33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига си ми хвалил ГРОП,които пратиха Четин Казак да ни представлява в най-важната институция - НАТО ,а той няма никаква връзка с военните,нито е завършил военна школа,толкова ли нямаше достойни военни в България?Срам ме е от ГРОП,непрекъснато вършат гафове и глупости!

32

Наблюдател

преди 5 години

До АнонименХа сега ми обяснете къде е мястото на герберасткия коалиционен партньор ВМРО в България или в Северна Македония!? Щото нали на вътрешна македонска революционна организация? Или поне се пишат за техни наследници, макар да не защитават нито техните идеи, нито са борци като тях!Шкембе войвода собственоръчмо и безмозъчно лиши партията си от смисъл, а с това и присъствието си в българския парламент!

31

Анонимен

преди 5 години

А кога Северна Македония ще се обедини с Източната си част?

30

Анонимен

преди 5 години

До 3M 13А ти ходи с кофата да събираш

29

A

преди 5 години

Какво по вашата дифениция е лъжа. Предполагам -лъжа е всичко което не ни изнася.

28

чичо Гошо

преди 5 години

Да живеем без лъжи???За съжаление пропуснахме момента да задължим македонците да крадат и фалшифицират историята ни,както направиха гърците.Националните предатели които подписаха договорът с Македония,съставен изцяло от САЩ рано или късно ще отговарят пред съда.

27

Анонимен

преди 5 години

Исторически момент! Както и откъдето и да го погледнем. Браво!

26

Анонимен

преди 5 години

на табелата в сърбия написано царибродстрахотна победа на патриотите от герби тази вечер дпс попитаха не трябва ли и други табели да бъдат снабдени с два надписакато съберем заедно предателството със северна македония и тоя глупов провокационен надпис от който не следва нищо добро за българия мишоците на краваршингтон - гербавите плазмодии трябва да се изтрият от българия ако искаме да спасим отечеството!!!!и да не забравиш да го изтриеш!!!

25

Анонимен

преди 5 години

А БСП-то си измислиха причини,за да не са в парламента за гласуването.Как иначе ще се обясняват на Путин,че са гласували за приемането на Македония в НАТО.Те така са свикнали -да бягат винаги от отговорност.

24

Додо

преди 5 години

Черен ден за България! В името на ЕвроатлантизЪма, група предатели от ГЕРБ, ВМРО и Атака затвърдиха една нагла, Коминтерновска лъжа - антибългарска пропаганда! А що се отнася до лъжите и претенциите от Сърбо-Скопяните към България, ами не само, че няма да секнат, но ще ги сложат на стероиди! Сега, когато Jaзикот им е официален натовски език!

23

България

преди 5 години

Чуждите интереси ослабиха България, взеха и армията и парите, убиха добрия мат'риял а квото остана, сега го изгониха.Сега установиха на власт Бойко и контролират икономиката и народа с измами, насилие и подтисничество.Истината.

22

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Магистралите, които Бойко е построил, не можете да ги разрушите!(Защото докато стигнете до там, сами се разрушават, а някои не са завършени)

21

Анонимен

преди 5 години

Да живее Македония и братския македонски народ !Всичко което е против интересите на Империята на Злото...е ДОБРО !

20

Анонимен

преди 5 години

Македония - отроче зделано в СССР, при което комунистите начело с "вожда" Г. Дим. участваха активно при "бабуването". пък сега русофилите вият, че била част от България !

19

Анонимен

преди 5 години

Предателството има различни измерения, но винаги остава предателство. Обречени сме на самоунищожение заради многото предатели. Простотията и наглостта са издигнати в култ и се излива от всякакви медии и от народното събрание и премиера. На сащ дори не им трябва усилие, просто ни гледат сеира

18

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Поробиха и Македония.

17

Анонимен

преди 5 години

по-голяма лъжа от северна македония неможе да бъде измислена даже отшефовете на продажната гербава шайка!!!да не забравиш да го изтриеш!!!

16

най-добри пожелания

преди 5 години

Добре дошли братя в общия алианс!Чакаме ви и в ЕС!

15

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Изкарвам по 7500 лв на месец, ям гъши дробОт беломорска тракия съм. Мразя гърци

14

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се оглеждаме на четири, защото всеки момент очаквам да ни забият нож в гърба ! Това, за което няколко поколения българи са дали живота си политиците от 1990 до днес го продадоха с лека ръка ! В този ред на мисли, нито ГЕРБ, БСП, ДПС или от другите заслужават да управляват България !