32

ПЕНКО

преди 5 години

"АБЕ" МИСТЪР РОГАЧЕВ , ЗАЩО ТАКЪВ "ВЕЛИК" И ДОРИ "ПРЕПОДАВАТЕЛ" -СПЕЦИАЛИСТ /ПО БЪЛГАРСКИ/ -"ВРЕМЕ-МОДИФИКАТОР" НЕ СИ ЗАПОЗНАТ С ЯПОНСКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ЦИКЛИЧНОСТТА НА КЛИМАТА ВЪВ ВРЕМЕТО И В КЛИМАТИЧНИ ЗОНИ !!! НЕ СЕ ЛИ РЕДУВАТ СУХИ И ДЪЖДОВНИ ГОДИНИ ??? НЕ СЕ ЛИ РЕДУВАТ СТУДЕНИ И ТОПЛИ ГОДИНИ ??? *** НИЕ ЖИВЕЕМ И ВИЖДАМЕ И ЧУВСТВАМЕ ТОЗИ КЛИМАТ ...ЕХЕЕ ОТКОГА!!!

31

До 23

преди 5 години

И защо куха лейко Земята се затопля през последните 15 хил. години? Пак ли ние хората сме отговорни за което? Ей аман от зелени фанатици и бълваната от вас псевдонаука! Въпрос към "титаните на мисълта" така наречените климатолози - климата константа ли е!? Няма как да твърдиш, че затоплянето е необратимо, това е тотална измишльотина, спекулация породена алчност и вероятно простотия. Какви са тези атмосферни данни, реално точни измервания се правят от 50-те години на 20 век!?

30

АБВ

преди 5 години

До Анонимен 27 : Умнико, зададох *** въпрос, но явно той надхвърля умствените ти възможности, затова оригиналничиш....Ще ти кажа отговора - никой не знае (включително и ***, като тебе) !

29

Анонимен

преди 5 години

Пак си провери информацията.

28

Анонимен

преди 5 години

До 28Антарктика е географския регион, Антарктида е континента.

27

Анонимен

преди 5 години

Тук пак само *** пишат.

26

Анонимен

преди 5 години

Още един "виден" професор изказал се за глобалното затопляне. важното е, че чорапитр не миришат и са яли шкембе чорба на Антарктика. само в България я пишете Антарктида, защо????

25

АБВ

преди 5 години

До Анонимен 23 : Как разбрахте, че увеличението на въглеродния диоксид е само от човешката дейност ?

24

MaйMyнaтa

преди 5 години

За климатот, никой професор не энае почти нищо. Гадаят и ви лъжат, но вие си питайте Банова и Чолаков лошо нема

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБе няма такова нещо бе! Тръмпи каза, че няма...и щом го е казал той, кво ше кажем ние е все тая! Питай батя си да видиш, че е тъй! А кво общо има комплекса с чувството за хумор... не знам, сети се сам!

22

Анонимен

преди 5 години

До АБВГадаете вие по коментарите. Хората които реално се заниамват с това имат атмосферни данни. Имат статистики от изминали години.

21

АБВ

преди 5 години

Затопляне има, но човечеството е много малка величина за да го причини.....И както казва на друго място професора : "Твърде много неща не знаем !" Това е друга приказка...Просто гадаем !

20

Анонимен

преди 5 години

Питайте родните форумци- те знаят всичко.Ще ви обяснят как глобалното затопляне е конспирация на САЩ.И щом в САЩ в момента има снежни бури, това не е затопляне, а застудяване.

19

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера само защо когато става дума за наука, българина решава, че има компетентно мнение по всеки въпрос и знае повече от хората, които реално се заниамват с това... няма ли къде да си избивате комплексите?

18

Значи тъй...;-)

преди 5 години

Вие там сте отиишле да пердашите шкембе чорба с блага рикия...а ние тука да пресукваме кълки?! Ммм не мой тъй...че и нема нужда да си перете чорапите и гащите, щом не миришат?! Абе, гоуем кеф бе...и ние искаме така!

17

Анонимен

преди 5 години

До А 2Що не си пиете лекарствата редовно?

16

Анонимен

преди 5 години

До 10Значи пак сте чули нещо ама не сте разбрали. Или разбрали сте го ама не сте дочели. Земната орбита има цикъл на затопляне и застудяване това е факт. Проблема в момента е, че затоплянето се ускорява без за това да е отговорен въпрния цикъл.

15

А 2

преди 5 години

...."Процесът е необратим и застрашава бъдещето на планетата ни. Ефектът от безконтролното замърсяване и....." Поредни простотии за пари ! Или да изтресеш някоя глупост, за да се види, че още си жив . Процесът е необратим, пишман-професоре за твоя живот, т. е. - няма да дочакаш ледников период. Колкото и да се мислите за безсмъртни тия, като тебе. Добре, че силите дето управляват климата не им пука от такива......

14

Анонимен

преди 5 години

Гледам коментиращите ни капацитети са му обяснили на тоя "учЕн" как стоят нещата реално базирано на личното им мнение, което не е подкрепено от никакви данни.

13

Анонимен

преди 5 години

Последните години се навъдиха какви ли не шарлатани с претенции за учени и специалисти, то не са климатолози, то не са диетолози и т.н. генератори на псевдонаука.