12

Анонимен

преди 5 години

В католическата църква за кюрета се подбират само хомосексуалисти. Не се и женят. Педофилията е много разпространена сред тях.

11

Анонимен

преди 5 години

Тази "история" се тиражира като факт, без да се наблегне на обстоятелството че, е разказ САМО на един човек и няма даже косвени свидетели. Пред никого не е била споделяна никога! Даже на психотерапевт не е ходил. Подобни хора са емоционално ликвидирани, а той, въпросният "Детето", има много приятели, семейство и нормален живот.

10

До 4129

преди 5 години

Разиграват се за да не пострадат истинските педофили, а този невинен човек. Гаврят се. Без доказателства, по думите на някой си, който даже няма и не е имал белези на психическа травма, за да унищожат репутацията му и ако може да получи удар или нещо подобно. Няма да го осъдят, понеже случаят е смешка. Но удрят по ватиканската банка за която той отговаря.Истинските педофили ги търсете навсякъде, по всякакви църкви, не само католически, вижте какво праят в Индия по храмовете и особено сред политиците pedogate или pizzagate.

9

Анонимен

преди 5 години

Същата съдба ще имат 80 процента от децата ако се позволи *** пропагандата- нещастни, млади хора,които имат проблем между реалността,и това,което са им втълпили. Поради този конфликт ще станат нарокомани, или ще се самоубият.

8

4129

преди 5 години

Не разбирам защо се раиграват евтини пиески на огромна изненада от повсеместната поквара сред католическия клир, при положение, че сексулоното насилие и сексуалните извращения са преобладаващо занимание за повечето духовници?!? Ако бъдат осъдени всички развратни кюрета, едва ли ще останат и стотина да служат. За техните монахини да не говорим...

7

До Анонимен

преди 5 години

"От Азия и Африка световна война не е започвала..."_______________Не, от там само търговия с бели роби е движена...МАСОВА. Средиземно море и европейските брегове са им били като ловни ливади.

6

До Или

преди 5 години

Така да си мислиш е целта! Световният кабал е в настъпление! По-добре се замисли: Този Кардинал е дошъл като гост в църквата и е изнесъл меса с другите свещенници. Пял е и детски училищен хор. Когато свърши месата хорът си тръгва, децата ги прибират. Когато свърши работното време свещенникът на църквата заключва. Когато има високопоставен гост, най-главният в целия Евразийския регион - винаги го съпровождат!! Не му оставят ключовете да затвори и загаси лампите! Всичко е абсурд! Вдигане на разрушителен за църквата шум.

5

Анонимен

преди 5 години

Това все пак е само ИСТОРИЯ, много абсурдна, която, както се изказват специалистите, не може да мине успешно през никой съд. Разказана е от един човек който има успешен живот, много приятели и прекрасна жена, което е нетипично за подобни жертви. Целта е третият след Папата виш католик-финансист, да бъде довършен ако може физически. Определени сили са в настъпление.

4

***

преди 5 години

До ***По-точно, Пел не е ОБИКНОВЕН служител в църква - който се занимава с детски хорове, води литургии в местната църква и т.н. Той е бил тогава на най-високото ниво - отговорял е за църквите на цяла Австралия! ..а го описват в ситуация като на селски свещенник! Няма нито един свидетел и е малковероятна ситуация за личност от този ранг. Съшито с бели конци!

3

***

преди 5 години

Кардинал Пел е друго ниво, не е служител в църква - отговарял е за целия клон на австралийските църкви, движел е финансите тогава. Днес е кардинал и отговаря за ВСИЧКИТЕ пари на Ватикана. Какво е правил в една училищна църква човек от този ранг и как е отишъл точно когато 2 деца са били сами (къде са другите) и им дал да пият вино и те заспали... Как това изплува сега, за да удари по църквата, когато се водят световни финансови битки? Няма никой - да потвърди думите на жертвата който тогава е бил дете, след толкова години как го е разпознал като го е виждал само веднъж, опиянен при това...

2

Анонимен

преди 5 години

Стига,вееееееее,вече не ви чета глупостите,смляхте се да плюете по католиците!

1

Бау

преди 5 години

Педофилите са практически по-зле от убийци. Повреждат детето и то самото може да стане ***. Този звяр е за бесене.