86

Коментатор

преди 5 години

Управляващите ни направиха на маймуни, президент тоже.

85

Анонимен

преди 5 години

Дано *** осъзнае вече, че е безгласна буква дори в собствената си партия. Нещо взе да се взима на сериозно, а единственото, което може да прави е да е шеф на портиера в президентството.

84

Анонимен

преди 5 години

На криви демократи, комунистите им пречат!

83

Анонимен

преди 5 години

Който не ни харесва президента,да се изнася на палатка!

82

Анонимен

преди 5 години

да пукат по-бързо, че България ще затрият докато изчезнат... мазните комунистчета.

81

Го4о

преди 5 години

НИНОВИТЕЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА трябва да използват дадената им възможност от президента да спрат с НЕЛЕГАЛНАТА ДЕЙНОСТ, защото както са я подкарали - ще изчезнат както изчезнаха СДС, ДСБ и още цял низ партиики!

80

kires

преди 5 години

Браво бе радев! Браво бе МОРКОВ!!!!!

79

Анонимен

преди 5 години

тези герберастки тролчета ръсят такива простотии и заучени нелепости,че човек се чуди дали да се смее или да изпитва неудобство ,че в България са се родили такива долни безмозъчни мекерета

78

Бу

преди 5 години

Срамувам се от това семейство президентите, такава излагация да се самопоканят в швейцария, там никой да не ги забележи и накрая по техен обичай да се срещнат с българите които живеят там. Боже, боже, дали не са преспали в посолството, той руменчо ибез това ако отиде на посещение някъде на запад, все се среща с българи защото другите не му обръщат внимание. Даже и при разходката им до москва, пак не им обърнаха внимание, та се наложи деса да ходи в болший театър. Изобщо жалки и смешни хора.

77

Ха-ха

преди 5 години

Баце и Цецо,като ги бърка толкоз президента,що не изкараха един що годе приемлив кандидат срещу него,а само карикатурната Цецка?Дори самоковската овца щеше да спечели повече!Явно Решетников по-добре е оценил какво иска електората.....

76

Киро

преди 5 години

До АнонименВерно ли? Къде "се оказа" , в некой от Цецовите апартаменти ли така решиха :)

75

House M.D.

преди 5 години

Румка, не те ли учих още в Долна Митрополия, че не е важно кой, как и дали изобщо гласува. Важно е единствено кой брои гласовете.Твой: Висарионович

74

Анонимен

преди 5 години

"Президента" ни преди няколко дена ходи до Швейцария ама се оказа че никой не го е канил. Просто завел Деса на екскурзия разбира се с народна пара.

73

Байфидан

преди 5 години

До 70. Глу.пости си написал. И стига с тия 10 години, все още са само 8 (удобно забравяш Орешарски и трите служебни кабинета). А гнет и обир ще видиш, когато БСП дойдат пак. Щото ние помним.

72

ко тана?

преди 5 години

Пак ли мъртви души ще избират господин президент?Ми нали този изборен кодекс дето го писа Мая Костинбродска, самата тя не беше доволна от него?

71

Отговор

преди 5 години

До Го4о до НИКОЛЧО! 65 Разликата е че ще се дадат едни пари за капризите на Нинова.

70

Я па я..!

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 63 Изгърбич, ти си пич.

69

Анонимен

преди 5 години

До антигрип ваксина боцкали са те в главата нещо.

68

до 69

преди 5 години

ЯБъди обективен - 10 години герберски гнет и пладнешки обир.

67

ххл

преди 5 години

А бе ГЕРБ да се вземе в ръце и да не допуска да се върне на власт БСП и ДПС и други червени и по тъмно червени! Стигат ни 500години т.робство и 45 години социализъм,комунизм! От последните години/45/разбраха само техните деца и внуци,но комай още продължават да се възползват!