37

Анонимен

преди 5 години

"Владимир Баланов е княз на екзотичната държава Нова Атлантида"Работя с много такива екзотични личности. Сетете се къде!

36

Анонимен

преди 5 години

Търси съдействието на МОН (Министерството на образованието и науката)..А на тях какво ще даде?

35

хехех

преди 5 години

е той що не си живее там ами се занимава с Бг

34

Мамата.

преди 5 години

Че сме майтапчийска държава сме.Но,до там ли стигнахме да си правят майтап с нас.То бива наивност,но чак до там,не бива.

33

Шико..

преди 5 години

Княже,не се хаби.Ние,2000000 пенсионери идваме.Само трябва на няколко курса да ни прекарваш.Но,да не пренаселиме острова.Трябва да купиш още някое.Пък дано стана губернатор на някое от тях.Ехаааа.

32

Анонимен

преди 5 години

ама сериозно ли има хора, които се връзват ? ама като се замисля що да няма, в края на крайщата живеем в държавам, в която през балконите ежедневно се хвърлят торби с пари

31

Йово

преди 5 години

Имам спомени преди години че този човек искаше да подари този остров на България а той да остане нещо като вечен кмет там. Но за жалост българските политици така и не се съгласиха. Нищо чудно щом искат сега и базата ни в Антарктида на о. Ливингстън да го дадат на аржентинци и испанци. Навремето колко мъка беше България да успее да е с 27-те. Но сега на ''ВЕЛИКАТА''колониална и васална България такива острови не и трябват.

30

Чоки..

преди 5 години

Княз Баланов,ще ми издадат ли паспорт за вашето княжество.Дайте точни координати.Желая да стана поданик на вашето кралство.Паж ще съм Ви.Ще Ви вея паунови пера над главата.Пратете ми пари за път.

29

Анонимен

преди 5 години

Луди има навсякъде по света но само в Бг те са премиери, министри, дипломати, публични личности и т.н.

28

Анонимен

преди 5 години

мдааа, Бокова като председател на ЮНЕСКО признала космическата държава Асгардията после следващият Президент на ЮНЕСКО се черви и отменя това безумие.Сега некъв изтрещелник-бългapak раздава благинки от друга виртуална държава.Абе лудите в Бг през 1990 ги изпуснаха и ....о-ли-лийй.П. П. Оная с кремчетата къде е?!?!

27

Анонимен

преди 5 години

Пак някакво руско активно мероприятие.Тоя трябва да е новият Марешки с евтиния бензин.

26

Роб на влаЗта

преди 5 години

Много реклама нещо взе да се прави за този негоден за живот остров .Явно трябват балъци да си закупят земя и да чакат богатства .То и аз имах идея да печатам собствени пари и да ги дарявам ....но нищо не можеха да си купят с тях та не ги искаха....Ха..Ха...Да дарява бе...кой му пречи .Не е дал пък се хвали.

25

Анонимен

преди 5 години

Поредният ЛУД !!Тая демокрация отключи страшна лудост в източно европейците.Не им понесе като цяло.

24

пецата

преди 5 години

като прочетох герб и вече разбрирам че нищо няма да се получи от тая държава

23

Анонимен

преди 5 години

човека просто се гъбарка с българските журналисти и единственото му достойнство е че вади на показ тяхната изключителна простотия и необразованост

22

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя няма ли кой да го докладва на Ким Чен Ир да му прати една от новите ракети по въздуха

21

Анонимен

преди 5 години

за пореден път се убеждавам че журналистиката в Бг е стигнала дъното, за същия този преди години имаше серия от статия че даже и по националните телевизии го даваха, афишираше се като откривател на някакъв остров, който да го дари на държавата срещу финансиране на експедиция, дрън, дрън дрън. Въобще не става въпрос за остров в случая, а за плаваща вулканична пемза, със съшия успех може да отидете с надуваемата си лодка някъде в морето и да обявите 12 милна зона територални води :)))

20

Анонимен

преди 5 години

До случайно минаващМъск търси боболечки на Марс.

19

случайно минаващ

преди 5 години

Илон Мъск ще засели Марс другия месец , тоя пък раздава на калпак несъщеестввуващи хиляди еврА... накъде отива тоя свят Боже..

18

Обява

преди 5 години

Набирам желаещи за участие в експедиция до южните морета. Трофей - към 5 трильона в токени.Подпис: бай ***