80

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ САМО ПЕТЯ ,ВЕЧЕ, МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ПОЧИВА НА ЮЖНИ ОСТРОВИ !!!

79

Ани

преди 5 години

Просто в Европа ще идва повече газ и цената ще падне.Колкото до Источна Европа не трябва да берат грижа, защото и сега има газопроводи които доставят. Строят се и нови като този от Норвегия за Полша.Терминалът в Александропол ще доставя газ от други источници.Русия няма да може да контролира цената.

78

тя

преди 5 години

По- добре влияние от Русия, отколкото американска експлоатация

77

Анонимен

преди 5 години

СИЛНО ВЯРВАМ ЗА СИЛАТА НА РУСКАТА РУБЛА И СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА- ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ЗАЩО БЕЖАНЦИТЕ СА ПОЕЛИ КЪМ СКАПАНАТА И РАЗРУШЕНА ЕВРОПА, ОТИВАЙТЕ БЪРЗО КЪМ СИЛНА И МОЩНА РУСИЯ- ТЯ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ- ВСИЧКИ ВЯРВАМЕ В ТОВА И НАШИТЕ МИГРАНТИ РАБОТЯТ В РУСИЯ.

76

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕЛИ ДА ЗАВЪРЖАТ ВАЛУТНИЯ БОРД ЗА РУБЛАТА.

75

Ами

преди 5 години

Не купувайте руски газ никой не ви кара насила Има американски три пъти по-скъп има и въглища Както вие го наричате "ДИВЕРСИФИКАЦИЯ" !

74

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ПОКАЗВА МУСКУЛИ, ЗАЩОТО ГИ ИМА. ОТ ТОВА НА ЗАПАД ИМ СЕ ВЪЗПАЛЯВАТ ХЕМОРОИДИТЕ.

73

Анонимен

преди 5 години

Русия е в топ 20 по заболеваемост от туберкулоза. В Русия детската смъртност е по-висока от всяка нормална държава. Какви мускули? Мускули на празен стомах.

72

към 63

преди 5 години

"Америка реве, но още не съм видял да е предложила смислена и икономически изгодна алтернатива на руския газ."---------------Надежда всяка тука остави, приятелю. Няма да видиш такава и в бъдеще. Целта на Пиндостан е да печели и да стане едиствен, диктуващ правилата хегемон на планетата, а не да предлага на васалите и на слугите на васалите смислени и икономически изгодни алтернативи, от които последните да дебелеят.

71

Анонимен

преди 5 години

Русия има нови огромни количества газ. Прочетете какво е Ямал.

70

Смехурко

преди 5 години

"Със "Северен проект 2" Русия засилва влиянието си в Европа"И обратно!Със "Северен проект 2" Европа засилва влиянието си в Русия.

69

Хитър Петър

преди 5 години

УмЦаруваУмРобуваУмПатки пасе...

68

кубанская столица

преди 5 години

България се откажеше на ЮП, ала Германия е по-умен. Германия направи своят СП-2. Кой е загубил? България. И как умно русские направиха! Те не правиха глупи разговори с т.н. ЕС. Те купиха (економически, разбира се) най-важния членът от ес Германия. И Германия направиха всичко. Браво Шредер, браво Россия!

67

haha

преди 5 години

Защо обаче този газов проект се лансира точно сега - "Северен поток 2" ще превърне Германия в основния дистрибутор на руски природен газ в Европа. Това е смислено от икономическа гледна точка.__________________________________________________________________________ABBA - Money money money

66

Край

преди 5 години

До 64 Германците ? Независими? Да бе да!!!Германия е окупирана държава със слаба армия, без ядрено оръжие и с марионетно проамериканско правителство.Германеца работи като вол и за това е богат но независим е само доколкото нищо в света не зависи от него. Преди 70г. германците се биеха срещу половина свят и го побеждаваха. Сега е никой.

65

Край

преди 5 години

Тоя вестник Велт да не се тормози толкова за руската газ ми да пита - Какво правят американските бази в Германия?!? От кой я "пазят". Русия сама се оттегли преди 30г. от Източна Германия и не мисли да се връща.

64

Анонимен

преди 5 години

До Държавна сигурностМе естествено, защото германците са умни, независими и работливи, защо ли България не превземе икономически Европа, запитвал ли си се.

63

Анонимен

преди 5 години

Америка реве, но още не съм видял да е предложила смислена и икономически изгодна алтернатива на руския газ.

62

въй

преди 5 години

български тиквеници к'во ви интересуват тея игри - и без туй нямате думата там , малко неща зависят от вас ако се напрегнете и организирате поне можете да си осигурите мъничко по-добър живот на микро ниво вий се занимавате със световна политика дето никой не ви цепи басма

61

Анонимен

преди 5 години

Макрон кога си е променил мнението?