74

До 76

преди 5 години

Да прав си. Милиони европейци търсят каква да е работа храна и убежище в арабските държави заради ужасните условия тук в европа.

73

Анонимен

преди 5 години

"Лидерите" на ЕС могат да се изживяват като такива само пред арабските и африканските страни.

72

Гост+

преди 5 години

Западната "демократизация" неслучайно доведе до пълна разруха богатите на петрол държави в Близкия Изток и Северна Африка. Само силната съпротива на Асад в Сирия и своевременната военна диктатура в Египет спасиха тези две държави от Ислямизация.

71

ТHE Патриот

преди 5 години

тези евроатлантически андроиди само на някви "ценности " са забили и друго не могат да кажат!

70

Blagoi Georgiev

преди 5 години

Правилно!

69

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Здравето, е, най- важно,...Египед, следи, тази- нужда,...

68

Анонимен

преди 5 години

До extremistНе е вярно това което казваш евроатлантиците са в коалиция с нас дори евроатлантиците разбират, че патриотизма е единствено верният път.

67

Анонимен

преди 5 години

Сиси е готин.Каза че ще разстреля всички воинстващи мюсюлмани и терористи без значение пол и възраст.Естесвено гей-дружината от ЕС нададе неистов вой за защита на разни терористи от различни мюсюлмански терористични групировки.За пореден път се убеждавам че са тотално побъркани.Сега се е размекнал и само ги слагат в затвор което е безмислено защото така се събират и обменят опит и идеи.Надявам се в бъдеще да се върне към първоначалният план защото реално няма друга реална алтернатива.

66

Значи ?!

преди 5 години

По добре арабски пролети и кървави войни и фалити на цялата държавa, отколкото да нарушиш нечии човешки права на някоя самозбравила се еврогейталшка сюрюнтия от третия пол. Тези дето управляват ЕС как спят със чиста съвест.

65

extremist

преди 5 години

НАПРИМЕР ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ ШВЕДИТЕ ЩИ КАЖАТ:ПОЛОВИН - НАЦИСТ : БИХМЕ СЕ С ТЯХ ПРЕЗ ВОЙНАТА......РАЗБРА ЛИ КАКВО Е ЕВРОАТЛАНТИЗМА....

64

extremist

преди 5 години

АТАКИСЧЕ ТИ СИ В КОАЛИЦИЯ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПАРТИЯ БЕ МОМЧЕНЕ ЗНАЙШ КВО Е ЕВРОАТЛАНТАЗИММИ Я *** ПОЖИВЕЙЙ В ШВЕЦИЯ

63

Морси

преди 5 години

Лицемерието и двуличността на еврейогейталащистанците е безкрайна като българската прозсталащина! Този Сиси се докопа до властта чрез преврат и изби сума ти ми народ, но го признават за легитимен държавен глава. Президента на Венецуела, Мадуро, спечели изборите, но не го признават за легитимен държавен глава! Хамас в Газа спечели изборите, но не ги признават за легитимно правителство!Хизбуллах в Ливан спечели избори, но не го признават за легитимна организация!

62

Сенсей Ага

преди 5 години

Египет Армия Ан 64 Апач Ка 52 Алигатор Ак 47 ф 16 миг 29 рафалБългария- Прасемир Коравкочанов

61

Osman

преди 5 години

Двуличието на Европа. Гостуват на диктатор, които беси хора. Но нали беси правилните според атлантическите ценности. После мърморят срещу Ердоан и Путин.

60

Анонимен

преди 5 години

Да живеее Русия, да живее Венецуела да живее Мадуро, да живее Ким Европейската секта е пред разкол и Брекзит. Скоро и Арабската лига ще тури санкции на ишиасните еврокомисари. ЕС е недонoсче, САЩ са пред фалит Руссииииияяяя завинагиииии. Комунистите и арабите имат Черно злато и пари опезпечени със петрол САЩ и ЕС умиииират.

59

Анонимен

преди 5 години

РЕЧТА НА НАШИЯ ВОЖД ВИНЕТУ Е РАЗГНЕВИЛА ЕГИПЕТСКИЯ ПРЕЗИДеНТмного акъл им е давал!

58

ПроСоТо

преди 5 години

сега разбирате ли как Слугата "Бориссоф" е вбесил целия арабски свят с безумното си изказване,в което агитира арабите да приемат "европейските цнности"? същство като него не става и за портиер,защото ще го изгонят на втория ден,той..с "политка" се захванал...и не махайте с ръка!!!!..Всеки негов гаф се пише на гърба на България,защото много хора по света не ни познават и си правят изводи за нас по него..

57

МНЕНИЕ до 58

преди 5 години

Русия ги спря .

56

Анонимен

преди 5 години

До МНЕНИЕНедей връзва Просията за ЕС, нямат нищо общо. И никой арабин не е луд да бяха в Просия, когато може да избяга в ЕС.

55

Анонимен

преди 5 години

До extremistЕдинствения върховен закон е комунизъма, друг закон няма, най-големите капиталисти са комунистите ! Евроатлантизъм какво е, ти го обясни !?