12

Мадлен

преди 5 години

Не открива Америка!: /Само разтяга локуми. Не ми харесват съветите й, меркантилна е.

11

Боне Крайненеца

преди 5 години

Никога, никога, ама никога не вярвайте, не се доверявайте на жена. Те са изключителни егоисти и лицемери. Допуснете ли жена в живота си за по-дълго време, тя ще ви вкара или в гроба, или в затвора, или до просешка тояга! Така че, "Чук и бег"! Разбира се, всяко правило си има изключение, ама де го?!

10

До пепе

преди 5 години

Ами който не може да кърми следва незабавно да се свърже с Алгафари да изготвят заедно психологическа стратегия за да не е отхвърлено детенцето един ден в любовта. И след ежеседмично сеанси в рамките на години да се справят с неминуемия проблем. Тази Алгафари е голяма па. ти а, не е истина какви простотии рекламира, ама защо и ги публикувате е въпроса?

9

пепе

преди 5 години

Пълни простотии е казала. А като не може да се кърми по здравословни причини? А?

8

Анонимен

преди 5 години

Пак някакви измислени Алгафарите изкарани от гардероба за реклама поради липса на работа! Все си мисля че си плащат за интервютата и поместените статии в сайтовете!

7

Анонимен

преди 5 години

Първите два абзаца ги приемам безрезервно. Осъзнатост, далновидност са ценни качества, но изискват най - малкото да си умен. Това за разговорите между двойките е бошлаф работа. Вари го, печи го на гайда мирише. Има една порода хора, които нито приемат, нито предават.

6

Ох, леле!

преди 5 години

Алгафари да си... дипломата, знае къде. По-некомпетентно мнение и отявлени глупости отдавна не бяха публикувани в този сайт. Тази блейка е вредна за клиентите си, не и давайте трибуна

5

Анонимен

преди 5 години

Най-измислената професия на света-ПСИХОЛОГ. Хващаш един проблем и започваш да развиващ сценария...пълни глупости.

4

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости!

3

Таню

преди 5 години

Верни са нещата, които Анонимен 1 изброява. Това са дечицата на соц майчиците от късния соц, а и тяхната генерация, всъщност. Материалисти, егоиcти и нереализирани типчета с нисък потенциал и болно его. Това да обичат, го разбират по съвсеем друг начин - правото на собственост на примата. Било то територия, женска/и/, да е гласовит и да се налага. Да е нацепен и наперен в китайския си анцуНг и 20-годишната "карачка". Съжалявам разпозналите се, весел празник на останалите! Аз днес съм на вино! :)

2

Анонимен

преди 5 години

Права е да ! Както аз съм прав, че си неграмотен !

1

Анонимен

преди 5 години

Права е жената.в 99%от слъчайте това което наблюдаваме коли нас няма общо с любовта. Зависимост, интереси, нужда,суета, жажда за притежание и т.н.т