12

Анонимен

преди 5 години

Маскираните български говорят ли? Не че нещо потам за един познат.

11

да

преди 5 години

Къде са евро ро.м. а и баси хелзинския комитет да обяснят кой е жертвата и кой за прибиванйе

10

анонимен

преди 5 години

НЕ МИНАВА ДЕН ДА НЕ НАПОМНЯТ ЗА СЕБЕ СИ. БОЙКО ТРЯБВА ДА Е ДОВОЛЕН, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ГИ ИМА ИДВАТ ИЗБОРИ ДА ПОМИСЛИ С КАКВО ЩЕ ГИ ВЪЗНАГРАДИ ТА ДА НЕ МИТАРСВАТ ПО СТАРИ ХОРА И ДА ГИ УБИВАТ.

9

Да се

преди 5 години

Да се раздават пистолети и пушки на всички пенсионери и влезе ли ти някой в къщата да имаш право, да го гръмнеш. Сега като са и взели пенсията, какво ще яде до края на месеца тая жена и да почине може, ако няма лекарствата за сърце, каквито приемат 80% от хората заради хубавия живот.

8

Стамат

преди 5 години

Тия по миризмата са ги фанале, нале са биле маскирани!

7

Анонимен

преди 5 години

250 лева за тази жена е все едно да вземат милионите на някой политик или бизнесмен.

6

Анонимен

преди 5 години

До 3От 1ви нататък започва изплащането на пенсиите.По селата няма карти защото няма банкомати.Ясно е че парите са под дюшека.

5

Бойко!

преди 5 години

ДОКОГА ?!Докога ще се криеш и няма да вземеш отношение към ескалиращите безобразия?Наистина ли ще се примириш да ти дръпнат черджето под краката? Или вече има договорка на кого и при какви условия доброволно да сдадеш властта?Дължиш отговор на всички, които гласуваха за теб./ПРИПОМНЯМ, че само 8% от ромите са гласували за ГЕРБ/

4

шматка

преди 5 години

До 1Хващат ги бързо защото ги водят на отчет.Знаят всеки един колко и за какво има присъди.Направо отиват в тях измъкват го.....после съдията го пуска и всичко започва отначало

3

Анонимен

преди 5 години

В това селце има 20 къщи с 5 баби и 5 дядовци. Как пък успяха да набарат бабата с 200-те лева. В това селце с трън да влачиш няма какво да закачиш. Не така обаче беше преди 30 години. Даже училище имаха. Имаше млад народ читалище кино. Но това отиде в небитието. Такива селца отдвна изчезнаха от лицето на земята. И това селце след няколко години ще го отпишат.

2

Анонимен

преди 5 години

Пак като не е яла бой бива

1

Анонимен

преди 5 години

В неизвестна посока полицията бързо ги е заловила.