33

Анонимен

преди 5 години

Де що има бандюга пере в България.Педя човек -лакът лъжа пере милиарди. Нанай Шенген, нанай еврозона. Тука ниско у ***, у калта.....

32

Анонимен

преди 5 години

Смях, аз за да сменя 30? в банка и ме карат да подпиша декларация за произход на тази крупна сума

31

Seltak 1

преди 5 години

Иванчо много неща за банковата система в Европа и България не са ти ясни , таваните на лимитите на преводите са по ниски в Европа . Над 1000 евро в повечето страни всичко е по банков път това се прави за да не се перат пари. Всеки един превод се гледа от къде е идва за такъв превод от държава , която е под санкции се взима лиценза на банката .

30

Анонимен

преди 5 години

Те са били за Бойко.Не ни заблуждавайте.

29

Solar Power

преди 5 години

Не знам какво нередно има в случай,че преводите са от все още легитимното правителство на Венецуела ??! Не виждам нарушение тук. Трябва да се борим за независимост от Русия и САЩ.

28

Анонимен

преди 5 години

Аз от колко петилетки ви разправям че няма държава а има МАФИЯ!

27

Анонимен

преди 5 години

А как си получава парите Цецо Цветанов от САЩ.. и Доган и Гоце от Русия в брой ли?????????

26

Иван

преди 5 години

Каква е тази глупост, че ако сме били ползвали еврото това нямало как да стане. Една банкова операция в лева и евро не се различава технически по нищо. Пълнят главата на хората с глупости и невярни твърдения. Смешна история.

25

До 27

преди 5 години

До АнонименХе хе! Не съм от ДАНС ама явно тука нещата не са били баш така както ги пишеш! А щом и ЦРУ то се е захванало значи нещата ИЧ не са така както ги пишеш! *** да видим де тука е БГ все пак! Предполагам, че никой никога не е искал на този адвоката да подписва как защо и откъде идват тия преводи в таз сметка! Та така!

24

Анонимен

преди 5 години

Този човек може да си има договорни отношения с тази фирма в случая държавната петролна компания на Венецуела за да има нейна сметка от банка й като доверителна сметка към неговата сметка в банка му при това и двата субекта са юредически лица,тези сметки разплащателни се предоставят един на друг при договорните отношения за преводи на всяка от страните към другата,изравнения,задължения,подобно е когато единия субект е физическо лице с договорни отношения с юредическо,по сметка се плаща за услуга

23

Сержант

преди 5 години

В България институциите не работят. Там хората само се интересуват кога ще им вдигат заплатите.

22

...

преди 5 години

Интересно е защо името не се споменава при положение че е задържан както твърдят? Или сега се мисли кои да бъде този въпросният? А и името на банката се крие. Нещо пак скалъпват обвинения.

21

Анонимен

преди 5 години

Нашите апаши само парите следят а не знаят нищо!!!

20

пешо

преди 5 години

А коя е всъщност банката ?

19

Анонимен

преди 5 години

Къде са отивали парите е важно ? - всичко друго е ала бала.

18

Бръм

преди 5 години

Ако БНБ и финансовота полиция проверяват и се ровят на ръка в подписани документи... чакай някой да ти засече превод хиих

17

Смях

преди 5 години

Поканили най-големия спец по нищо говоренето лицето Каролев. Сутринта по БНТ, след това по Онеър. Като мечка на синджир ще го разкарват напред назад. Май целта е да си запълните програмата със празни приказки, дали до края на седмицата някой ще се престраши да каже името на адвоката.

16

Сефте

преди 5 години

Даже децата от махалата знаят че зад всяка контрабанда и далавера стоят българи!

15

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече научаваме толкова повече разбираме че нищо не знаем.

14

БГ ПОСЛАНИКА В САЩ

преди 5 години

20 години бе КРАДЛАТА на парфюми. Която ПАСИТО си гушна в Атлантичекия клуб. ТАЯ дето раздава лекции по всички ТВ та колко са велики САЩ ли ще застане на стълбите на Белия дом и да вика АМЕРИКАНЦИ ВЪРНЕТЕ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ