27

Една

преди 5 години

Само главата и червата ядат на кокошката и е нещо страшно тук", каза друга._______________Хаха, тази го изкарва, все едно й е жал за кокошката, като че тя няма един ден да я настъпи и да й отреже главата...

26

Киро Х

преди 5 години

Това на снимката Корнелия Нинова ли е? На нея прилича.

25

Додо

преди 5 години

Щом норките тормозят етническите Българи в държавата им, очаквайте от НПО-тата, начело с БХК и Отворено Общество, съвсем скоро да се застъпят за тях! Гаранция.

24

???

преди 5 години

Или когато си дадеш *** под наем...

23

Щерю

преди 5 години

За кожата на една норка - български игрален филм за смръднята на Бизнеса у нас...

22

Анонимен

преди 5 години

От 3г гората е препълнена с тези гадини около фермата .Вече сами се развиват ..размножават..

21

Анонимен

преди 5 години

Хора,просто влезте през нощта и ги избийте,това са вредители на природата,гадини мръсни!Който ги е внесъл,да се осъди!И да се изчистят всичките норки до крак.

20

Анонимен

преди 5 години

Веднага ги изтрепете ,без колебание, тези гадини нахални нанасят огромни щети в природата,не само се хранят с домашни животни,но и много други поразии вършат!И какво дремят службите и не ги махнат веднага?

19

Анонимен

преди 5 години

Това са много нагли,нахални и опасни животни.Гледха видео в Тубата,в Русия също някога са ги отглеждали,макар че не са типични за техните райни,след това са ги изпуснали и сега нанасят страшно много вреди в гората и изяждат семената на растенията,ако могат да ги изтрепят,да ги изтрепят веднага!Животни,които не са типични за нашите райони, не трябва да се внасят,има много примери по света,където се е стигало до бедствия от внесени животни,питайте австралийците за техните зайци и лисици унищожав

18

Аз Варна

преди 5 години

Харесвам норките и ми е жал,че някой *** е тръгнал да забогатява от техните красиви кожухчета.Нека да не ги избиват безмилостно и да не ги затварят във ферми като затворници.В зоомагазините някои хора си купуват такова любимче и си го гледат като принц.Апелирам за хуманно отношение към животните,защото и те душица носят.

17

Анонимен

преди 5 години

Тя и Шупет има страхотна козина, защо точно норките са с ценна кожа?

16

Еба тия норки.

преди 5 години

1 кило норка срещу заек.....бухаха,заека като види зора и как почва да рита яко на посоки,....метална мрежа изгризват тия гадове,маани тия глупости.

15

Другар на Градус

преди 5 години

Не се притеснявайте. Нашата фирма мисли за вашето благополучие. След като започнахме да плащаме заплати по 500лв, сега ви уредихме и с норки. Новите ни домашни любимци похапват от отпадъците на птицекланицата. Сега, след като сте останали без кокошки, може да си закупите от нашите вкусни ГМО пилета.

14

Анонимен

преди 5 години

Пор като пор. Сега някой гений ще реши да наслага отрова и не само норките, а и половината недомашни животни, кучета, котки... в обсег от километри ще избие.

13

Анонимен

преди 5 години

ХИЩНИ СА КАТО ГЛАДНИ ГЕРБАРИ, НЯМА СПАСЕНИЕ!

12

Анонимен

преди 5 години

Капани с отрова навсякъде и така.Трябва да забранят тия ферми много смрад се разнася и тровят водата на хората.

11

Анонимен

преди 5 години

Визонът не е местен вид и ако се пусне в нашата природа, може да има неприятни последствия. От друга страна, всеки един вид пор убива домашно отглеждани животни и е работа на стопанина е да се защити от набезите. В общия случай, всеки мисли за поседствията едва когато е прекалено късно :)

10

Анонимен

преди 5 години

Най-много са пропищели от тях ловците, които вече са спазарили ценните им кожи

9

Анонимен

преди 5 години

по-ценни са то комунисти - със сигурност!

8

ДИВАК

преди 5 години

на снимката ми приличат на тасманлийски дявол - пуснете им депутати и ще избягат - гарантирам!