61

Анонимен

преди 5 години

Чили е мизерия като в България.

60

Анонимен

преди 5 години

Държава съюзник на Просия не бива да остава неразрушена. Ако искат мит - да спазват неутралитет.

59

Troy

преди 5 години

Знаете ли колко им пука на венецуелците за вас? 95 процента не знаят къде се намира Европа. *** не вижда пенсионерите по казаните, тръгнал да оправя латинска америка. Тъпо седларов.

58

АнонимеН

преди 5 години

САЩ СТРУПВАТ ГОЛЯМ БРОЙ ВОЙНИЦИ В КОЛУМБИЯ ЧАКАЩИ САМО ДА ИМ СЕ КАЖЕ ДА ПРЕМИНАТ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА! ТОВА ГО ПРОЧЕТОХ ВЪВ ИНТЕРНЕТРАБОТАТА Е СЕРИОЗНА!!!СЕГА САМО Е ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ВЕНЕЦУЕЛА ЩЕ СТАНЕ ВТОРА СИРИЯ ИЛИ ВТОРА УКРАЙНА !

57

Анонимен

преди 5 години

До youtube 65Интересно какво очаквате да направя след като магазините са им празни ?

56

Анонимен

преди 5 години

До yutubeНяма да познаеш дали е Венецуела или Колумбия или Бразилия и т.н. Картината в Централна и Латинска Америка е една и съща навсякъде.

55

АнонимеН

преди 5 години

БКП РЕЖИМА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПРИКЛЮЧИ!!!ОТ 2020-ТА ДА СЕ ГОТВИ БКП РЕЖИМА ВЪВ РУСИЯ!!!

54

АнонимеН

преди 5 години

ДО 55САМО ДО 24 ЯНУАРИ СА 300-400 ДУШИ!СЕГА ЧЕТА! 900 ДУШИ ЗАДЪРЖАНИ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ МАДУРО НА 31 ЯНУАРИ 2019-ТА И 40 УБИТИ!!!ЩОМ ИМА 40 УБИТИ САМО ЗА ЯНУАРИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА МАДУРО НЯМА ДА Е ЛЕКО!!!

53

Анонимен

преди 5 години

По официални дани в България един сериозен процент от хора живеят под жизнения минимум, та нашите приятели от САЩ що не изпратят и на нас малко хумана помощ, ако наистина го правят от хуманост.

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНСъвсем си превъртял. И какво е това "БКП" дето го слагаш навсякъде ? Освен това откъде знаеш, че е зле за Русия ? Събитията може да се развият така, че да съвпаднат с твоите виждания, а може и да се развият по друг начин, но във всички случаи ти не си допринесъл с каквото и да било и не бива да се радваш. Барабар Петко с мъжете се показваш.

51

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 42, написах протести във Венецуела , натиснах изображения. Вие, като четете под картинките, отваряте ли сайта? Защото 300 задържани има за снимка отпреди 3 години.Там е проблемът. Ако имаше задържани, ей го поводът за демократичен гняв. Ама няма. Вероятно Мадуро е бил инструктиран как да неутрализира провокатори.

50

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 50ВСИЧКО КОЕТО Е ЗЛЕ ЗА БКП РУСИЯ Е ДОБРЕ ЗА МЕН! ЕЙ ТОВА МИ Е СЪПРИЧАСТНОСТТА СЪС КАЗУСА ВЕНЕЦЕЛА!!!БКП РУСИЯ Е ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА !

49

До 46

преди 5 години

Гуаидо е подкрепен от ЦРУ, минава една школа курсове за преврати в САЩ.В световен мащаб Европа беше притисната и заплашена от САЩ да възприеме позицията на САЩ. Чети за Испанският външен министър - признание в Парламент, и оказване на натиск на премиер. Чети и позицията на ООН и тогава се събуди, ако искаш да си адекватен в дебатите.Иначе изглеждаш или като платен агент на САЩ - в известна степен те оправдавам, будейки отвращение.Или черепната ви кутия не притежава мозък - тогава будиш съжал

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 49Добре бе. Каквото иска венецуелския народ това да прави. Ама не отвън да му се казва нали така ? Иначе не знам действащия президент на Венецуела какво ти е сторил, че така квичиш ? Аз не познавам Венецуела или гражданите и, нищо не са ми сторили и се отнасям като страничен наблюдател без случаите когато има явна външна намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Тебе кво те грее какво е във Венецуела ?

47

АнонимеН

преди 5 години

НИКАКВА ИНТЕРВЕНЦИЯ НА САЩ НЕ Е НУЖНА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА!!ВЕНЕЦУЕЛЦИТЕ СА С ХОРА С ДУХ А НЕ СТРАХЛИВИ КАТО ТЕЗИ В СИРИЯ!ВЕНЕЦУЕЛСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ ГО ПОМЕТЕ МАДУРО ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ!

46

анонимен

преди 5 години

за франция се мълчи народа се дели за едни са загрижени а другите кучата ги яли но нали няма ограбване като петрол злато или природни богатства това е съвремената ни демокрация.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 46Успокой се бе. От теб нищо не зависи.

44

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 43БЛАГОДАРЯ ЗА УТОЧНЕНИЕТО !!! В СВЕТОВЕН МАЩАБ ГУАЙДО Е ПОДКРЕПЕН ОТ МИЛИАРДИ! ЕС, КАНАДА , САЩ И ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ ВЪВ ЮЖНА АМЕРИКА!

43

До 37

преди 5 години

Те същите тези млади бяха на палатки и протестираха в БГ.После като останаха безработни от демокрацията дъвките и колата, първи избягаха в Германия, Чехия, не им хареса демократичната безработица в БГ.Най-лесно е да промиеш мозъкът на млад човек и в "джихада" и в "демокрацията на САЩ и Патриотичният АКТ".И Сноудън беше млад и го вербуваха, после показа мръсните операции на САЩ, и Кенеди го убиха ЦРУ, и Джон Ленън го убиха ЦРУ, Мартин Лутър, по-спокойно с ДЕМОКРАЦИЯТА - синоним на милиони убит

42

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 41ПИТАЙ МАДУРО КАКВО Е ТОВА БКП ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ЩОТО ТОЙ ПОДАРИ КРЪСТ СЪС СЪРП И ЧУК НА ПАПАТА!