205

Щ.Мл.

преди 5 години

Езиците ни не са ни близки поради някаква досадна случайност- тези народи (племена) са някогашни жители на Стара Велика България,които са се разселили из Европа още в езическо време.

204

:-)

преди 5 години

Пиле, ние никога не сме владели, Чехия, Полша, Словакия, Словения, Хърватия. Те са католици и са били в различна сфера на влияние векове наред. Въпреки това езиците ни са близки. Тук Русия няма нищо общо.

203

Щ.Мл.

преди 5 години

Да разбира се- точно това е езикът на "пра"-Българите!

202

:-)

преди 5 години

И сърбите, черногорците, босненците, хърватите, словенците, чехите, словаците, поляците, белорусите, украинците и те сигурно говорят прабългарски?

201

Щ.Мл.

преди 5 години

Измислените от Кремъл "славяни" също говорят Български,само че диалектен.

200

До 211

преди 5 години

Ние говорим Български език- не говорим "славянски"! Древните Българи и Траки също са говорели Български език- знаеш какво значи това,нали?

199

Анонимен

преди 5 години

Къде затрихте Блог.Бг,червени гюбрета?

198

До 209

преди 5 години

Кажи, пиле, защо тогава говорим славянски, а не прабългарски или тракийски език?

197

Анонимен

преди 5 години

Родител 2 постоянно ще води съдебви дела срещу Родител 1 за расова и обществена дискриминация. За да има истинско равенство както ни учеше дрогаря Ленин,трябва да са Родител 1 космат и Родител 1 епилиран,а Родител 2 трябва да бъде забранен!

196

Щ.Мл.

преди 5 години

"Славяните" са някаква сатирична смешка,измислена от Кремъл- затова са любими само на русофилите. Хората на място не вярват не "славянските" кьорфишеци понеже знаят,че всичко това са бивши Българи,разпръснати по света по силата на съдбата и променили своя език с течение на времето в посока към полски,чешки,руски,сръбски и прочее фалшиви "езици" (т.е. Български диалекти).

195

лъжа

преди 5 години

Емигрирай в Рассия. Там няма *** с изключение на джендърите в Кремъл.

194

Анонимен

преди 5 години

MAI SI PRAV ILI PRI ORBAN ILI PRI PUTIN TYI E BILO I V TURSKO

193

Анонимен

преди 5 години

UMRE ZAPADA SEMEISTVA SCHTE IMAT SAMO MIUSIULMANITEI NE.GROSITE S MNOGO DECA SCHTE PREVZEMAT ES VIJ V IZTOCHNATA XRISTIQNSKA CHAST MOJE I NQKOI DA OKRQKA NA KAK SCHTEE JIVEE V MORETO OT I.DIOTI NE ZNAM CHTE BQGAM V AFRIKA

192

aa1830

преди 5 години

До 202: Ако решиш да емигрираш поради тези причини, то Унгария не е лош избор. Хем близо като разстояние и манталитет, хем по-цивилизовано. С езика ще ти е тегаво, ама за едно десетина години ще посвикнеш.

191

Иванчо

преди 5 години

В къщи на мама и на тате ще им викам Ей първи дай пет лева че втори не ми дава.На баба и дядо дъртпърви и втори.

190

Анонимен

преди 5 години

Вече няма да мога да им споменавам родата до девето коляно.Ще я караме на номера.

189

Анонимен

преди 5 години

У нас ще го гласуват ли?Има ли европейса препоръка вече?Че да си хващам челядта и да емигрирам ,ама къде ,в Куба ли?

188

Анонимен

преди 5 години

Добре бе на бабата и на дядото как ще викат.Щото един ден извратеняците ще остареят и ще имат внуци.Въпреки,че няма нищо по отвратително от дърти лезбиики и дърти геьове.

187

Анонимен

преди 5 години

BROITE ZAPADNALATA CIVILIZACIQ UMRELA NQMA TAKAVA

186

До Сата НАТО

преди 5 години

Според ИК джендърът е социално конструирани роли, поведение, занимания, атрибути и характеристики, които дадено общество счита за подходящи за мъжете и жените. Това е една от опорните точки на *** изследванията, които биват налагани с конвенцията. Джендърният спектър, небинарното мислене мъж-жена, премахването на хетеронормативността са част от ДИ. Тях ги няма в ИК, но ги давам за пример, за да разберете в какъв контекст се използва думата ***.