152

@

преди 5 години

До Партиен членМИ да вървят във венецуела тези глупави хора дето искат социализъм : )

151

Анонимен

преди 5 години

TAQ MECHTA UMRQ OTDAVNA BE TROMPETE

150

Додо

преди 5 години

MAGA2020

149

Джеф

преди 5 години

Тръмпи представлява обикновените американци, бели мъже. Демократите събират под знамената си жените, гейовете и "цветните". Така че прогнозирам че Тръмпи ще спечели втори мандат. На американските бели мъже им писна да ги правят на маймуни. Време е и българските мъже да се събудят.

148

Анонимен

преди 5 години

Който си мисли, че във "най-великата и демократична" държава се живее като по филмите--не, не е така. Бачкат средно по 60-70 часа седмично, живеят в колите си, потънали в дългове, болшинството не могат да си позволят здравеопазване и образование, цял живот изплащат лъскаво дървено бунгало, а като остареят го продават за лечение.Що триете коментари бе "демократи"?

147

Анонимен

преди 5 години

Единия процент във ФАЩ го е много страх от социалистическа революция на пролетариите, за които американската мечта е да бачкат от люлка до гроб като луди, за да живеят на кредит, да плюскат гмо храна, да живеят в дървени бунгала, които не са техни, и да умират от страх, че ще останат без работа, от тук на улицата, без достъп до лекарЩо триете коментари бе "демократи" такива?

146

Анонимен

преди 5 години

За невежите., затлъстели и промити мозъци американци социализъм ознава още по-високи данъци за бедните и още по-голяма мизерия за тях. Вместо обратното - високи данъци за богатите, жилище, образование, здравеопазване и социална сигурност за всички. Това обаче не се харесва на единия процент.Що триете коментари бе, "демократи" такива?

145

Анонимен

преди 5 години

Гледах как родителите ми есента се редиха с чували на опашка да си купят чушки за зимнина.-----------------------Ми как да се реди някой в Америка за чушки за зимнина, като там такива хубави чушки просто не съществуват. И у нас вече няма хубави, истински чушки като през социалзма и затова и у нас вече никой не се реди за чушки. И за сирене и за кашкавал не се реди, защото истинските такива просто ги няма на пазара.

144

Партиен член

преди 5 години

Тоя заедно с нашите евроатлантици постигнаха забележителен успех в това, да накарат хората да искат социализма. По времето на бай Тошо партийните секретари и комсомолските такива не успяха.

143

ognyanz

преди 5 години

А за какво може изобщо да му трябва на милионер като Тръмп социализъм, та дори и от скандинавски тип. Трябва му здрав капитализъм, от който да печели колкото се може повече.

142

Анонимен

преди 5 години

САЩ нямат бъдеще. С този огромен външен дълг от 22 трилиона долара скоро ще се сринат. А Русия и Китай тихичко, но много упорито работят в тази насока. Скоро ще правим тапети от долари.

141

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП ТРЪГНА С ГОЛЯМА КОШНИЦА ЗА ХАНОЙ, А СЕ ВЪРНА С УВИСНАЛИ ВИСУЛКИ.Ким Чен Ун е силен политик, знае си цената.

140

САЩ са типична

преди 5 години

тоталитарна държава с централно-планова икономика и развит репресивен апарат !в САЩ важи основния принцип на тоталитарната държава - всичко което не е задължително е забраненоПолитическита партии са изцяло на подчинение и финансиране от юдо-масонските монополи а те се управляват от Уол Стиитските юдо-масонски банкина американците постоянно им мият мозъците че безплатното здравеопазване, пенсиите и соцялните помощи за безработни са социализъм

139

Wc

преди 5 години

По добре сиромах в европа от колкото руски негодяй в америка.

138

Ха-ха

преди 5 години

Тия камъни са май в градината на Бърни Сандърс,а не насочени към Света!Щото иначе нещата опират повече до ефективно управление,а не до идеология.А именно САЩ губят ефективност и конкурентноспособност.Ако не е долара и военната сила,която го налага-отдавна да са фалирали.Ама и тая ще е до време,на всички им писна от тоя пладнешки грабеж!Впрочем, устройството в Китай се води на книга комунизъм/социализъм,ама нещата вървят и то много добре!

137

Анонимен

преди 5 години

Умните хора с простаци не спорят. Затова и Тръмп си тръгна от Ханой.

136

?

преди 5 години

Тръмп защо избяга от срещата в Ханой и не я завърши,нещо се уплашил ли от кИМ чЕН?Защо това не се пише от наЩта "свободна" преса?)

135

Ром"с

преди 5 години

"Американската мечта" е като вярата в "социализма " и там и там е ПОЧТИ едно и също и едните и другите "крещят" в името на народа,но в социализма няма таквоз голямо раслоение между богатитЕ и бедните,както при "американската мечта".Американската мечта беша "мана небесна"за всичкият "пролетариат" на запданите страни и за всички от криминалните среди и леките жени.Социализма -комунизма също е вдигнат беше в името на пролетирата .Като цяло ,социализма ,ама никак не е лош като идея ,както и мечтата

134

Анонимен

преди 5 години

До МошеДо голяма степен това става благодарение на спасените от нас. Имам предвид не само тези от твоята кръвна група.Това ще ни е за акъл.

133

привет от Германия

преди 5 години

В САЩ е " много лошо " !Затова всеки руснак който има възможност бяга от руската *** и отива в Съединьоннами Штатами Америки !