33

До Анонимен

преди 5 години

Ми тя България винаги е била рай за такива.като започнеш от Карлос Чакала и Мохамет Али Агджа,и стигнеш до Йоцо Амстердама.Все най издирваните международни престъпници. Да не споменавам имена като ,,бащицата'' на Каптагона и амфетите,тогавашната ДС го пазеше повече от Бай Тошо.Всъщност при един разговор между охранители,той е посочен като по-важен и от Тодор Живков.Толерантноста към международните издирвани бандюги е пословична в България.А такива като тоя Хорхе,ги изпращат ежегодно тик на СПА.

32

Анонимен

преди 5 години

Ама той тука си е бил у дома си.Обаче са го гепили щото не платил където трябва.

31

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбирате. Първо Венецуелските долари, после тоя пич, които най вероятно дори не е Хорхе, но нали треба да покажем действие. От другата страна как банките едва ли не раздават пари. Сичко е да се отклони общественото внимание. Хорица еврото идва, пазете си парите. Никой нищо не казва как я смятат тази работа. Сега сме в валутен борд - добре, но при прехвърлянето от лев към евро борд няма да има. Който е теглил кредит в лева ще яде бахура.

30

Шлосер

преди 5 години

Ама къде е живял една година? В Банкя ли ? :-)

29

Анонимен

преди 5 години

В България мафиотите са си като удома. Вижте само какво става в парламента.

28

Анонимен

преди 5 години

Боце , сега трябва да връщаш едни комисионни, че тия от Колумбия не си поплюват !

27

Анонимен

преди 5 години

България е рай.

26

чарли

преди 5 години

Защо не беше руснак,какъв вой щеше да има.

25

Анонимен

преди 5 години

А кой го е приютил във Варна?До тук ли ще е разследването?

24

Анонимен

преди 5 години

Изводът - плащайте си редовно таксата "спокойствие".

23

Анонимен

преди 5 години

Дошъл човекът да си харчи парите в България. Вкарва пари. Не като комунистите само да изнасят.

22

Анонимен

преди 5 години

Кога тоя щеше да влезне безпроблемно в БГ преди 30 години. Някой можели да ми отговори на този *** въпрос. Къде са спали на границите и не са видяли че на този документите са Фалшиментос. Кой знае с колко бандити сме се препълнили и какви дейности развиват. Къде са така наречените органи които са задължени по закон да пазят границата и държавата. Изобщо съществуват ли такива органи. Или органите се разнасят по щосетата да ни дебнат да не сме си надъ.рвили органа и да не им го мушнеме изотзаде.

21

Анонимен

преди 5 години

Нормално, нали това е държавата на мафията!А Брендо осъден в две държави в Италия и Румъния по 10 години затвор, държавата на мафията България го остави свободно да избяга! Както каза един италиански журналист мафията си има държава и тя се нарича България!

20

Анонимен

преди 5 години

От какво да се притеснява, като знае, че мафиот е министър-председател на държавата?

19

бай ганю

преди 5 години

май е започнал да конкурира някого прекалено много и са решили да се правят най накрая че не могат да не го забелязват от службите повече а да си пишат малко активако е извършвал престъпление у нас за последната година не е ли редно първо ние да го съдим и лежи а след това да го екстрадираме???

18

:)

преди 5 години

Човекът си е знаел, че в Боландия ще изкара поне годинка на спокойствие. Сигурно и сега задържането е станало, след като западните служби са настояли да се случи и са знаели, че апаша е в БГ и плаща на корумпираните управляващи, за да не го закачат.Боколенд - страната на интернационалната престъпност. Заповядайте издирвани, в БГ ще сте добре!

17

сминдух енд чесън

преди 5 години

Нормално ,тук е в свои води.

16

ПАТИЦА ПО ПЕКИНСКИ

преди 5 години

са яли ЦЕЦО ЦЪРВУЛО и компания. Явно LSD не прощава. Може като робот да повтаряш заучени фрази, може даже на ТИКВА да се правиш, но иде ДЕН за БРАНЕ на ТИКВИ

15

Анонимен

преди 5 години

До ТОВА Е БЪЛГАРИЯ 14БКП-то не си е отишло и като гледаме няма да си ходи скоро

14

МОЛИТВЕНИ ЗАКУСКИ

преди 5 години

в Белия дом май се състоят само от отровни змии