23

Анонимен

преди 5 години

скоро инфлацията ще ги стопи , помнете ми думата , първо ще махнат борда и ще вкарат еврото и гледайте цирк

22

Тея от БНБ

преди 5 години

дали са чевали за схемата "халал".БГ е рая на перачите на пари на ишлеме.

21

Анонимен

преди 5 години

на всеки два дена - милионер, за 365 дни - около 180 милионера, за десет години 1800 милионера, за 100 години 18 000 милионера, което е 0,3 процента от населението или иначе казано при този темп след сто години 0,3 процента от населенеието ще са милионери, а иначе статията трявба да е оптимистична.

20

Трол Горянин

преди 5 години

Толкова много пари в депозити без доходност е по причина че хората не знаят(няма) къде да ги вложат

19

Жан Виденов

преди 5 години

Скоро целия български народ ще станат милионери .....

18

Анонимен

преди 5 години

Това, че някой няма 200 000 лв в банка, прави ли го тотално беен? Може да има само 100 хиляди. Или 50 хол. С 10 000 лв в банка човек тотално беден ли е? А може да е като мене - с 500 лв в банката и имоти за 1 млн.

17

Задачка

преди 5 години

Ако ЦЦ и ББ си правят от 10 години на всеки два дни по един нов депозит на сума над 1 милион лева, колко са депозитните милионери в България?

16

Анонимен

преди 5 години

Националната банка да даде статистика каква част от спестяванията на домакинствата държи 1% от спестителите богаташи и каква останалите 99%. За да се разбере колко се е отворила пропастта между бедни и богати в нашата мила родина.

15

Анонимен

преди 5 години

От съвсем повърхностно изчисление излиза, че става дума за 0.5% от населението, хора имащи спестявания между 200 000 лева и няколко милиона лева. Незначителен %, но показателен за това какви огромни маси от населението са тотално бедни. Държава която допуска това не е социална държава, а държава на либералния капитализъм толерираща фрапиращи диспропорции в разпределението на националното богатство.

14

Анонимен

преди 5 години

А нещо за произход на тези милиони няма ли да кажете. Или по важното е да са ви в банките и когато му дойде времето ще изчезнат като тези в КТБ. Това са мръсни пари откраднати от бедните хора. Но няма кой да се разрови защото ще се разсмърди а тези които се разровят и при тях ще се развони. Едни и същи са затова се пазят едни други.

13

ПроСоТо

преди 5 години

До Танерне!..Просто ни подхвърлят малко инфо за това,като какво има за крадене кога "вленем в чакалната на "гарата-еврозона"..Това са 50 МИЛИАРДА,които С НЕТЪРПЕНИЕ очакват съдбата си...Съдбата на КТБ.."Клиентите са ни скъпи".....в превод:-"Клиентите ни са скъпи"...

12

Танер

преди 5 години

Тая статия да не е скрита реклама на национална лотария ?

11

Анонимен

преди 5 години

Богатее народът, богатее. А лъжат, че бил беден? Ето, утре нов член на народа ще стане милионер. Само трябва всеки да изчака реда си.

10

Анонимен

преди 5 години

ББ си прави нов депозит над 1 милион на всеки два дни.

9

Така е ..

преди 5 години

Нормално. Който е успял да накара парите да идват при него , върви напред.Стоянето на пейката с бира Ариана в ръка ,води до по високо бедност.

8

Ясъмкон

преди 5 години

Глупости това не са окрадени пари. Просто от лотарията на всеки два дни Бахаров раздава милиони. Ей с толкова останало население след в бг след 2-3 месеца беден човек нема да има.

7

До окраден народ

преди 5 години

Пари за болноци няма защото 500 000 българи не плащат осигуровки, а трябва да го правят. Други 500 000 българи пък ползват без да плащат. От това има недостиг от едни около 500 000 000 в системата. Демек причината първо е в населението, после в политиците, които създават неадекватни закони и не конролират спазването им. Няма глобени за неяване н профилактични прегледи и неплащане на вноски.

6

Че Гевара

преди 5 години

Богатеят гербавите търтеи...Да видим докога!

5

Анонимен

преди 5 години

Само не ми излизате с "Германия е по-добре, защото има по-малко милио ери на глав от населението"

4

Другари!

преди 5 години

Другари, требве да организираме нов масов фалит на банките!Да купим долари - рубли не искаме. Сърцето червено , портфейла зелен.Да махнем борда , да подготвим хиперинфлация!Да преразпределим богатството.Първо за нас - ако остане и за бедните.Трябва да намалим неравенството - искаме 99% бедни и 1% разпределящи.Време е за рИволюция.