15

Анонимен

преди 5 години

EKOLOZITE,ZELENITE,NPO-TATA SA BOKLUKA NA PRIRODATA.NORMALNITE HORA TREBVA DA GI UNISHTOGAT NA 100%.

14

Анонимен

преди 5 години

Като фалират големите автоконцерни БМВ ,Фолксваген и Ауди ще им дойде акъла,а ако репатрират и поканените от Меркел,цена няма да имат!

13

Анонимен

преди 5 години

дано се отрезвят че всички еко отганицации са едни узаконени рекетьорски сдружения с мафиотски управления и наивници за членска маса.

12

Анонимен

преди 5 години

В германия имат интересен избор - да ги глобят за наднормени нива на азотни оксиди (дизелите) или да го глобят за наднормени емисии на СО2 (бензиновите автомобили). В България също е интересно, но по друг начин - наднормено замърсяване има само с фини прахови частици от отоплението, като това замърсяване Фандъкова го бори с празни приказки против дизеловите коли.

11

шматка

преди 5 години

Малко съм обърканЕвропейските закони и наредби не бяха ли НАД националните или това правило важи само за малките в съюза.Стана тя.Първо показаха среден пръст на ЕК за Северен поток а сега ще се борят със замърсяването като нагласят параметрите както им е удобно.Англичаните май направиха най умния ход

10

Fate

преди 5 години

Парите на петролната мафия са усвоени успешно. Вероятно ще последва забрана за ел. автомобилите

9

House M.D.

преди 5 години

Поредното неграмотно написано заглавие. Отново въпросителен знак след твърдение.

8

А бе

преди 5 години

Ще се усетят германците за всичко,ама ще бъде късно-сами се набутаха в тоя филм...

7

Факт

преди 5 години

До до 4 МосркиВъглищата въобще не са проблем за Германия,а природния газ от Русия.Той именно дава конкурентното предимство на немската хим.промишленост пред останалите и най-вече американската!Спре ли-германските хим. концерни ще спукат гумите.Щото с докаран чак от САЩ газ няма как да преборят американските,които си ползват местен.

6

до 4 Мосрки

преди 5 години

Германия и сами могат да вадат въглища, а и тока им е така и така в излишък и се чудят какво да го правят.А ако Путин им спре въглищата, Германия няма и да разбере, ама бензиностанцията а.к.а. Русия ще си отреже още един от малкото източници на доходи и икономиката им ще падне вече доста под тая на Испания.

5

Анонимен

преди 5 години

Само да вметна, че Андреас Шойер е единствения що годе адекватно звучащ политик в Германия. Останалите са леви, зелени, социалбалала, Меркел и подобни ***, дето искат да сринат държавата а и Европа като цяло, неизвестно по какви причини.

4

морски

преди 5 години

За германците караме по 500 хил. тона въглища месечно от Русия-Кандалакша , и ако Путин им спре въглищата ще търсят правени свещи от България !!

3

Анонимен

преди 5 години

Живея в Германия и сега тук се коментира този въпрос. Данните на въздуха в ограничените участъци е без промяна.Тоест забраната на евро 4 в тези отсечки не е довела до промени и е абсолютно излишна

2

Момо

преди 5 години

Налага се, защото търговците на автомобили 2-ра употреба са заринати с автомобили на по няколко години, които са на практика непродаваеми и ги водят към фалит.

1

1234

преди 5 години

германците и м предстои да не закриват и АЕЦ! както винаги те се оказаха най *** те парчета за сметка на това слушкат сащ. цру целенасочено създаде дизелгейт, така удари всички немски фирми а те лапнаха въдицата ще стават на ток....