23

Анонимен

преди 5 години

ПЕРАЛНЯ Б.У.Л.Г.А.Р. НАЙ-ДОБРАТА ПЕРАЛНЯ

22

Анонимен

преди 5 години

ПералняБулгарнай-добрата марка за изпиране.Технически характеристики:Работи само с комунистически консумативиВърти само на лявоИзпира до неузнаваемост

21

ivan

преди 5 години

Текстът на проекта е орязан и цензуриран.Видно е че ВАдвС гледа интересите на брокерите на имоти,счетоводителите,нотариусите и др., но не и на Адвокатите.След години на надежда за рефорна ............а бе просто казано, да те е срам да си Адвокат. Делегатите да искат оставката на целия ВАдвС. Ооостааавка....Ооостааавка...

20

alo ,alo

преди 5 години

Защо чак сега. ВАдвС мълча почти година за ЗМИП. Опитите за изменения в закона за адвокатурата са неуспешни заради пасивността на Висшия адвокатски съвет.От 21.01.2015г. Зид на ЗА в НС ...........сега сме 22.02.2019г.Нов гаф на ВАдвС от 21.02.2019г. Проекта на Закона за изменение и допълнение на Закона за адвокатурата изготвен от Висшия адвокатски съвет , който е изпратен на Софийски адвокатски съвет за получаване на становища от членовете на Софийска адвокатска колегия.Текстът на проекта е

19

Анонимен

преди 5 години

Време е за Гестапо, 29 год. Анархия стигат.....

18

Анонимен

преди 5 години

Какво искате от шепа милиционери дошли на власт. Естествено че стремежът им е да създадат успешното общество от времето на комунизма когато всеки следеше всеки и беше задължен да доносничи на властите. ГЕРБ достигнаха апогея на следенето на гражданите с Наредба 18 на Финансовото министерство с която ще ви знаят какво сте купили през последните 10 години по минути и секунди и ще могат да ви засичат приходите и разходите и при отклонение и необичане на ГЕРБ ще плащате данъци в и глоби троен размер

17

Анонимен

преди 5 години

Имаме си ГЕСТАПО!

16

Чичо Тони

преди 5 години

Бихте ли ме светнали от кой университет са дипломите на Данито Кирилов и на Атанасова, че сина иска да следва право, а не искам аз да се набутвам с такси а той да си губи времето.

15

Анонимен

преди 5 години

РЕМОНТ НА РЕМОНТА НА НЕКАДЪРЕН ЗАКОН.ОЩЕ ОТ СЕГА ТОЗИ ЗАКОН Е НАРЕЧЕН ЗАКОНЪТ ЗА ДОНОСНИЦИТЕ НА ДАНС.

14

разделение на власти

преди 5 години

Редно е да има адвокатска тайна - законът е добър! Ако ДАНС има право да знае всичко за всеки и за парите му - каква е гаранцията че, няма да се възпозва от това някой корумпиран служител за лични цели? Или че законът ще работи САМО срещу перачите а не всички останали? Много власт в ръцете на една институция не е добре - затова има разделение на властите. Всяка власт да си върши работата а не само едната да е всемогъща и да бъркат в сметките на всички хора! Понеже ще стане по-бетер и от комунизма...

13

Анонимен

преди 5 години

Мутрите така действат! Управляват държавата и се опитват да държат народа в подчинение чрез рекет и заплахи. Даже в много отношения държавния рекет днес е много по лош от рекета на борчетата през 90-те. Тогава поне бизнес се правеше много по лесно.Нямаше още държавен рекет и регулации.А сегашните мутри са много по алчни и зад тях стои цялата полиция и армия.

12

мери

преди 5 години

Има ли някои закон да не са го променили герб ако има такъв кажете Всичко след дъжд качулка при тях ***

11

ПЕНКО

преди 5 години

САМО СЪДЕБНА СИСТЕМА КАТО ТАЗИ В С А Щ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИТЕ -СЪДЛЬОВЦИ И СЪДЛЯРКИ / НЕИЗБРАНИ ОТ НИКОГО, А НАЗНАЧЕНИ ПОМЕЖДУ СИ / И АДВОКАТИТЕ / ПРОИЗВОДНИ НА ПРОКЛЕТИЯ ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ/ ДА НЕ БЪДАТ ИЗБИВАНИ - ТЕ И ТЯХНИТЕ РОДНИНИ , ОСОБЕННО ,ЗА "СПОРЕЗУМЕНИЯ" С УБИЙЦИ НА ДЕЦА БЕЗ МНЕНИЕТО НА ПОТЪРПЕВШИТЕ !!! КОЛЯЙТЕ "СЪДИИ И СЪДЛЯРКИ"СЪСИПАЛИ ДЪРЖАВАТА НИ -БРАТЯ !!!!!!!!!!!!!!!!

10

aa1830

преди 5 години

Е то сигурно 2/3 от адвокатите се занимават или са имали някога зимане даване с мръсни пари. Точно за тях закона трябва да е дори още по-строг.

9

морски

преди 5 години

Те бетонираха Черноморието с мръсни пари, ГЕРБ сега ли се усетиха ?!Данъчната администрация не вижда ли, че далавераджии и мошенници,не крият луксозния си начин на живот ?!

8

Анонимен

преди 5 години

Държавата няма никакво право да се разпорежда със частните капитали дори и те да са прридобити незаконно! Няма право дори да знае кой колко има. Ако има закон който ви задължава да декларирате какво и да било то този закон е несправедлив и не следва да бъде спазван от гражданите.Всякакви действия от страна на държавата който наручават тоези правила и се бъркат във лични финанси на хората следва да бъдат считани за авторитарна политическа репресия срещу индивида!

7

ай сиктир

преди 5 години

Поредния ***.лоумен закон на гербавите вече стават жалки. Проблема не е в това дали адвокатите знаят или не знаят за какви пари иде реч, а в принципа. Не знам изобщо имат ли кадърни юристи или всички са с рабфак като стрина цеЦка.

6

Анонимен

преди 5 години

Закон срещу пране на пари?Ха,ха,ха!Че те парите одавна са изпрани,бе.Кого баламосвате?Всички сте милионери,а някои и милиардери и няма кой да ви попита от къде имате толкова пари?Закона за политици и мафиоти е врата у поле,да му мислят дребните риби.

5

Евролиберасенкаскет

преди 5 години

Ако переш пари дай ги на адвоката си да ги опере не били доносници абе не сте доносници, перачи на пари сте в държавата на калинките.

4

Анонимен

преди 5 години

Плащат им с мръсни пари. Трябва да пазят Тайната на мръсните пари.