14

Gerrber

преди 5 години

Това в страната на Герп при такъв растеж и цъвтеж е невъзможно. Явно пак хибридна война. Факт.

13

бай Иван

преди 5 години

В Лондон изгоря 15 етажен блок като факла,поради изолация със стиропор.Голяма грешка е,че се разрешава такъв тип изолация.Да,има негорим стиропор с графит.Фибрана и каменната вата също са негорими.Време е да светне лампичката на институциите и гражданска защита относно изолациите по фасадите.Стиропора гори и под мазилката,с наличният кислород в съдържанието му.При пожар не може да се загаси от пожарната,поради мазилката.Отделят се силно токсични газове,които бързо задушават хората!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Снимката не е актуална, пожава възникна в кооперация, последните два етажа от оранжеви вече са черни, сградата е красива в широк център, бог да г опрости човека, една снимка не се качва като хората тука - смешна медия !

11

к0нсерва

преди 5 години

това е само началото, държавата потъва като гюле!!

10

един

преди 5 години

До до единА да имаш някаква информация за авария в погреби до Сопот около 87г?В завод "Рекорд" Пловдив, пак през онези години изгоряха два цеха и оборудването вътре, а информацията, която беше изнесена бе че при авария е обгоряла боята по машините.Има и такива, които не могат да се прикрият, като пожара в Ален Мак в Пловдив, но излезе ли истината за щетите и жертвите при самия пожар, а и в последствие?

9

до един

преди 5 години

чудно като игори ефин етаж от блока как ли ще го прикриеш

8

един

преди 5 години

1 , пожари са ставали и преди и ще стават, причини много. Въпроса е, че по онези времена статистиката се предоставяше по различен начин, а и доста неща се премълчаваха!

7

Анонимен

преди 5 години

в днешна Бг , старите хорица или *** от глад или замръзват по тротоарите или си игарят в пожари от отопление тип 19 век.

6

Топ коментатор

преди 5 години

С напредването на поколенията, все повече електората губи старите навици и способности да пали огън в печките, да го поддържа и да се топли, без да запали, целият блок;)))С окифляването на жените пък се премина към климатици и газови уредби. И така, електорат, треперете, да не дойде ден, когато няма да има ток и газ;)))

5

До 1

преди 5 години

Пич, да не мислиш че дървата са евтини? По 90-100 лв на "кубик" вървяха есента, нарязани и нацепени. Кубик сложих в кавички, защото шведите са доста изобретателни в подреждането им...Колко можеш да се топлиш с "кубик" дърва, реално?

4

Анонимен

преди 5 години

до 3 Ти не си анализатор ,а си аналлизатор, човече.

3

Анонимен

преди 5 години

панелките вече се наричат кооперации . така уж се продавали по-добре .

2

Варненец

преди 5 години

до 1 То и аз имам парно, но не си го включвам. Само за такса сградна мощност плащам 40 лева иначе на тия мафиоти. Иначе на улица Прилеп няма парно във Варна. Стареца и да искаше парно няма как да стане там.

1

Анонимен

преди 5 години

Печките на твърдо гориво се завърнаха върнахме се в 19 век. Защо не ставаха пожари по бай Тошово време. По негово време нямаше ли 70 годишни старци и баби. Защото хората ползваха парно и акумулиращи ел.печки. В 20 век това отопление могат да си го позволят едва 10 % от населението другите 90 % се греят на дърва и въглища. Възрастните немогат да си позволят парно и ел.печки много са им огромни пенсиите.