11

Анонимен

преди 5 години

Що така бе "миме" нали капитализма нямаше алтернатива!

10

Light

преди 5 години

Ако вьв всички сфери влезнат китаиски големи фирми,наще бизнесмени показно ще се грьмнат;;;

9

BB

преди 5 години

КОМЕНТАР НОМЕР 3 И НАПИСАЛ НАЙ-ПРАВИЛНО ЖАЛКО ,ЧЕ НИЕ ВЗЕХМЕ НАЙ-ЛОШОТО И СЪСИПАХМЕ ДЪРЖАВАТА СИ

8

Анонимен

преди 5 години

А в същото време някъде на тъмните Балкани в намаляваща България "фирмите поеха глътка въздух - получиха отсрочка за касовите апарати" пише в съседната статия. Дали не сме от различни светове?

7

V

преди 5 години

Аз си мисля че Китай ще доминира.При трудовите права е важно всеки да си получи последната заплата ,а не да не може да бъде уволнен . Ако нямат условия за работа могат да напуснат ,а тука е обратното, Гледа да те излъже и по схемата на втория за първия почва да те изнудва щото няма да ти даде последната заплата.Освен това чурбаджизма е безсилен пред корпоративизма най малкото чорбаджията умира.а корпорациите не умират . Естествено зависи и от разходите .дали работиш за себе си или за нечии кетап

6

Цинг

преди 5 години

Всъщност взеха най-лошото от капитализма и от социализма.Никаква защита за работещите, компании подпомагани от държавата (или в повечето случаи направо държавни) с гадни средства, замърсена околна среда, 90% от населението живеещо в мизерия, партийна автокрация.

5

Анонимен

преди 5 години

напред към Китай!

4

Анонимен

преди 5 години

явно комунистите се опитват да яхнат ниското български самочусвие и нихилизъм за пореден път.

3

Анонимен

преди 5 години

Взеха най доброто от Комунизма и Капитализма и направиха хибрид над световно ниво. Вие с гайдите къде сте. Нито Комунизъм нито Социализъм а само Див Капитализъм. Как се чувствате целия ли е или искате и тааците.

2

28 години стигат !

преди 5 години

Абе, дали, ако само един неголям китайски град реши да се премести да живее в България заедно с всичките си производство няма да заживеем по-добре ?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Да дойдат китайците, да ни освободят от еврогeйско робство !