35

дискавъри

преди 5 години

В тия големи обекти само шофьорите на камионите и чакъла са турски.И общаците дето влачат.Всичко се строи от японски и европейски фирми.И парите отпуснати за строежите са на заем.Нищо не е турско докато не се изплати.И Турция е послушна-както виждате.Оня се пеняви,но слушка.Вади нож на умрело куче-Сирия .Ама му свиха сърмите.Вовата му дръпна ушите .Така че какво се дуе Пуйката?Строежи-кирпич.Гледайте Дискавъри.Кой е инжинера чорбаджия и кой кара камионите:)

34

Анонимен

преди 5 години

Перлата на новия магистрален път е мостът "Осман Гази"--- v momenta perlata na erdogan sa domati,piper,patladjan,kartofi... tyah gi prodava :)))))

33

---

преди 5 години

Има едно детско злорадство и наивност в тези велевски статии- аха, нали, хак да ви е сага като не слушкате батковците с кинтите какво ви говорят! Абе аланкоолу- туй са млади нации, възторжени, с национален дух и силна мотивация, 80% младежи от цялото население, ще си преболедуват глупостите, както ние комунизмите, ще се поизмъчат, но не мож им наля хладен западен акъл и да станат "разумни". Ще ги приемат както са.

32

Анонимен

преди 5 години

ZABELEJETE OBEKTITE SE PREDAVAT NA DYRJAVATA A V BG KAKVOTO SE POSTROI VEDNAGA V CHASTNI RYCE KORUMPIRANI NIKOGA NQMA DA SE OPRAVIM PO DOBRE ERDO DA NI VZEME

31

Анонимен

преди 5 години

40$ за да преминат през моста, а аз се оплаквам че "Дунав мост 2" струва 6?

30

минаващ

преди 5 години

До Су 34; Нали нямаше изтъпления и престъпления тогава бе ***. За това ви връщаме сега всеки ден.

29

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ ЮРДЕК ГО ТРИЙ, ЧЕ ЗАРАДИ НЕГО НАПРАВО ВЛИЗАШ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ! СЕРИОЗНО ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ ЩЕ ПРАТЯ ПОСТОВЕТЕ МУ НА МЕЙЛА НА МВР!!!!

28

ХАХАХ

преди 5 години

И ТОЯ АНТИАМЕРИКАНЕЦ НЕЩО НОГО Я РАЗБИРА ИКОНОМИКАТА КАТО ПУТИН И ТАШУНКО!@

27

Реалност

преди 5 години

Отвън го налепили с плочки,а отвътре-кирпич.Ориенталска кичария.Мине се,не мине месец и някой кирпичен 5 етажен небостъргач се срути и квадратоглавите собственици дадат фира.

26

Анонимен

преди 5 години

Мюмюнландия тази година има падеж за 350 милиарда дълг!Ще стане интересно Зетя откъде ще ги издои...или банкрут и 1 левче-50,100 лири.

25

Запознат

преди 5 години

Турският трокаджия от Чикаго,нарекъл се яястреб пак вилнее по българските вестници и громи християни!Абе ориенталски тарикатино,защо не си в процъфтяващия семеен Султанат,ами драпаш по рестериите на Америка?

24

Мюмюн

преди 5 години

На свинче-звънче!Аз нямам пари за лук и имамбаялдъ...

23

До Ястреб ага

преди 5 години

Уж си турчин,а пък турски не знаеш.Научи си езика да го пишеш,***.Аз съм българин и го знам по-добре от теб.Срам за теб,срам.

22

Пътя на Гърция

преди 5 години

Така се мина и Гърция.До 2000 г. Гърция беше супер финансово стабилна заради олимпийските игри 2004 Гърция изтегли милиарди за строителството на нови мостове,магистрали и оголемяване на летища в страната.Олимпиадата е само месец и свърши а заемите остават а и тези съоражения имат невероятно скъпа подръжка в началото икономиката съомяваше да си поема задълженията към кредиторите после започнаха заеми за рефинансиране само Еврозоната ги спаси от по лошо.Сега Турция ще изпадне в същата ситуация.

21

Ястреб даскала

преди 5 години

До ZULUИ се научи да пишеш на кирилица и грамотен източно-македонски диалект, знаен и като *** гъргорица! Покажи малко уважение към македонските братя Кирил и Методий, създали тази азбука! Дииба и неграмотниците им булгаромангалистански диииба!!

20

Анонимен

преди 5 години

Кво става тюркмени? Може да имаме проблеми в България но поне сме еволюирали до категория модерен тип хомо сапиенс.

19

Анонимен

преди 5 години

Турската резидентура тука се дразни, че пишем негативно за Турция. Не бе амуджи, пишем за да не ви се обезценяват още повече хонорарите в турски лири.Как да не кажеш на комшията, че къщата му гори!Също, че главния пожарникар се опитва да я гаси с бензин, вместо с вода! Не си помагате много!Първата стъпка за решаването на един проблем е да го признаете.Вие не го признавате, т.е няма начин да го решите и той ще стане огромен.Голям ще го ядете,чак ще ви сцепи халката!Ердоган-златен е!

18

Анонимен

преди 5 години

Ердоган като се откаже от долара ще плаща на инвеститорите в лури и рубли. При този курс на лирата ще му излязат сметките.

17

Анонимен

преди 5 години

Бившето икономическото благоденствие на Турция беше спонсорирано от началниците й за да бъде послушно оръдие в регионалната им политика. Турция реши, че няма началници, а има свои интереси, даже обяви началниците си за врагове. И началниците й спряха тока. С едно изречение Тръмп срина турската лира с 50%. Ако каже още 2 може и да я занули. Гледайте Венецуела и мислете за Турция!

16

Клошар

преди 5 години

До 24 AmandaSilvaЗа два месеца може да си спечелил 205 долара.За 20544 ще си мечтаеш.***!