26

Ниа

преди 5 години

Много нереално в първата серия ми се вида как лекаря,който правеше аутопсията видя,че очите на трупа са били махнати и сменени с други,но не каза,че не са човешки, чак впоследствие се оказа,че са от овца.Съдебен лекар да не може да различи човешки от животински очи меко казано нереално

25

Анонимен

преди 5 години

Преди малко гледах на запис първата серия на "Дяволско Гърло".Жалка история , братя и сестри ! Жалкааааа....а имат надежди да стане най-добрият сериал някои хора... Нямам думи! Ние сме свършени. Толкова да сме пропаднали и некадърни.

24

Анонимен

преди 5 години

до 24 Не...виж Духовникова е добра актриса, но тоя Карамазов е много спънат наистина....почти като оня Ивайло Захариев. Изкуственяк отвсякъде.

23

Анонимен

преди 5 години

Много хубава фамилия!

22

Анонимен

преди 5 години

Ми кво да кажа..БНТ разби телевизийката на Домуса с "Денят на бащата" с Захари Бахаров и "жена" му Весела Бабинова. Карамазов и Духовникова трябва много да се учят от тях на актьорско майсорство и пак няма да ги достигнат. То или ти е вродено това или не.

21

да!

преди 5 години

До Анонимен 3Приличат си с Мишел Пфаифър, да - и двете са от женски пол!

20

Анонимен

преди 5 години

до 17 Без грим на снимката я виждаме каква "красавица" е тая. Мда!)

19

Анонимен

преди 5 години

Снимката е от премиерата на сериала "Дяволското гърло"

18

Хисарския поп

преди 5 години

Рядко неприятна женица

17

Анонимен

преди 5 години

до 17 То аз не мога да я позная на тая снимка. Откъде са я изкопали не знам тия от сайта.

16

Лора Палмър

преди 5 години

туин пиикс ?

15

Анонимен

преди 5 години

Теодорчето си е красавица, но тук сте й сложили възможно най-скaпаната снимка.

14

Анонимен

преди 5 години

страхотна актриса!

13

Пак го гледай

преди 5 години

До ehaФилма "Време разделно" е сниман на "Дяволския мост" - които се намира в гр. Ардино, а не в пещерата "Дяволското гърло" - намираща се в с. Триград.

12

пери

преди 5 години

Може сценарият да е добър, актьорите също, но озвучаването е отвратително, както обикновено. Постоянно се питахме "Какво каза тоя?", направо си е мъчение да гледаш. То и от артикулация зависи. Васил Банов е актьор от класа, той и да шепне, пак ще се разбира какво казва, но останалите имат мноого да учат от него.

11

Додо

преди 5 години

"Мюсюлмани и християни живеят много добре, ако няма някой отвън койтода подклажда напрежение."==========Не е сигурно - справка: Баташкия геноцид, Арменския геноцид, Ислямския джихад над мирното, наивно гостоприемно население на Западна Европа, приело и хранило милиони мохамедани, които за благодарност ги застрелват, колят, взривяват, газят с коли, бусове, камиони и автобуси и в крайна сметка превърнаха държавите им в гробище! А що се отнася до Теодорчето, по мъж Духовникова - много люби кока!

10

Дейвид Линч

преди 5 години

Ззключително *** сериал , да не сте барнали нещо от Твин Пийкс ? п Плагиати

9

House M.D.

преди 5 години

Колеги, простете невежеството ми, но:1. Коя е Дяволоподарена Телесникова, та ни я натрапват всеки ден?2. Владо Карамазов кой от братята е? Или е техен баща?3. Намирате ли за нормално една камара народ да си изкарва хляба от смъртта на двамата водолази?

8

Свиня

преди 5 години

Филма е може би с добър сценарий и нелоша фабула...рано е да се каже...но нито един актьор не си е на мястото...дори и Валери Йорданов който много харесвам не се вписва...да не говорим за Владо Карамазов и Теодора Духовникова....последните са много лансирани но играта им някак си не се получава....дразнят ....Естествено Васил Банов си е на висота и до там...другите образи дори не мисля да ги коментирам...слаба актьорска и режисьорска работа или просто толкова си могат....

7

Анонимен

преди 5 години

с този филми се замазва историята на местността ... не е случайно ...на 3-ти март ще гледата Възвишение...