7

Някаква Ж

преди 5 години

Военнослужещи... "Специални сили"... Министерство на отбраната...И отдолу *** си коментират сексуалните нужди!?Защото те могат да воюват само с 40-50 кг. жени, примерно...

6

Анонимен

преди 5 години

така и не се разбра сега това, което виждаме на снимката : душевно М в кожата на Ж ли е (т.е. грешка на дядо господ), или е Ж но във външна маскировка на М, т.е. иска да бъде М, вследствие на външно облъчване, че М има по-голяма ... заплата естестевно или пък ... никой не знае какво е?кой е наясно какво се случва в случая?

5

Таню

преди 5 години

Бaхти новината за 8-и Март... Се едно от Кремъл преписана...

4

Аз мисля че за 8ми

преди 5 години

Март се полага нещо по-нормално за стреляне.. Р226 или поне Глог 19, ако трябва да сме по-скромни. Макаров ми звучи като наказание малко. Дамите също биха се зарадвали на нещо лъскаво и точно.

3

Анонимен

преди 5 години

ти си *** ... ето това е случая. *** - комунист, (с каскет) от село ... ако въобще има такива - ти си !

2

Анонимен

преди 5 години

До 1джендър ли е лицето най-вдясно на снимката, което визуално определено има ясно био/поло идентификация, но пък франологично изглажда доста "по -меко" от част от останалите бица на снимката? какъв е случая?

1

Анонимен

преди 5 години

какво казва конвенцийката по този въпрос, който виждаме на снимката ?!М ли е, Ж ли е или MW или какво ? каква е дисекцията в случая? подлежат ли на защита от конвенцийката, въпросните лица от снимката с очевадно неясна био/поло/социална функция?