почивка с гольовците у дивио запад, акция нема ли да има .

4

Ха-ха

преди 5 години

Положението на ГЕРБ е нестабилно и затова е тая хиперактивност!Всички подгонени не са от вчера в играта,ама сега се сетиха...Ако на ГЕРБ им се размине,всички тия гръмки дела ще утихнат и всичко ще продължи по старому-управляващите ще си прибират рекета и ще ги оставят на мира!То даже на властта е изгодно всички да са в ла.ната-така са по-зависими....

3

До Анонимен 1

преди 5 години

А може би просто са виновни и го знаят, затова не са се явили?На българина все са му външни причините ама много често сам си е виновен.

2

Анонимен

преди 5 години

Сериозно ли?! Представете си, че и доказателства трябват! Аз дали мога, при положение, че не работя даси купя мерцедес и да си построя мраморна вила? Една данъчна справка и изискване за доказване на произход на парите и целият български елит ще изгърми. Даже в чуждите държави знаят, че очите е наркопласьор, а само МВР не знае. Какво работи този човек? Откъде има толкова пари? Пълно е с доказателства, но по незнайни причини никой не ги търси!

1

Анонимен

преди 5 години

"Той допълни още, че за него е чудно защо семейство Арабаджиеви са се укривали в Испания и защо не са се явили да дадат показания пред българския съд, да пледират за невинност."Ха ха, този пич вероятно се шегува? Нали говорим за милата ми Родина, в която като не си платиш рекета на управляващите куките намират нещо в колата ти и те вкарват в следствения арест, където друг затворник те убива с пила при "битов инцидент"? А после "независимият" съд дори освобождава убиеца. Този е як шегаджия!