43

Анонимен

преди 5 години

Много голяма част от населението на САЩ са психично болни хора. Има и здрави ама не са много. Затънали са в заеми. Държавата им ги следи от всякъде. Имат някои безумни закони, затвори изградени по най-мрачните фантазии на психопати. 30 милиона граждани номади в каравани и палатки по поляните край градовете им. Като добавим и 320 милиона единици оръжие сред цивилното население се очертава една много специална картина. Добре че съм далеч.

42

Уточнение

преди 5 години

То не е необходимо човек да е бил в Щатите за да разбере как стоят нещата там. Аз видях един клип в Ютуб показващ КИЛОМЕТРИ с хора живеещи на палатки около пътищата, в Лос Анжелис. Помислих, че са бежанци , но се оказа че са си американци! Шокът ми беше пълен. Има доста клипове, но този показваше огромния мащаб на проблема.

41

Petar, NY

преди 5 години

36, 37 и някои други коментари са уцелили десятката. Единствения начин да прокопсаш в САЩ е да работиш като американец но да живееш като Българин. В момента в който започнеш да взимаш заеми и си с въжето около врата. Много се радвам, че жена ми е Българка и то от редкия спестовен тип, че и мен научи да пестя. Купувайте си собствени апартаменти, женете се и си имайте деца, изградете си пристанище. Парите никога не стигат.

40

Анонимен

преди 5 години

Време е и за Йелоустоун.

39

Скитник

преди 5 години

Те не са стояли 800 години под робство ! По един или друг начин си извоюват правата. Този разбира се не е за предпочитане, но по някога и така става.

38

бай Тошо

преди 5 години

Скоро и у нас чакайте такива случки. Там уволнен значи аут от системата и обществото,взима му се къщата и колата и човека заминава под моста с кашон. Ние сме на тоя път вече!

37

амиии

преди 5 години

До Анонимен 44от скука , от съвсем обикновена скука Путин така се разнообразява , ходи и ръси БОВ, където намери за добре

36

Анонимен

преди 5 години

"Залпът на Аврора", трябва им един Ленин, който да им обясни за какво се борят.

35

Анонимен

преди 5 години

Отвсякъде взимаме лошото, да те живеят на кредит,но има алтернативи,като образование,оценяване на труда, на способностите.Ние само гледаме да вземем лошия пример и да не плащаме за труд и само роднините да работят.Е такава държава нема

34

Анонимен

преди 5 години

А Путин защо сипа пестицидно вещество от семейството на новичок в руколата на Гебрев? А?

33

до пророк илия

преди 5 години

много си злобен и нещастен и това ме радва

32

ТHE Патриот

преди 5 години

наште трансатлантически *** защо още не са заминали за обетованата земя ,вече няма гадни комунисти да ви стрелят по границата прав ви път към дивия запад ,отидете да изжитвеете американската "мечта"!

31

Пророк Илия

преди 5 години

До пенсионер 76 г.Значи си д ърт комунист,време ти е барнеш Дяда Господа по брадата

30

пенсионер 76 г.

преди 5 години

ТЕЗИ НЕ ГИ РАЗБИРАМ. КОГАТО МЕ УВОЛНИХА 1990 Г. АЗ СЕ ИЗМЯХ И СЛЕД ТОВА НАПРАВИХ 5 АПАРТАМЕНТА И СЕГА СИ ПИЯ УЙСКОТО В БОЯНА

29

РаботещБеден

преди 5 години

До УточнениеТочно така ! Тръмп ти е виновен агейн ! Кък не се сетих пръв ! Язък !

28

Анонимен

преди 5 години

Както се вижда май обещанията за откриване на нови работни места и връщане на производството в Щатите от Китай не се случват. Как да се убедят работодателите да плащат няколко пъти по-високи заплати на американски работници след като могат да плащат по-евтино на китайци?

27

Уточнение

преди 5 години

Да загубиш работа в Щатите е абсолютна трагедия. Изгонват те от къщата поради неплащане на ипотеката и влизаш в армията на 42 -та милиона бездомници. Живееш в палатка по пътищата и ти дават купони за храна, за да не разбиваш магазините. Ама тоя не е бил съгласен с това бъдеще и ето резултата. Май така Тръмп няма да направи Америка great again...

26

Стойчо Караилиев

преди 5 години

Това за пореден път показва, че на там, на където сме се запътили никак не е добре. Западния начин на живот и култура са като балон с въздух. Като останеш без работа вероятността да останеш на улицата става огромна, защото всичко е на кредит и никой от работещите не притежава почти нищо. Затова при уволнения на работници с дълъг стаж има вероятност за пропадане на психиката и стигане до крайности като в случая.Дори има направен филм с Майкъл Дъглас подобен на този случай. "Пропадане" от1993г.

25

АнонимеН

преди 5 години

БКП КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МУ ШЕФ ГО СЪКРАТИЛ ЩОТО ИСКАЛ ДА СЛОЖИ СВОЙ РОДНИНА НА ПОСТА!!!КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА УБИЙСТВА ШАНСОВЕТЕ БКП РУСИЯ ДА Е ЗАМЕСЕНА СА ВИНАГИ 50%КОРЕНА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА Е АТЕИЗМА А РУСИЯ Е МАЙКАТА НА АТЕИЗМА ЗНАЧИ РУСИЯ Е МАЙКАТА НА ЗЛОТО!

24

Реплика

преди 5 години

До Анонимен 11По твоята логика в Китай и Индия хората трябваше да се изпотрепят помежду си отдавна. Проблемът не е в бройката на хората, а в степента на агресия в обществото им.