11

История даге

преди 5 години

Османската империя част от ,която бяхме и ние е най-дълго съществувалата империя в света-близо 7 века....

10

Анонимен

преди 5 години

Деградацията,девалвацията на вековните човешки цености, корупцията,алчонстта,и девиза кинтите са всичо.

9

ГАДОРЯН

преди 5 години

Животът на империите е все по малотраен. След Рим, следващите все по зле. Като почнем Чингис Хан, Британската, Руската, Австро - Унгария и сега САЩ. Не им давам още много време. А и Йелостоун ще ги затрие. Ще са нещо като Атландида.

8

Анонимен

преди 5 години

Има една приказка не обичам да се моля другия път със *** дето лъжат че не можели да вкарват имал 15 Костов срамен и жалък лъжец един ден ще ти го изкарам из носа лъгането как си ги регистрирал тия хора кога им даде часове явно в даи Ловеч или спят или не ги интересува 20 човека вкарани а не можел да вкарва не можел ли корупция корумпирани инструктор е това е измамник

7

Вавилон

преди 5 години

Разварат! Справки Вавилон, Римската империя, че даже и Османската империя. Единият син наСюлейман великолепнии е бил наркоман!

6

V

преди 5 години

Според мен ЕС е империя която се разпада . До разпад на империи се стига ,ако няма равни правила за всички и не може да бъде установен законен ред . А ред според мен се установява с народ ,а не със съдии . Съдията не може да взема крайното решение .Това трябва да го правят хора избрани на случаен принцип иначе някой ще станат с по шест апартамента вместо да са у затвора ;)

5

Анонимен

преди 5 години

-Какво води до края на империите?-Джендърството.

4

Nightborn

преди 5 години

До от ЮАР Ако не ти плащат за това, което си писал и ако го мислиш серизоно, то ти си за лечение или поне за освидетелстване. Сащ са един колос на глинени крака, който по ред причини е придобил определена скорост. Само дето краката глинени и няма опора. По приридно закони когато едно тяло има скорост но няма упора, то неминуемо пада на земята. Сащ почти са паднали , но лошото е че падането на такъв глинен колос ще разклати земята, а от това ще пострадаме най-вече ние- малките!

3

Любопитен

преди 5 години

До от ЮАРТова,за което говориш беше вярно преди 30 години.Преди 20 минаваше за задоволително.Преди 10 се появиха съмнения.Сега никой не вярва,освен заинтересованите,естествено.Ама и те търсят начини да минимизират рисковете при крах.

2

от ЮАР

преди 5 години

До ЛюбопитенНе преди целият свят да се американизира. Защото това именно е най-съвършената и напредничава държавно-правна система. И защото Америка е фарът на световния прогрес от изтеклите 200 години. И защото Америка е в началото на възходящата си фаза. И също понеже всеки човек на тая земя иска спестяванията си в долари. Никой не търси юани, рупии, рубли и пр. буш-шит. И най-важното - защото Америка утвърждава свободата на ИНДИВИДА! Ей поради тия причини Америка ще я бъде много, много време

1

Любопитен

преди 5 години

А отвъдокеанската империя-кога?