14

БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

И ТЕ БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ИДВА КРАЯТ !!!

13

Анонимен

преди 5 години

Хайде, пак ни обяснявайте гербери, че държавата се оправя под мъдрото ръководство на мутрата.Значи чехът не може да купи Нова, но Домусчиев може.Гинка не може да купи ЧЕЗ, но сега някакви индийци, с представители в БГ комунистите в енергетиката ще го купят.Иначе, всичко е точно...ГЕРБ са чисти като сълза и се борят срещу комунистите.ГЕРБер...вече означава да си комунист през 93-94г. Товално без мисъл.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако не е политиката бг медиите ще фалират.

11

made in BG

преди 5 години

Скоро няма да има кой да я гледа нито Нова нито другите, ако продължават така сaмо пенсионерите и кучетата ще останат в БГ и зализания пед ал също без това е само на субстанции

10

Анонимен

преди 5 години

.....ще стане бойковизия,

9

Ани Салич

преди 5 години

Ауу, какво ще правя сега? Дали да не се върна при турците в БтВ?

8

Додо

преди 5 години

100 пъти по-добре Домусчиев да е собственик на Нова, отколкото сегашните глашатаи на Новия Световен Ред, чиято първа работа, като поеха контрола беше да назначат гей - открит пропагандист за изпълнителен директор! В момента Нова (заедно с БтВ) води конкурса за най- антибългарска медия. Все пак Домусчиев и да иска не може да е толкова зле!

7

Швед

преди 5 години

Шведите от факултета да я вземат цялата и без това само фалшиви новини там

6

Анонимен

преди 5 години

Домуса и геврека , какви само бизнесмени назначиха за демокрацията. Много тъжна реалност , направо за филм на гнома Кулеков.

5

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Пле--в-е-н-л-и-ев да спонсорира едно HD, че тия се излагат тотално!!!Не стига, че Стара ТВ го уредиха. Кой знае, утре като стане на 80 може да го уредят с трета жена.

4

Анонимен

преди 5 години

100 пъти по-добре Домусчиев да е собственик на Нова, отколкото сегашните глашатаи на Новия Световен Ред, чиято първа работа, като поеха контрола беше да назначат ХОМОСЕКСУАЛИСТ- открит пропагандист са изпълнителен директор! В момента Нова (заедно с БтВ) води конкурса за най- антибългарска медия. Все пак Домусчиев и да иска не може да е толкова зле!

3

Мъка

преди 5 години

Айде одобрете сделката, та белким най накрая пуснат тази телевизия и в HD формат, че жалки стават вече с това качество на картината от 90-те год на миналия век..

2

не народ а ....ша

преди 5 години

По предложение на двама депутати от "Атака" и ВМРО, с решаващата подкрепа на ГЕРБ, ДПС и "Воля" и мълчаливото съгласие на опозиция от БСП бяха приети по безпрецедентен начин лобистки промени в Закона за приватизацията и следприватизационния контрол. С тях собственикът на Параходство "Български морски флот" (БМФ) Домусчиев ще си спести плащането на неустойки за неизпълнение на приватизационния договор, които се изчисляват на над 50 млн. лв.

1

Няма как.

преди 5 години

Стадото трябва да се дои и да се стриже редовно.