82

Ванката

преди 5 години

Лъжци! Трябва да сте много *** за да лъжете, че точно в Русия, жените са с ограничени права. Точно в СССР и социалистическия лагер правата на жените са уеднаквени мнооого преди тези в страните на запад. И то си направете сметка, че тези на запад са го направили защото там хората са започнали открито да казват, че искат като в СССР. Същото е и с пенсиите по старост. Първи ги въвежда СССР и после хъката мъката тези *** от западните страни. Не вярвайте на мен, проверете в интернет думите ми.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Тъй е - невероятно т.ъ.п.а размазня! Руснаците са кавалери, винаги поднасят на жените цветя, независимо дали са им майки, съпруги, колежки! Мисля, че даже някои от тях са под чехъл - рускините са много бойки и често нямат мярка в приказките и претенциите си.

80

Анонимен

преди 5 години

До ЕрдоганКооопеленце, ако те добара Путин, ще ти пръсне дооопенциту!Същото ще стори и Ердоган!

79

Анонимен

преди 5 години

Работилия по публикацията, от какъв език е преведена "статията"? Защото лъсва името Кетагурова (Khetagurova) от Северен Кавказ. А културният читател е чел поезия от националния поет на Осетия Коста Хетагуров. Трябва да бъдете коректни към нас, да работите чисто и без грешки!

78

ПЕНКО

преди 5 години

АЛО Т.Ъ..ЧООО , В РУСИЯ МЪЖЕТЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВА И "СВОБОДИ" И РАВЕН ГЛАС В КЪЩИ !!!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 5 години

Трябва Повече бой и *** секс за жените ...дорде разберат че място то им е в кухнята и да раждат .Иначе ще бачкат по 12 часа 6 дни в седмицата да хранят комунисти и мигранти---РАТИФИЦИРАНЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!ТИ СИ ЗА ЗАТВОР

76

Ердоган

преди 5 години

Чесит ти празник Путин да си ни жива и здрава и все така красива жена

75

Анонимен

преди 5 години

Жената иска от един мъж да осъществи всички нейни желания. Мъжът иска от всички жени да осъществят едно негово желание. Кой е по-скромен?Е, може и "подай дистанционното и донеси една бира", или "направи една салата";)

74

Анонимен

преди 5 години

Айде да не ги мислим руснаците,а да се съсредоточим върху проблема на българските жени,а имено,защо само за миналата година бяха убити 35 жени от най-близките си мъже.---АМИ ЕЙ СЯ ЩИ КАЖА:ЩОТО СМЕ НЕ ТОЧНО УМНИ НЕ РАТИФИЦИРАХМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

73

джо

преди 5 години

Присъствал съм на осмомартенски празник в Русия. Такова празненство трудно можем да организираме тук. Всичко беше на ниво, като в приказка. Единственото слабо звено бе, че около 50% от мъжете преминаха нормата на алкохолна допустимост" натряскаха се". Иначе по права жените им нямат разлика от Европейските норми.

72

Анонимен

преди 5 години

Аз съм жена и съм против пропагандата да ме направят кариеристка.Не желая да работя тежка работа по 10 часа и да нямам време за семейството, а децата ми да ги възпитава държавата. Тази статия е джендърска и истанбулска пропаганда. В България имаме проблем с бедността и раждаемостта, а тази статия иска да ни внуши проблеми в семейството.

71

Анонимен

преди 5 години

Ба набии й два шамара, кат не слуша, п и фърли ена китка на 8ми там да са радуала.

70

Гошо

преди 5 години

До АнонименПредпочиташ защото си руска *** и против демокрацията и евроценостите Такива като теб гласуват за Сидеров и Каракачанов

69

Анонимен

преди 5 години

Айде да не ги мислим руснаците,а да се съсредоточим върху проблема на българските жени,а имено,защо само за миналата година бяха убити 35 жени от най-близките си мъже.

68

Ludoto Lenche

преди 5 години

До рускиняdo 78 .Bravo !!! Da si jiva I zdrava !!!

67

Анонимен

преди 5 години

До Аман от глупостиТо за това Източна Европа винаги е била клоаката на Европа заедно с Азиатските клоаки.

66

Аман от глупости

преди 5 години

Няма да се правя на русофил или русофоб, по отношение на правата на жените в Русия ще посоча следното - преди 75 години, докато във Великобритания все още се обсъждат неща като правата на жените да гласуват, в СССР женски отряди са едни от най-безстрашните воини в цялата война. В Източна Европа жените отдавна са считани за равни, ако не и над мъжете, и символът на майката е свещен. Западна Европа трябва да взима пример от нас в този аспект, а не ние - от нея.

65

XuTbp5bp

преди 5 години

Спрете се бе, насрахте се съвсем при това на ВАШИЯТ си празник! Айде обратно в кухнята!

64

Анонимен

преди 5 години

Абе уж 90% от българите били русофили... пък всички отиват на запад... купуват западни коли и западни стоки (просто щот такива руски няма). Всичките много обичат Русия ама от разтояние :) никой не държи да отиде да живее там ... интересно защо.

63

Анонимен

преди 5 години

До Бойка ХанъмаКой по какво си пада няма никакво значение когато става дума за правата на жените смешнико.