42

Смелост на парчета

преди 5 години

Големи смелчаци, няма що! Сега остава и Южна Македония да признаят, но без разрешение от горе ще си останат безмълвни като паметници, освен за Венецуела, разбира се. Винаги е добре да залагаш на "печеливша" карта, т.е. такава, за която ще получиш потупване по рамото.

41

ceko

преди 5 години

*** що ги е нямало, на СПА ли са или са сърдити?

40

Тъжната истина

преди 5 години

БСП/БКП отдавна са признали мЪкедонията във всяка една нейна форма и име, стига да е извън границата на България.

39

охубоху

преди 5 години

Не България призна Македония за член на НАТО, а т.н. Парламент (уж Народно събрание), което не е България! Признанието е от Гробарите и "патриотите". Иначе казано - управляващите по волята на САЩ и НАТО!

38

Промит Мозък

преди 5 години

До Стамбуловзнаеш ли колко милиарда бедна България плаща на НАТО !?САЩ изви ръцете на васалите си от НАТО и от тази година вноската за НАТО се увеличава със 100 милярда $ !!! от тези 100 милиарда $ на бедна България ще се паднат поне 2 милиарда $ увеличение !!! УВЕЛИЧЕНИЕ !!!!Питай юдо-масонските гадове който ни продадоха на НАТО колко милиарда ни струва НАТО !!!НАТО е ОКУПАТОР !България е поробена държава !!!

37

Стамбулов

преди 5 години

Сега очаквайте кремълският *** Радев да наложи вето върху ратификацията на протокола...

36

Анонимен

преди 5 години

Гроб са национални предатели!

35

Не

преди 5 години

Голяма грешка е това с Македония там не трябваше да се бъркаме.

34

Ехоо

преди 5 години

Темата е "България и Македония".А не "Русия - Украйна".

33

Историк

преди 5 години

Грабеж, оплячкосване и унищожаване на артефакти от Историята на поробените народи и етноси - това е основното в генезиса на Московската Орда, озурпирала името "Русия" от окупираната Киевска Рус, заради което носи сполучливото прозвище - Империя на Злото !за справка: виж ИСТОРИЯ НА РУСИЯ

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Нас сега не ни ли рита всеки бе, не сме ли във вечна мизерия, непрекъснато има самозапалвания от глад, всеки ден нападения над старци, убийства, грабежи. И всичко това благодарение на твоето НАТО. И да,не го искаме, то е причината за бедността и униженията ни. Предпочитам да ям само хляб и сол, но да живея спокойно.НАТО - ВЪН.

31

Ели

преди 5 години

Единствените в Европа, които подкрепят политиката на САЩ са Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна и Македония. Тук няма симпатии има САЩ военни интереси, и трябва да сме ***, да не осъзнаем, че готвят Балканите за пушечно месо.САЩ са най-изолирана д-ва в света, освен Британия, която за радост на Европа излиза от ЕС.На мен ми е добре между албанците и БГ да има една буферна Македония.Така или иначе албанците претопяват македонците.Македония сълзи ще лее за Югославия, но късно ще го разб

30

Анонимен

преди 5 години

До 31Ели, я по-добре си прочети Историята на Московската Орда, която е изцяло открадната за една с името "Русия", вместо да рониш крокодилски сълзи на чужди гробища !

29

Ели

преди 5 години

Защо да съм "шовинист", защото съм чела македонски учебници 3-ти клас - история, открито Македония краде БГ история - открито. Трябва да задоволя нечии нездрави военни апетити, на САЩ, да отрека историята си? нарича се ПАТРИОТИЗЪМ.А че НАТО удари рамо на МАКета. и ги заплаши ако не приемат името с етнически сблъсъци е друг въпрос!САЩ са си сами в света, с изключение на новите васали Македония, Украйна, Полша, Литва, Латвия, Естония.На ЕС им писна от тях - СП2, Меркел си го каза в прав текст.

28

Анонимен

преди 5 години

До ЕлиА не така с лошо, БГ е 6-7 млн човека САЩ е 380 млн Русия е 180 млн и знаеш ли защо ? 3ащато те не са крайни шовинисти и приемат всякакви като свои . Но вие със националните идеи искате да останете сами на света и да се стопите до 4 млн човека и тогава ще разберете, че съществуването на малки държави като БГ, Сърбия, Румъния,, Македония и подобни няма никакъв смисъл и там хората са обречени на вечна мизерия като неконкурентноспособни на големите и всеки ще ги рита до откат.

27

До Анонимен

преди 5 години

Именно! На БСП не им стиска, понеже господарите им са на изток, а децата на запад. Трябва да се докарат пред едните без да се засветят пред другите. Разчекват се на два стола.

26

Анонимен

преди 5 години

Никой не е видял хаир от НАТО, няма и да види. Нато е инструмент за потискане на народите, и тяхната свобода. Сега ще оглозгат и БЮРМ, както направиха с нас. Нима не виждате кои са атлантиците тук, бивши доносници, подмазвачи на всяка власт и наследници на праволинейни марксисти. С една дума, североатлантиците у нас, са гола вода, продажници. НАТО означава - културен марксизъм, т. е. смърт на всичко човешко и нормално.

25

До Ели

преди 5 години

Така е, бих сменила само "Национална Идея" (термин който спрягат група великоруски шовинисти които искат да правят Русия-Трети Рим) с Познаване на Историята си. Държавите които споменаваш, вкл. Гърция и Русия, са със измислена история от там измислено самочуствие което им дава смелост да действат. Комунистите-русофили трябва вече да бъдат изместени от позициите на "историци"! Ние имаме история, просто трябва да я разкажем на себе си и на света - такава каквато е била! Това свързва с Духа на нацията, помага да се осъзнаем като едно и е платформа за отскок в бъдещето!

24

Анонимен

преди 5 години

БСП, понеже не им стиска открито да гласуват против приемането на Македония в НАТО, измислиха тая история с напускането на парламента - уж заради изборните правила. Но българите НЕ СА ***, а и на Лъжата краката са къси. :)

23

Анонимен

преди 5 години

Много добра новина - браво! И втората добра новина е, че БСП се осветли брутално - сега вече всеки човек е наясно кой я управлява.