14

баба мара

преди 5 години

дпс въведете мандатност за влизане в нс омръзна ни едни и същи да се мотаят покоридорите да си уреждат личното битие а хората които гласуват за дпс нямат телевизор или радио в къщата си а за доктори и зъболекар да не говорим

13

Анонимен

преди 5 години

СТАР ПОЛИТИКАН- ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ КАТУ ЛИЦАТА НА ДЪПАСЕ, НО НИМОЖЕМ- ТЕ ОКРАДУХА СИЧКУ.

12

Анонимен

преди 5 години

ЛИДЕРИТЕ НА ДЪПАСЕТУ СА НАПРАВУ ГЕНИИ- МИСЛИТЕ ИМ СЕ ЛЕЯТ, ПРИКАЗВАТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЕЗУПРЕЧНО, НЯМАТ ЯХТИ, НЯМАТ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА ВАРНА, НЯМАТ ЯХТИ И ДВОРЦИ- ОТ ДЕТ ГИ ПУГЛЕДНЕШ ЕДНИ ЧЕСТНИ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ НА ПОРЦИИ И МИЛИОНИ- ХВАЛА ТАКВИЗ ЛИДЕРИ И ХВАЛА НА ТЕХНИТЕ ПРОФЕСОРИ, КОИТО ИЗЧЕТКВАТ БЕЗУПЧНАТА ИМ ВИЗИЯ- ХВАЛА.

11

Анонимен

преди 5 години

Мустафа Карадайъ е единственият за 30 години български политик високообразован, свръхинтелиген, възпитан, психически нормален, с чудесно лидерско излъчване, знаещ, логичен, издържан, с невероятен усет за такт, за среда, за отговорност, за правилен български език...за принад9лежност към България. Нека "старите" политикани да се учат от него! Но надали, те са родени покварени!

10

Ценностите на ДПС

преди 5 години

До Анонимен ДПС защитават ценностите на евро-атлантическите имами от Анадола!

9

КНСБ

преди 5 години

Тия пък какво ще търсят на евровота ,права и свободи ли -че те ги имат в повече ,откол кото им трябват?!

8

Анонимен

преди 5 години

Добре че са ДПС,за да има някакъв баланс и да укротяват бесовете,за да се успокои държавата.Те също са от ЕНП,но са по-балансирани от герберите и останалите партии от ЕНП.

7

Милен Илиев Минков

преди 5 години

движението за права и свободи което е учредено от българските мюсюлмани говори истината населението на тази местност наречена България трябва да разполага с храни които имат богат витаминен състав трябва да разполага с чист въздух да не бъде близо коминът на парното трябва да се разполага с качествена медицина която не е заета с тероризъм за да може да се вижда че има здраво младо поколение без акне

6

Хм

преди 5 години

В Европарламента влизат ГЕРБ,БСП и ДПС(съотношение 7:6:4).Обаче по-интересно ще стане,когато това се повтори в следващия национален-дур да бак!

5

Анонимен

преди 5 години

към критериите не трябва ли да има - правилно да говори български? щото кара..... не знам си кой, упорито демонстрира че не може да го говори!

4

Анонимен

преди 5 години

В момента кой управлява България,бе?Турците ли?

3

Анонимен

преди 5 години

КЪСИ СА ВИ РЪЦЕТЕ ДА НИ ВЗЕМЕТЕ ТЕЛКОВЕТЕ. ЩЕ ПЛАЩАТЕ КАТО ПОПОВЕ ПЕНСИИТЕ, ЩОТО ИНАЧЕ - СТРАСКБУРГ. ЩГЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ПО-СКЪПО.

2

Анонимен

преди 5 години

Цирк. Подкрепят ГЕРБ. Ако не да напуснат и те парламента и ето ти го техния програмен кабинет с нови лица. Да ама не . Цирк.

1

ДИВАК

преди 5 години

на този му е трудно говоренето - беден речник и ползва остаряли клишета