10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Разбира се! Иначе как ще се почувстваш специален. Естествено, че ще се слуша само класическа музика и всичко, писано след 1910, ще е лошо, пошло и гадно...

9

Кратун

преди 5 години

- Този Андре Рийо защо е толкова отвратително-антипатичен?

8

марин

преди 5 години

аАна Вас ви трябва да се върнете в 5 клас, за да се справите с неграмотността си! :) Личи си, че нито разбирате от класическа музика, нито сте посещавали часовете по български. После Андре Рийо бил Азис.

7

стефан

преди 5 години

До българкаБила съм на концерт в Мюнхен и после в София. Няма абсолщтно никаква разлика. Различни са само тези в Маастрихт!

6

Анонимен

преди 5 години

До 2Истинска класика не се свири в спортни зали.--а като я слушаш "класиката", пиеш ли си шампанското с вдигнато кутре ?

5

бай ганю

преди 5 години

качеството се продава добре дори и през сиромашки временаколко ли *** ще отидат на концентарта претендирайки позирайки парадирайки че разбират нещо от музика? а директно след валса отиват в чалготеката да запънят същината си за още няколко часа

4

Анонимен

преди 5 години

За да има приемственост при класическата музика е необходимо разчупване на стереотипите. Не може всички да сме с фрак и папионка. Светът се развива, а кавъри има на почти всичко. Нов поглед на класическата музика дава по-добро разбиране от аудиторията.Gerade läuftАндре Рийо е и виртуозен цигулар и маестро диригент и много голям артист. Виждал съм как прави музикални скечове и съм се смял от сърце.André Rieu & DJ Ötzi - Ein Stern der deinen Namen trägt (Live in Maastricht)

3

българка

преди 5 години

Андре е шоумен. Обаче концертите му в източна Европа са като постна пица в сравнение с тези в западна Европа, Латинска Америка и Австралия. Гледала съм го и съм го слушала няколко пъти на живо, включително миналата година в София - не си заслужава честно казано. За съжаление си личи, че нас, източноевропейците, ни смята за втора категория хора. Много е кофти усещането.

2

Анонимен

преди 5 години

Комерсиални спектакли за плебса.Истинска класика не се свири в спортни зали.

1

Анонимен

преди 5 години

Истински трудолюбив служител на класическата музика който носи реална практическа полза на хората! Андре Рийо е Азис на класическата музика, на хората точно такова нещо им трябва за да започнат да се приповдигат към музиката а Андре Рийо им я принизява до нивото на масите. Много хора които са отишли днес шоуто на Андре Рийо, утре ще пожелаят да отидат да концерти на Гергиев, Мути, Озава.