28

Трейдър

преди 5 години

Аз си търгувам опции във Fidelity и имам доста добър левъридж благодарение на историческите ми показатели. Ако имаш акции, всеки може да продаде опция за закупуване тъй като той няма какво да загуби освен по-голяма печалба ако акциите се повишат драстично и опцията се изпълни.

27

К-атаджията

преди 5 години

Колко К взима един тираджия, за един програмист питам...искал да знае

26

Brei

преди 5 години

Да се провери дали държавата не е субсидирала частни фирми, за да развиват тези измами на наша териотрия...Мари-Гавраел веднага да се провери дали не е отпуснала милиони на тези фирми. Защото какво е свободната конкуренция, ако държавата не даде някой милион на частника да си развива частната фирма....И ще ми говорят за свободен пазар...Дайте и на мен милион и аз имам идеи за развитие на стартъпи

25

Анонимен

преди 5 години

Само айтита и телефонисти ще останат в България. Няма място за изкуство, наука (освен кодене), медицина, инженери.

24

Анонимен

преди 5 години

"..........но тази търговия до крайни клиенти беше забранена от Европейския орган за финансовите пазари да се извършва до крайни потребители, защото е свързана с много измами", поясни Колев."Очевидно е че този не знае какво говори.Аматьор та дрънка!!ЕС никога не е забранявало бинарните опции а ограничи ползването им от непрофесионални търговци.Определянето на статуса "професионален" трейдър е доста проветриво понятие.така че почти всеки може да търгува такива инструменти.Пак ЛЪЖИ!!

23

Анонимен

преди 5 години

QUESTe е регистрирана в Кипър. Кол центърът е в Лозенец, а звънят от английски номера. Плащат по 600-900 на работните пчелички, а дебелите имат яхти и спортни коли. Проверете също и 60K, Size.

22

Анонимен

преди 5 години

А кога ще погнете КУЕСТ или КУЕСТЕ на пл. Йоан Павел II в София?! Пак ли чуждата полиция ще ги хване?

21

AZ

преди 5 години

Eто каква била истината за бума на колцентрове и на компютарджии у нас и не само у нас.Да точат безпрепятствено спестявания.А младите,които искат по този начин да забогатеят са все едно старците,които хвърлят пачки през балконите на бандитите.

20

Анонимен

преди 5 години

Също като при партиите, обещават всичко, а като дойдат на власт, индекса се променил. Избирателите пак губят.

19

Анонимен

преди 5 години

Колцентровете аутсорсват и източват и са новите пирамиди.

18

пецата

преди 5 години

1 бушон гърми за да може другите 20-30 да продължат да работят , бай х. тея работи ги е правил 100 пъти и ги знае, сега докато немските и австрийските ченгета са заети да разкриват схемата което ще им отнеме години, другите ще си бачкат

17

Анонимен

преди 5 години

Изясни се големият бум на колцентрове в България. Това е технологичният скок и иновациите, с които продължават да се хвалят бизнесмените, синдикатите, работонаемателите и всякакви фондацийни храненици от западни фондове, остатъци от Кварталната десница и др.

16

"Стотици такива

преди 5 години

...колцентрове у нас"?Какво нещо е журналистическата фантазия....;)

15

Анонимен

преди 5 години

Нема само евреите да грабят , Уолстрийт какво е същото нещо платформа за грабеж , на будали..

14

Brei

преди 5 години

Мария Габриел учи децата в училище как да разпознават фалшиви новини и как да си сменят паролките....

13

факт

преди 5 години

До Анонимен 10Как няма да спят след като този"вълк"е бил на среща с Б БОРИСОВ!

12

Ха-ха

преди 5 години

Чак пък стотици кол центрове !?! Не си ли прочитате нещата преди да ги публикувате

11

Иво

преди 5 години

Вижте снимка на Гал Барак и суджука на една снимка с един равин, има ги в Гугъл.После се запитайте как измамата на Гал работи и кой му позволява.

10

Анонимен

преди 5 години

Финансовите измами онлайн са постоянни, заяви комисар КолевГДБОП СПИ ЗИМЕН СЪН КАТО ЦАЦАРОВТОВА ЛИ МИ КАЗВАТЕ

9

Анонимен

преди 5 години

Това, че служителите в кол центровете не са знаели за измамите, е една от причините за да се откажа от използването на фирмения си телефон. Като не знаят да питат и да се научат как се говори по т.нар. СРС-та. Да ме прощават прокурорите и бюджетните служители от ДАНС, но безплатни неща няма, а и никога не е имало.