12

Анонимен

преди 5 години

Брекзит няма да има - всичко беше един фарс да се договорят по добри условия с брюксел - блъфа не мина и сега се чудят как да го изиграят...

11

Анонимен

преди 5 години

Все ми е едно,те да си решават сами,това е тяхната държава!След като са против миграцията ,да направят нещо,да не се повтаря историята с бежанците,вместо да стоят със скръстени ръце и чакат,да направят закони с които неевропейски граждани да нямат същите права и да се охраняват границите около ЕС!Но ЕС трябва да се запази на всяка цена!Това ще е от полза и за самите тях.

10

Анонимен

преди 5 години

+ и - без свободни съчинения и психози. Има доза притеснение. Имат деца малки, теглилки са кредити, бизнес - гледайте си тука рахата... Днес и утре в бг има изригвания. Приятна нощ!

9

Анонимен

преди 5 години

Това на практика ще е вторият брекзит.Първият е бил през 286-та година когато Британия се е отцепила от Римската империя.И след 10 години пак са били част от нея.Интересно сега колко ли ще изтраят.

8

Анонимен

преди 5 години

Там скоро всичко ще се срине, защото икономиката през годините се е ориентирана в услуги и прекупуването на стоки от бивши колонии или от майната си. Европейския пазар, макар и 500 милионен е относително платежоспособен, всравнение с другите. Австралия, Щатитите, Канада... едва ли толкова лесно ще ги допуснат масово на пазарите си, а и те имат връзки и потенциал да си внасят сами. Всъщност европейците задават по-високо качество на живот в срения покупателен диапазон.

7

Анонимен

преди 5 години

*** петнистите още ли са в ЕС? тцтц

6

Анонимен

преди 5 години

юдео-масонскиярептилски (елит) ще зачете резултатите от референдума в Ингилизия,колко и ги зачете във Франция и Холандия за въвеждането на еврото и конституцията на ЕС,която мина като Лисабонски договор.ПОне едно е хубаво,че вече и децата разбраха ,че най голямата измама е така наречената западна9свобода и демокрация) дето никога не ги е имало

5

Анонимен

преди 5 години

To be or not to be, that is the question. Въпрос отпреди 400г и май ще продължи още толкоз.

4

Анонимен

преди 5 години

Брюкселските зелки се опитват да направят напускането да бъде с колкото може по-тежки условия, за да бъде за урок на други кандидати за exit. Защото, ако англичаните се измъкнат лесно и покажат, че може и без ЕС и други държави ще я последват и край с ЕС.

3

Brei

преди 5 години

Тука на референдума кво стана...гласувахте и какво от това...смешна държавицаА там поне си изпълняват това което са обещали..

2

ОРАКУЛА ОТ ДЕЛФИ

преди 5 години

БРИТАНИЯ НЯМА ДА НАПУСНЕ ЕС!НА ОСТРОВИТЯНИТЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ СТИСКА ДА ГО НАПРАВЯТ.ЩЕ СЕ СРИНАТ КАТО ИКОНОМИКА МОМЕНТАЛНО!ГАРАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!11

1

Анонимен

преди 5 години

Великобритания е едно малко островче в северния атлантик и не могат да решат 2 години.