21

futurehealth

преди 5 години

Vsichki roditeli mislqt za decata si!abcbg

20

Да тази страница

преди 5 години

До Да подхвърля идеяда точно тази страница има интересни нещица: vaksinite Също книгата на д-р Рoбърт Сиърс : "Книга за ваксините" ( The vaccine book)Статия / интервю с д-р Гайдурков за ваксините: "Ваксините - за или против"От това ще ви стане драго на сърцето че поне сте прочели какво правите/не правите!Поздрави и дано се видим на зелено а не на операционна маса!!

19

Да подхвърля идея

преди 5 години

Здравейте, Преди да си купя телефон - чета в гугъл 3 мин за да видя цени и инчове;Преди да си купя кола - чета в гугъл 1 час за да видя цени и модели;Преди да си ваксинирам детето - чета в гугъл поне време за цената на 1 кола :) (.. а може и 2 часа ако не ни е по-важен сериала разбира се)Предлагам следното за преглед (можете само в автобуса):- vaksinite ;- намерете си статията: "Какво не казва лекарят ви за детските ваксинации"; - прочетете инфо за д-р Гайдурков и ваксините

18

Анонимен

преди 5 години

До Изкарали морбилиМорбили или варицела? Защото варицела и рубеола са карали доста хора като деца, ама май морбилито е друга история.

17

Изкарали морбили

преди 5 години

Как да Ви кажа, ами морбилите = дребната шарка я изкараха и двете деца всяко за по 6-8 дена и сега са си тип топ!Не знам защо да не си имате естествен имунитет. В нета се твърди, че при ваксинация с ваксина срещу морбили се отключват в организма скрити процеси (скрити капани) и започват да работят срещу организма десетилетия. Ако е вярно това което го пише дори и на 10%, то предпочитам дългосрочния имунитет, който ни е завещала природата! "Какво не казва лекарят ви за детските ваксинации"

16

:)

преди 5 години

Да, мислим за децата си! Именно затова НЕ ги ваксинираме и не можете да ни уплашите с дребна шарка!!! :)

15

Морбили

преди 5 години

Морбили - това звучи страшно!Дребна шарка му викат.

14

Коментар

преди 5 години

Заплахата Морбили: родителите да мислят за децата си.Едно време бабите умишлено са водили внучетата при болни от дребна шарка деца, за да я преболедуват навреме.

13

Анонимен

преди 5 години

Някои хора в България са на нивото на руските селяни от 18 век. Та Екатерина Велика публично се е ваксинирала, че да им докаже, че не е страшно.

12

Уххаа

преди 5 години

Според мен, сегашния закон трябва да се спазва, а в Конституцията е казано: Всеки има право на избор за всеки вид мед.манипулация!От тук насетне можете да гласувате за нов парламент, който да промени Конституцията и толкоз на първо време..Другото е фасони за пред по неуките. 'Ко искате пийте по 2 литра ракия на вечер, яжте по 5 кила на сядане, 'ко искате си ударете и 20 ваксини на куп, това е Вашо право, но без да задължавате съседите да ви правят салата или да ви държат ръката ..

11

Boto

преди 5 години

Лошото в цялата работа е, че не направих нищо да изкарам пари от цялата тая антиваксърска глупост. Я трябваше нещо чай от чия + дренки срещу морбили да патентовам. Я нещо крем от био домати сушени на слънце протим чума да пусна. Е за тва ме е яд. А иначе то необазовани хора винаги е имало просто сега има къде да пишат и другите да ги коментират... Едно време тея бяха месните провали седящи в кафето 3 часа без работа и обясняваще на всеки, който дойде за международните конспирации.

10

Анонимен

преди 5 години

Ама не си ваксинирайте децата, ваше право си е. Ама ако се разболеят-никакви лекари, лекувайте си ги по съветите на бг.мама. И аз не съм фен на лекарствата и на фармацевтичната мафия, ама морбилито, тетанус и подобните неща, са сериозни. Не е настинка, че да си мине за 3 дни с чай и мед.

9

Анонимен

преди 5 години

Заразяват хората да не тръгнат против ваксините..Голям бизнес е,за милиарди. Ако толкова ги е грижа за хората- да спрат войни,да спрат наркотици,робски труд и порнография...Само парите са важни за управнициите..Ще живеят хиляда години,смях в залата..

8

Анонимен

преди 5 години

Много глупости имаше преди 1989, ама поне с ваксините нямаше шега. Идва училищната сестра и всички под строй. Няма не искам, няма мама не дава, няма приказки. И благодарение на това, сега нашето поколение сме общо взето защитени.

7

Хмм...

преди 5 години

Тая зима не "избухна" глобална грипна епидемия.И затова има "огнища" на морбили по целия свят.

6

българин

преди 5 години

Мамите-антиваксърки гърмят с тежката артилерия в ,,бг мама" ! Самите те са ваксинирани , ама иначе много знаят !

5

Анонимен

преди 5 години

До BotoАбсолютно. Учените и докторите могат да говорят каквото искат, ама щом в бгмама пише нещо, а ако го е потвърдила и Гала, направо край! З...ват и учени и медицина и всичко, щото мамите разбират повече.

4

Boto

преди 5 години

Не си прав ... антиваксърите просто още не са видяли новината. В момента сигурно преглеждат новите проучвания във доказани и специализирани по темата сайтове като БГ мама, аз жената и неизчерпаемият и доказан световно източник на кафе с Гала.Майна та им на хора химици със по 10+ Титли и толкова минимум години проучвания...

3

Анонимен

преди 5 години

Боледува съм морбили като дете - 6 годишен. Четвърт век по-късно все още си спомням колко мизерно се чувствах. Тази болест не е шега работа.

2

Някой

преди 5 години

До АнонименНе се надявай да им дойде акъла каквото и да стане. Акълът е като цикъла - не ти ли дойде навреме, не го чакай изобщо.Антиваксърките са с отклонения, също като веганите и flatearrth society.