46

Анонимен

преди 5 години

Сорос го е срутил. Как не го е срам!

45

Анонимен

преди 5 години

срути се университета, има затрупани...Поредната дебела лъжа!Няма затрупани!Преди да публикувате глупостите си, вижте в Интернет телевизионните репортажи, после пишете глупости.

44

Анонимен

преди 5 години

Или като видя някой да ми напише "между впрочем" и вече ми е ясно, че тоя човек е от руската школа. Сам самички се издават с такива работи, нямало е кой да ги научи, че в България се казва само "впрочем", а не като в Русия където е нормално да кажеш "между впрочем". Агентите ги познавам навсякъде, без значение дали на живо или в Интернет. И това което казвам е само капка в морето от признаци по които се разпознават такива хора.

43

Анонимен

преди 5 години

"Синьт ми учи в Петербург"Обърнете внимание кои букви използва този човек, който е писал тоя цитиран коментар.По инерция е използвал руски маниер на изписване, обаче с българска клавиатурна подредба. "Ь" вместо "ъ", понеже няма омекотяващо "ЬI" в българската клавиатура. Изисквано за изписване на тая дума на руски. Смех!И пак 2-3 човека пишат коментари като за 30. Тролските номерца ги знаем отдавна. Особено на чужденци и чужди агенти, впрегнати в пропаганда.

42

Анонимен

преди 5 години

"Синьт ми учи в Петербург"Много хубаво, това е прекрасно място за обучение, обаче коментарът ти е много смoтан и безсмислен. Някак си, все едно всички те познаваме, или познаваме синът ти и все едно на някой му пука, че точно твоят син учи там. А реално на никой не му пука за теб и сина ти. Нито къде учите.

41

Анонимен

преди 5 години

Това е строено още по времето на Петър Първи. Намира се на Василевския остров.

40

Анонимен

преди 5 години

И аз съм учил там . По времето на Горбачов. Много мизерия , глад , купони за храна,нямаше сап.ун по магазините. Иначе нищо лошо. Бяхме млади и всичко това не беше най-важното.

39

Анонимен

преди 5 години

Синьт ми учи в Петербург

38

Ханко брат

преди 5 години

До ЗНАК С ВИСШЕ...Крети, сигурно се искал да напишеш ЗНАК СВИШЕ?

37

До №16

преди 5 години

До ЗНАК С ВИСШЕ...Аз съм получил дипломата си в Ленинград! Велик университет, велики учебни заведения, велика наука, велики открития, страхотни преподаватели, невероятни хора! Веднаж в Матмех (Математико-механическият факултет на Университета) след занятията преподавателите изнесоха концерт на студентите. Това беше цяла филхармония с всички инструменти, а свиреха суперпрофесионално! Когато отидеш в къщи на някой от тях, виждаш огромна библиотека, роял, картини. Отиваш да вземеш изпит! И на чай!

36

Анонимен

преди 5 години

Фалш от самото заглавие! Това се е случило не в Санкт-Петербургския Университет - зная до една всички сгради на разни факултети по целия град. Инцидентът е станал в Санкт-Петербургския изследователски университет по информационни технологии, механика и оптика (бившето ЛИТМО). Няма жертви, значи не е трагедия, а неприятен инцидент. Трагедия е това, което се случи в Илинойс - 5 трупа и много ранени полицаи.Глупондерата ми омръзна!

35

Хм

преди 5 години

Сигурно Джип Пи Груп са ремонтирали.

34

Handel

преди 5 години

До Реалист: Да, ще накажат чистачката.

33

Анонимен

преди 5 години

А пострадали хора има ли?

32

Анонимен

преди 5 години

Един от най-добрите технически университети в Русия... ИТМО

31

Дидо

преди 5 години

Аз се чудех защо днес почиват тролетариите от империята на злото, а те вероятно са били ангажирани с други постове.

30

Минчо Делников

преди 5 години

Как се нарича ТРАГЕДИЯ в която към 21.10 наше време няма нито един пострадал.Да няма дори леко ранен. Егати трагедията. Нарича се ефтина русофобска ПРОПАГАНДА! Да ви е честита хилядарката в долари от бай Шорос.Със здраве да си ги харчите и по тубичка базелин да си купете че София Прайд наближава.

29

КАУНЯ от аскию

преди 5 години

Типичен пример как трябва да се пише за Русия според правилата на честната и безпристрастна журналистика,жевееща на грантове и подаяния/рушвети/!Става ясно че може да има затрупани,въпреки че още преди 4 часа съобщиха официално че жертви и пострадали няма.Все пак е неучебен ден.Казва се че е падналпокрива на университета на Петербург-сещайте се че там ема само един т.е. руснаците са прости и непросветени.На ден в щатите падат по 10-тина покрива,но нашите медии нещо не се интерисуват от това.

28

Реалист

преди 5 години

При нас заради ремонт се срути сградата на Алабин и загинаха две момичета, а виновни няма. Там едва ли ще им се размине.

27

Анонимен

преди 5 години

Петър Първи е строил града върху насмолени борови трупи. И трупове на мужици.