113

V

преди 5 години

Докато герб е на власт все по лошо ще става .Хората не откачат от много хубав живот ;)

112

Истина

преди 5 години

този *** защо не отиде да раздава правосъдие на едни павета, ами трепе безсмислено.... там ни е проблема, близките обират парсата вместо виновните

111

Анонимен

преди 5 години

90% от населението в България няма ценностна система.не уважава и не зачита майка.баща.дядо.баба.не цени семейсвото си .децата си.дори с болестите не може да се бори.разпадаме се .ако така продължаваме няма да ни има.

110

venix

преди 5 години

дали не са тествали някое ново психотронно оръжие?! много грозна и странна история...

109

Гост

преди 5 години

Йорданова, наистина си много ***!

108

Анонимен

преди 5 години

До Новия световен ред!При новия световен ред е така. Системата стабилна а хората нестабилни.---в това е грешката, "конструктивната грешка" - да мислиш, че една конструкция може да е "стабилна", ако отделните съставляващи я елемнти са нестабилни. такава система не може да бъде стабилна дългосрочно, няма как ... тя ще се трансформире в нови и нови "стабилни" състояние... а истината е, че само ако елементите на системата имат стабилност, то и самата система ще е в стабилна (социализма)!

107

Гост

преди 5 години

Нали се оказа, че не военния е убли хората и дори той е сред убитите. Защо не си смените заглавието и информацията в статията?Това е малко като онази приказка - не били компютри, а компоти и не били за внос , а за износ.

106

Анонимен

преди 5 години

До проста аритметикаДа си воененн е ДИАГНОЗА!--същото е да си полицай!обаче все пак психологическият типаж на двамата не е съвсем сходен.във "военния" има малко повече идализъм в мисленето, докато "полицая" по природа е роден, като типаж "доносник" и "слуга" на "властта" - "роб" на "властта"

105

Жалко за убитите

преди 5 години

В България военните и полицаите не са обичани от народа!

104

КАУНЯ от аскию

преди 5 години

Войник на 25г.? Днес в БА взимат куцо,кьораво и сакато.До преди 10г. когато за едно място се бореха 2-3ма имаше физически и психически изпит на които над полвината ги късаха.Сега само да подаде молба и е вътре.За 900лв. заплата и то в София познайте какви влизат.Войнишкия състав в армията е жив зян.70% са на по 40г. а останалото жени и роми.Като навършат 46г. ги гонят.Който има малко под шапката не чака и още на 35 напуска да си оправя живота.5000 ваканции при 24000 по щат.Как я смята каракачана

103

Новия световен ред!

преди 5 години

При новия световен ред е така. Системата стабилна а хората нестабилни.Мъжете масово безработни, алкохолици, наркомани, крадци и дори убийци....А жените не искат да раждат и да гледат деца, неверни са, продават се лесно, търсят следващия баламурник с повече пари да си живеят живота.Добри дошли в глобалисткия неолиберален психодиспансер!

102

проста аритметика

преди 5 години

Военен и полицай= луд. Да си воененн е ДИАГНОЗА!

101

Moghul

преди 5 години

Немедленно изтегляне на контингентите в Ирак и Афганистан. Наемниците за пари и на Марс ще тръгнат. Проблемът е, че се връщат тотално изпрегнали. Освен това, след като Тръмп се оттегли нашите какво още търсят там. Пушечно месо?

100

ДО 117

преди 5 години

Добре ти го е казал човека, какво се пениш и погледни какви глупости дрънкаш! Пий хаповете и легай да почиваш, че не е добре работата!

99

Хм...

преди 5 години

Доста удобен начин да се отклони вниманието на народа от проблема с лилавия етнос.

98

ИСТИНАТА

преди 5 години

Народът изтрещя, но и това в в следствие на демократизираното ни общество. Насилие, побойща, убийства и гангстери с високо реноме, тачени от медии и общество...и резултатът е на лице. Навремето милицията тупалосваше в кауша и после ги питаше апапите какви са ги вършили, та чак се напикаваха и насираха от страх като засияй синият буркан зад гърба им, а сега всеки се е разгащил и се прави на недосегаем. Свършено е с тази държава - от едната страна се трепем ние, от другата ни оправят и м*нгалите.

97

Анонимен

преди 5 години

И някога питаха кога ще стигнем американците....

96

Анонимен

преди 5 години

Така е в страната на тиквите- кражби, убийства, мизерия , злоба.......

95

Стоянов

преди 5 години

До АнонименНови искър е част от София - има си и градски транспорт, и е в столична голяма община!Проверете!

94

ХФ

преди 5 години

Той па намерил кого да убива.. Да беше очистил някой престъпник поне.