140

бай Ван

преди 5 години

Правителството не го търсете за работа, то българите не може да задържи в България та камоли да осигурк работа за виетнамците. Брюксел веднага ще им дръпне шалтера.

139

Чичо Петьо

преди 5 години

Ако си учил хвърчиловодене в Дупнишкия Свободен Университет, по добре запиши докторантура. Другата ти възможност за работа е да започнеш да зареждаш гориво на бензиностанция. Там нямаш големи шансове, защото всички заловени с наркотици и уволнени бивши полицаи и катаджии са с предимство което е около 95% от напусналите системата на МВР.

138

Анонимен

преди 5 години

И в крайна сметка да не се залъгваме,от много години насам нашите работодатели просто не плащат. И по дванадесет часа на работа пак не ми увеличиха заплатата,а точно обратното.Когато си взех трудовата книжка при напускане установих, че са ме водили на 4 часов работен ден. А като започвах, подписах договор на 8 часа, кога са ми фалшифицирали договора така и не разбрах. Това е положението в БГ за съжаление. И да отиде проверка знам пак ще си платят където трябва и пак няма да са виновни.95400

137

Виетнамките хубави

преди 5 години

Виетнамките са хубави и работливи ,което ще доведе до по-голяма конкуренция за мъже сред жените :-D

136

Стар набор

преди 5 години

Да идват виетнамците, че да ни избавят от бездомните кучета. По времето на моите стидентски години през 70-те на миналия век, в София този "деликатес" беше много трудно да се намери, цели общежития бяха пълни с виетнамци.

135

Хм

преди 5 години

Малко ме съмнява виетнамци да дойдат...То там в момента нещата се развиват по-добре от тука.Доходите може да са по-ниски,ама перспективите по-големи.Иначе е добре да дойдат точно виетнамци-ще се отървем от бездомните кучета.

134

Пак съм аз

преди 5 години

Мамини сладки експерти! Изкопани сте от някой ледник!

133

Анонимен

преди 5 години

Белгийските летища днес стачкуват.Техните синдикати как не са се сетили да внесат азиатци да им работят за без пари?Хората си отстояват интересите, затова имат високи заплати , тук като всеки за себе си.Затова сме на тоя хал.

132

Анонимен

преди 5 години

Там където Русия владее и бъка от русофили нищо не функционира, та ако ще и швейцарци да внесат !за справка виж: руския Гулаг, Сирия, Венецуела, Куба, Никарагуа, Сърбия, България,...!

131

бай ганю

преди 5 години

работната ръка е в гетата там има над 1 млн не квалифицирана ръка която храним вместо да допринася за държаватано няма компетентни управници чрез правилната схема да ги накарат да заработят

130

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска повишаване на доходите. Искат евтин труд и започнаха да го търсят из света. По-лесно е да ги пратим във Виетнам да заработват, а да плащат данъци в България.

129

Forever

преди 5 години

Чудят се ,и се маят какъв рай да построят в България,виетнамски ли да е,или индийски.

128

Анонимен

преди 5 години

Трябва да изпратим бизнес във Виетнам. Така правят богатите страни.

127

Do 133

преди 5 години

До Иван ПаспалджиевИ какво изводи да си правим?То, половината народ ще се чувства горд от това заявление.Тук, да пребиеш някой по-различен...и немиришещ на шкембе чорба, си е геройство.

126

Иван Паспалджиев

преди 5 години

Говорих с едно момиче от Нигер, беше преди година в Германия. Много мило момиче,възпитано но както говорихме и като разбра че съм Българин се дръпна два метра назад! :) "Аууу в България много лошо, там бият"! Само това ми каза, наведе глава и замина... правете си изводите.

125

Анонимен

преди 5 години

Канят и хора от маалата и разговорът е примерно такъв:-Ще работите на 3 смени за 640 лв., като ви се полагат и ваучери за храна за 60 лв. Нощният труд се заплаща допълнително по 2 лв. на смяна, т. е. 10 на седмица допълнително. Това са нашите условия.-Вие л_уди ли сте?И така даже хората от маалата не искат да работят и са прави. Откъм работа сме капитализъм, откъм заплащане сме комунизъм.

124

Анонимен

преди 5 години

Всяка фирма може да си привлече работници от испания , германия, полша и т.н.Ахахахаха, даааааа, точно оттам ще привлекат работници. Те мрънкат, ако трябва да плащат 700 на месец, ще привлекат работници точно оттам, ама друг път.

123

Анонимен

преди 5 години

В България се развиват едни нормални процеси. *** гонят умните от държавата.Нито има умни политици, нито нищо. На всякакви нива България е объзкървена. И това започва през 1944 г.

122

Анонимен

преди 5 години

думата с звездички е и_диоти

121

Анонимен

преди 5 години

Сирийските бежанци си разменяли съобщения от смартфоните "Не идвайте в България".Те са във война и пак като дойдат в България и се ужасяват. Какви работници?Всеки умен напуска България, и това се знае не от сега. Един колега преди около 10 г. каза "Умните се махат от България, и тук ще останат само ***". И това се изпълнява. Не говоря само за работници. Няма хора. Във фирмите управляващите са и те глупави. Като няма умни хора на всякакви нива няма как да се оправи тази територия.