9

Анонимен

преди 5 години

От заглавието разбрах че някакъв следовател е терорил , един букмийкър за 5% от залозите... Пък то напълно легална втора работа , за да си допълва заплатата

8

Анонимен

преди 5 години

И това какво му пречи на работата. Няма никакво противоречие с нея

7

Гостенин

преди 5 години

Не е прибирал 5% от залозите: толкова плащат от игрите - написали сте го.Е, и? Работи, не се среща със този и онзи да редят политики. Грам политика няма!Щото един редял такива политики във ЦУМ, но не го махнаха. А сега се прави на принципен!Трагикомедия нашенски вариант.

6

вижда се

преди 5 години

Ама той мафиот е на чело на държавата ,а с някакъв кокошкар ни занимавате !

5

DдС

преди 5 години

Малки са им заплатите на държавните служители, всеки работи нещо допълнително - катериците работят като частни тол пунктове, от другите служби - като рекетьори и мутри, в парламента - като частни лобисти, ама за следовател/букмейкър, за пръв път чувам.

4

Анонимен

преди 5 години

Корумпираните магистрати се занимават да уволняват некорумпираните, като им търсят цаката с ей такива """"провинения"""". На местото на Петров ще бъде назначен корумпиран младок, който толкова ще ла па от подкупи, че да не е луд да си губи времето да се занимава с честен труд като букмейкър.

3

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата е обслужващ персонал на правителството, ако не вярвайте питайте Иванчева, а правителството слугува на Шишо Бакшишо.

2

Анонимен

преди 5 години

В държавата чиито структури организираха покушението срещу светия отец на 13 май 1981 ,тази новина е без значение !

1

ХАХАХХАХА

преди 5 години

ЯВНО НЕ Е БИЛ КОРУМПИРАН И МУ СЕ Е ТЪРСЕЛА ЦАКАТА ОТ ГОДИНИ. Това че е бил букмейкър какво пречи на това да си върши работата? Нали всеки по конституция има право в свободното си време да прави каквото иска. Например Цацаров да си хапва с Пеевски и Борисов и да редят кадрови пасианси...