87

Анонимен

преди 5 години

За да отида на кино трябва да ми плащат

86

Анонимен

преди 5 години

Прости си теглят филми а може да ги намерят и без да ги теглят

85

Наблюдател

преди 5 години

Вероятно българите сме намалели с 12% през 2018-та година.

84

Анонимен

преди 5 години

Зависи в кое кино. Ако не е в молът билета ти е 6-7 лв. И достъпен. Ние доста ходим на кино - поне 2 пъти месечно.

83

Иван

преди 5 години

Аз лично спрях да ходя на кино от както почти всички филми ги направиха само на 3Д. Не го харесвам това 3Д, болят ме очите и излизам като зомби от киното. Като няма опция за 2Д просто няма да ходя. Отделно цените.. принуждават ме да давам по 12-13лв за 3Д което мразя + още 2 за очила защото обикновенно ги забравям. Още 6лв за пуканки... егати.

82

БГ

преди 5 години

Като изключим факта, че само бози ни заливат от Холивуд, ами и при цени 8-10лв на билет, най-логично е за тези пари да теглиш на воля от торентите колкото ти душа иска.Преди месец бях за пръв път на кино(Бохемска Рапсодия) от ноември 2002г(трите ХХХ).

81

Анонимен

преди 5 години

..... то пък едно кино.

80

Анонимен

преди 5 години

а колко струва един билет

79

Анонимен

преди 5 години

Българинът не се е отказал от киното. Филмовата индустрия се отказа от филмите. Гледаме американски екшъни от 30 години вече...Европейското кино но пробутва само драматично любовни истории. Честно казано само анимациите стават.

78

Еми то просто

преди 5 години

Как няма да се откаже като филмовата индустрия бълва помия след помия.

77

Анонимен

преди 5 години

Българина не се е отказал от киното а киното се отказа от българина понеже няма пари за екстри!!!!!!!!!

76

Ванката

преди 5 години

Че има ли филм, който си заслужава два часа от живота ми в некомфортна и дразнеща обстановка!?

75

Анонимен

преди 5 години

На 123-ти етаж на Бурж Халифа си купих вода за 1 лев, в арена за 3 лева.

74

е?

преди 5 години

Киното става все по-сатанинско , за какво да ходя ?да гледам на американските юдеи от холивуд болните амбиции че и пари да им давам , тц .

73

Киро Кюмюря

преди 5 години

Не съм кинокритик и от кино не разбирам, ама при положение, че се пускат фантасмагории, куклени анимации и в салоните се плюскат пуканки и лочи кола, за какво да влезеш в салона?

72

Анонимен

преди 5 години

За последно отидох на кино преди 5 години и едва ли ще отида пак. Зад мен един смрадливец в маркови дрехи си опъна краката и едва не ме уби с миризмата. През цялото време мляскаше шумно пуканки и през няколко минути му звънеше телефона. В салона беше горещо и едва се дишаше. На моменти звукът беше толкова силен, че чак пломбите ми вибрираха. Не помня кой филм гледах, но все още помня вонята и звука от плюскащите пуканки.

71

Анонимен

преди 5 години

Кината хубави, но филмите не стават за гледане. Отмъстители, пазители, разрушители, изтребители и всякаква друга повърня заливат кината, а свестните филми се гледат от торенти. Жалка картинка на всеобщата морална и интелектуална деградация на масите, които отдавна са превърнати в настървени консуматори на босклусти.

70

Митьо

преди 5 години

Клиентелата на киното, отиде на кино. Но в европейските градове. Нормалните хора емигрират здраво. След 5 г. собствениците на кина ще се молят на кафевите да гледат

69

Ozzy

преди 5 години

Няма нищо странно, просто начинът на гледане на кино не е това, което беше преди години. Не твърдя, че се гледат по-малко филми, напротив. Вече почти всеки си има кино в къщи с всичките му екстри - HD, 3D, качествено озвучаване. В доста случаи е за предпочитане спокойната обстановка в къщи и огромния телевизор. Тук не говорим за това, колко скъп е билета за кино, а за личен комфорт. Рано или късно, всеки култов филм се появява в торентите с HD качество и хубав звук.

68

Анонимен

преди 5 години

На селяните все им е скъпо. Като ви е скъпо се върнете на село и си пускайте кино вечер на мегдана за без пари...