22

Lan

преди 5 години

21 век, бяла държава, уж правова, търговия на хора. И от тук едно голямо НИЩО. За това, че това момиче е било гледано на ръба на оцеляването, за това че не е образовано, за това, че тя няма шанс в живота си - няма да последва НИЩО. За това, че щеше да бъде продадена (по-евтино от един кон!), от собствените си родители, наказанието е до 1 година затвор! За кон е повече! Какво ТОЧНО се случва?!

21

Кой ще даде 5 000 лв

преди 5 години

за стара мома?Не да искат пари за нея, а те - родителите на девойката, трябва да дадат една солидна сума като зестра заради това, че този 17-годишен юноша се е съгласил да ги отърве от резила да държат у дома си щерка, която никой не е пожелал чак до 14-годишна. Жените от тяхното племе на такава възраст вече имат по 2-3 деца и са бременни със следващото. И така пари носят в домакинството на свекъра и свекървата, париииии!

20

Анонимен

преди 5 години

Е,айде сега,в България може да си купуват булки,а във Франция не?Нали и тук и там това е все престъпление,или тук не е?

19

Бай Иван

преди 5 години

Комитета от Хелзинки къде спи,нарушават се правата на етноса да търгува свободно в ЕС ;) !!!

18

Анонимен

преди 5 години

До пецатаПрестъпление са извършили родиителите на непълнолетния младоженец, защото са дали 1 000 лв, за да купят на сина си секс-робиня. Дали са смятали да я ползват и за други дейности във Франция, един Бог знае.Престъпление вършат и родителите на момичето, защото я продават като стока.

17

Анонимен

преди 5 години

Значи източват социалните фондове, за да взимат помощи и надбавки за 9 деца, а паралелно с това съсипват до каквото се докопат, за да го разкостят и продадат като старо желязо.

16

Анонимен

преди 5 години

Майка и има 9 деца,сега и тая като роди десетина,ще увеличи раждаемостта в България.Властта се грижи много добре за тях,до окончателното изчезване на българския етнос.

15

Анонимен

преди 5 години

Пак много са дали. Според техните традиции на 14 г. е вече стара мома.

14

До Пецата,

преди 5 години

"много ми е интересно защо полицаите не са направили разработка за да разберат кой е купувача, той не прави ли престъпление? Или не искат да правят разработка защото там е тяхен човек..а??"По-скоро не смеят да не оплетат съвсем нещата. Хората ни в полицията не се славят ни с акъл, ни с кадърност, ни с опит. Та не се знае при една "разработка" дали не са щели по-скоро очи да извадят, а не вежди да изпишат. При тези заемания на всички позиции с връзки калинки и бръмбари има навред.

13

Горан

преди 5 години

Момиченце чак не е, момиче е. Добре са я отървали този път, ама да видим до кога.

12

Ефтинджос

преди 5 години

На тази "преклонна" възраст вероятно вече е раждала 1-2 пъти.

11

Анонимен

преди 5 години

Ем малко нисичка ми се вижда тая цена ... края на 80те вървяха по повече ...

10

пецата

преди 5 години

много ми е интересно защо полицаите не са направили разработка за да разберат кой е купувача, той не прави ли престъпление? Или не искат да правят разработка защото там е тяхен човек..а??

9

Анонимен

преди 5 години

14 годишно момичеНЦЕ?! Че на тези години повечето са майки! Я не се занасяйте!

8

Анонимен

преди 5 години

"14-годишното момиче трябвало да се омъжи за 17-годишен младеж..."Омъжват се жени, които сключват законен граждански брак. Сред тази част от населението си е жив конкубинат, като при животните. За жалост и доста българи са вече на това ниво.Иначе си има състав по НК за склоняване на непълнолетна да заживее ... - ако прокуратурата работи, следва да го знае и да го приложи.

7

Анонимен

преди 5 години

В България официално има пазари за булки като колкото е по-бяла булката толкова е по-скъпа затова ги избелват за да вдигнат цената.

6

Анонимен

преди 5 години

Ще я продадат рано или малко по-късно и никой от родител1 и родител2 няма да лежи в затвора.

5

шматка

преди 5 години

Търговията с деца не е ли наказуема.Я да видим някой от родителите дали ще лежи в затвора

4

Анонимен

преди 5 години

Службите са и попречили да стане френска ромка.А родителите и така и така ще я продадат-"културни" особености.

3

Анонимен

преди 5 години

14 годишно момиченце звучи точно като 40 годишен младеж....Да ви имам критериите за възраст....