20

Анонимен

преди 5 години

Абе вие май не стоплят е а.Превеждам Орбан не иска емигранти никакви емигранти включително български.Съюз ли и как Орбан в Унгария не ще румънци и българи както и други и по ще прави съюз за с вас, нали така ще ви пусне през задната врата а идеята е точно тива да не стане.За семейната му политика добре но за съюз не си и мислете не може аз да викам само моя народ е най-велик и да правя съюз защото тоя вик другата му страна е всички са други народи са по-нисши от моя и няма работа тук.

19

жена

преди 5 години

Каква "независимост" ги тресе още тия?! Нали семейството е най-хубавото нещо - да създадеш и отгледаш деца като им предадеш собствените ценности и тези на половинката си! Не се раждаме от пашкули!

18

Lan

преди 5 години

Кога детските ще бъдат махнати от графа "помощи" и ще станат "надбавки" както им е името? Кога ще почнат да бъдат опростен процент от ДОД? Помощите трябва да САМО във вид на храна, нищо друго!

17

Lan

преди 5 години

Давайте да се обединяваме с Унгария! Унгарско-Българаска империя с имератор Орбан. Дори съм съгласна да се въведе втори език унгарски в училище...нищо, че е безумно труден. След кратко мислене сигурно и румънците ще се включат!

16

Не залъгвайте младит

преди 5 години

е с дребни суми пари, да се поучат от Путин, на всяко новородено ще осигурява по една стая. Ако имаш 3 деца, получаваш четиристаен апартамент. Тогава младите ще раждат, трябва им сигурност, а не залъгалки!

15

Колко пъти повтарям?

преди 5 години

*** - Тръмп - Пен, плюс Орбан

14

Ха-ха

преди 5 години

Тия от Брюксел трябва на Орбан краката да му мият,водата да му пият!За толкоз години не разбраха ли,че милиардите наливани във внос и интегриране на лош материал от Африка и Азия щяха да дадат отличен резултат,ако бяха вложени във възпроизводството на собствените бели хора!Орбан показа правилния път-изгонване на Соросовите фондации и вземането на съдбините в собствените ръце!

13

Ястреб Тираджията

преди 5 години

Ами опитваме се доколкото можем и ние да им помогнем и на българите, и на унгарците да си пооправят демографията, но ... помощта си е помощ, а не ние да я вършим всичката работа, пък унгареца и българина си чегъркат дуупките един на друг!

12

Евроатланик

преди 5 години

Нечувана дискриминация,веднага Унгария да приеме 1млн араби и пакистанци.

11

ДИВАК

преди 5 години

да му изпратим малко от нашите шведи за мая

10

А бе

преди 5 години

И Орбан си има доста трески за дялане,обаче прави нещо за спасяването на Унгария,а и Европа!Докато брюкселските *** направо съсипват Стария континент!

9

Munchen_DE

преди 5 години

Браво! Правилна самостоятелна политика. Добре, че все пак има и нормално мислещи хора в Европа.Също така и Полша и Чехия да не забравяме. Не приемат Евро, не приемат "бежанци", в същото време икономиките им бележат ръст от 5% за 2018 и заплатите също растат.

8

anon

преди 5 години

"волунтаристичната семейна политика" .... беден български речник ***?

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Само ако допуснем това да се случи, тогава ще се заселят.Общественият ред в Европа насила беше натикан в нездравословните измерения на лявото пространство.Но развитието на социума е подчинено на свойствата на махалото. Идва ред на дясното. Да му мислят крайно левите, защото именно те ще предизвикат залитането към крайно дясното.

6

Анонимен

преди 5 години

ЮАР се опитаха така, но САЩ и ЕС ги обвиниха в расизъм и натиснаха със санкции и накрая свалиха от власт. Сега 80 % от населението са африканци и белите изчезват.

5

До Анонимен 5

преди 5 години

И на мен това ми хареса.ВИВА ОРБАН!Нашите да се учат от него! И да постигнат съответствие между степента на образование и заплатите. Който има висока квалификация, да взима висока заплата. Който е със средно образование, да получава минимум средната за страната ни заплата.Останалите най-после да разберат, че времето на Тодор Живков безвъзвратно е отминало и мързеливците няма да бъдат толерирани само защото са неуки!Ефективни мерки за поощряване на раждаемостта на отговорните и работливите!

4

Анонимен

преди 5 години

Много ми харесва: "и по-специално значителната ромска общност ще бъдат пренебрегнати".

3

Анонимен

преди 5 години

Ако искат младо население вземат моделите на африканските държави Нигер, Мали, Уаганда със средна възраст 15-16 г. Най-застарели Япония и Германия със средна възраст 47 г. и България 46 г. и така трябва да излязат от ЕС.

2

Анонимен

преди 5 години

Ми да спре да дава трохи, вместо заплати...

1

Анонимен

преди 5 години

А пък ние сме загрижени за Западните Балкани...