30

до 34

преди 5 години

Преди година и половина във Видинско турски тираджия при катастрофа по негова вина уби мъж на 37 години от Кула.След 3 дневен престой във видинската болница е пуснат на свобода и сега никой не знае къде е .Не се опитвай да ме убеждаваш,че имаме прокуратура или свестни съдии!Ако тръгнат да ровят в прокуратурата и да разнищват съдиите както сега ТЕЛК-овете на бас,че там ще се открият по големи злоупотреби!

29

до 34

преди 5 години

Ами Максим Ставийски?Каква присъда получи той така и не знам но по руските телевизии след това го показваха как съсвем свободно се пързаля в Русия! И една минута не е лежал в затвор!

28

Анонимен

преди 5 години

До ВизантияЕ знам, че съдът ни е "по-милостив" понякога , но айде малко по-сериозно. Кога за предумишлено убийство без смекчаващи вината обстоятелства са давали условни и 200 лв глоба в България.

27

Анонимен

преди 5 години

Виж как съдят хората. Затова са добре. Не е като при нас. Щеше да си плати и готово.

26

Византия

преди 5 години

На туй се вика присъда.Ако беше у нас щеше да мине с условна присъда и 200 лв глоба.

25

Додо

преди 5 години

В Тексас, Оклахома и Юта този човек щеше да получи най-вероятно смъртна присъда, защото има акомулиране на 2 тежки престъпления - конспирация и убийство. В другите щати щеше да е нещо от рода на 4 доживотни присъди, или 433 години и 22 дни пандиз. НО! Ако беше НЕбял, НЕхристиянин, присъдите щяха да бъдат други, защото, уви, Неомарксизма, с разсейките си от Политкоректност вече индокринира и съсипва и Американската правосъдна система. Защото мултикултурализма докарва и мултизаконност на база раса

24

До Македон

преди 5 години

Ти чужденец ли се пишеш бе,неразумний !!!

23

Додо

преди 5 години

До Makedon: Вие кой бяхте? Северен Makedon, може би?

22

Анонимен

преди 5 години

гръмни се бе ***

21

Знаещ

преди 5 години

В Гърция доживотната се заменя с 18 години винаги, ама винаги, така че след 18 години ... ако е рекъл Господ.

20

Горан

преди 5 години

Хубаво са друснали и на вдовицата доживотна... Така се прави! Макар, че действително в САЩ, или в Китай щяха да ги чакат и двамата смъртни присъди. За нашият съд не ми се говори. Тук такъв няма!

19

До това

преди 5 години

И какво нещо имаш да казваш ли? Този грък е съден в България за който споменаваш а българина полицай е в Гърция където е западна държава без мал.оумни каскети във властта.

18

Марти

преди 5 години

Добра новина!

17

Анонимен

преди 5 години

В Щатите за убийство дават електрически стол,или инжекция ! Няма милост!

16

Бен Ган

преди 5 години

Тук, ако въобще се стигнеше до присъда, щеше да е 10 години условно. Все пак няма други провинения. И пускане под гаранция срещу 5 бона. Айде със здраве

15

Анонимен

преди 5 години

Тук щяха да го направят шефче. Все пак е готов, обучен кадър.

14

Това

преди 5 години

е добре. НО, онзи гръцки студент, който преди години почти уби с автомобил едно младо момиче на спирка в Пловдив, беше осъден на 1000 лв глоба!?

13

Додо

преди 5 години

Жалко, че няма смъртно наказание. Така с доживотната се обезценява тежестта на присъдата! Защото от затвора се излиза, но от гроба - не!

12

Анонимен

преди 5 години

Когато извършва убийството е действащ полицай в Казанлък. Бил е в отпуск. Жената е българка - Дешка Говедарова, а майка й също се е женила за богат грък, който е починал 40 дни преди това убийство.

11

Анонимен

преди 5 години

Че и на рицар тръгнал да се прави, да прикрива съучастничката си. Дъбил...