142

Анонимен

преди 5 години

samo tova ne biax 4yval - parite bili ograbeni ot romski baroni - az v balgaria baron ne sam vizdal -oshte po malko romski : a parite gi okradoxa -organizaci -sadadeni ot baiganio s cel presvoavane -na pari prednazna4eni za razvitieto na romite ; preznaite go be ne e sramno da si kazesh istinata ;

141

Анонимен

преди 5 години

Трябва да учат български ,че като дойдат да ме оберат и после да ме утрепят да могат да разберат къде си крия пенсията.

140

Анонимен

преди 5 години

Намерете им работа на хората, да могат да се изхранват.

139

Ром"с

преди 5 години

До 143Никой не е дължен да създава специална почва за ромите у нас за да се интегрират както в САЩ с чернокожото население(може и оттам да се вземе опита),но имах предви "почва" да им не се пречи ,просто да им се даде възможност да се интегрират. Тези които са по-*** въобще не ги взимат на работа или ако вземат някой ром ,то те се отнасят с него като третокачествен продукт. Това имах предвид или казхано по нашенски,не са виновни само ромите,щото не се интегрират,а и тези които им пречат.

138

Анонимен

преди 5 години

Ромите в германия работят а в българия крадат!!! Защо така??? Защото системата е такава КРАДЛИВИ СА БЪЛГАРИ

137

До Ром с

преди 5 години

Ама кой им е длъжен да им създава почва, която те да преценят като благоприятна?На Запад повечето от тях мируват и се съобразяват, защото там облагите са по-големи и ако не се съобразяват, няма да ги получат. Но дали ромите си задават въпроса защо там се дават по-големи облаги? Не само защото онези страни са по-богати от нас. Причината е друга. Там разчитат, че ще обучат пришълците, за да ги направят такива работници, каквито са немците-кореняци. тук такова превъплъщение на ромите не се получи.

136

Продължение -

преди 5 години

Затова, нека ромите да си живеят отделно и по тяхному. Няма да ги насилваме да спазват нашите правила, но и няма да им даваме блага даром, нито ще ги глезим с привилегии и толериране. За нарушаване на нашите порядки в нашия битов периметър - много строги санкции, които да не се опрощават. Дали ще си устройват специфичния живот в Индия или някъде другаде, нека сами да решат.Онези, които искат да живеят според законите на страната ни, нека да останат сред нас. Те се интегрират по своя воля.

135

След демокр. промени

преди 5 години

пък беше подета инициатива в международен мащаб - десетилетие на ромското включване. В повечето случаи ромите се интересуваха какво ще им се даде наготово - като възможност за ядене, пиене, жилища наготово, които могат да бъдат разкостени с цел да се продаде каквото е възможно, а останалото да се освини.Изводът? Те си имат свой специфичен начин на живот.Имитират възприемане на нашия манталитет и бит само ако има келепир от това. Ние сме на загуба в такава ситуация. Затова - да си живеят отделно

134

Ром"с

преди 5 години

Интересното е ,че повечето роми се интегрират много добре на Запад,докато у нас % на интеграция на ромите е доста нисък сравнение с тези които са напуснали-Защо?Защото там почвате по-добра за интеграция,докато у нас е много трудно да се интегрират заради превзетото обществено мнение. Преди да отговорите на коментара ,включете зеления свет на светофара си ,а то като чуете роми,започва да свети при вас постояно червено и вашият разум е блокирал. Но има и таквиз които са вечно на червено !

133

Сериозно недоволство

преди 5 години

това щяло да бъде предизвикано сред ромите-готованци и безотговорни.А недоволството на трудещия се българин, което зрее вече десетилетия наред?никой не им е длъжен на ромите, НИКОЙ! Това не го ли разбраха? Близо половин век им се даваха някои бонуси в България цел да достигнат цивилизационното ниво на останалите граждани на държавата. нещо горе долу се постигна, но рухна веднага след като стана невъзможно да се поддържа по командно-административен път. Значи метаморфозата не е била истинска.

132

Solar Power

преди 5 години

До 135: Казва се "Моята Земя" (My Ground). Ако намеря злато,петрол,вода в имота си то изцяло всичко е мое. Имам право да го защитавам с оръжие. Край. Просто и ясно. Това е демокрацията. Всичко досега е една пост соц простотия.

131

Анонимен

преди 5 години

Тия роми които крадат са нищожество с сравнение с другите които 97% от работещите са зад граница и поддържат родителите,децата и болните си!!! Нашите политици работят за изгонване на населението от най красивата от най богата природа на европа!!! Първо се почва от най бедните а те са толкова много че българия няма да има оборот във всички свери.

130

Анонимен

преди 5 години

Проблема не е в ромите! Проблема е закона която не се спазва дори от самите законодателите. За сега най големия проблем е КАРАКАЧАНОВ ще получи всичко противоположно от това към което се стреми!!!Примерно за закона за аборцията!!!! със тоя закон ще получи повече раждане. Вече има цяла нация срещу себе си! А това не води към добреКаквото посееш това ще жънеш.

129

Ad_olf

преди 5 години

Леко допълнение , закон за частната собственост, оръжието и смъртнатаприсъда!!!Сигурност на българите и оцеляването ни като нация е над-всички евро и Сорос и НПО простотии !!!

128

АНГЛИЙСКИ ПАПАГАЛ

преди 5 години

ПРИОРИТЕТЪТ НА МАЛЦИНСТВАТА ВЪВ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ТОВА Е ЗАПОВЕД ОТ ХАМЕРИКАНСКИ ГОСПОДАРИ ."РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ"

127

Анонимен

преди 5 години

Някой помисли ли, че като бутнат всичките гета, техните бивши обитатели ще идат на жълтите павета.

126

Анонимен

преди 5 години

Защо триете-цял НАРОД БЪЛГАРСКИ знае че времето на моркова е минало !!!

125

До 127

преди 5 години

Те не трият българските комментари,а трият иТиодските и Тебилските коментари.А Ти както винагги "биеш" на патриотизъм ,Щото видимо си от тези с Тембилизма по раждане.)

124

авс

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВ.вие лично ги храните.ромите са номер едно в бг работят в чужбина имат хубави къщи а вие говорите за отделни ромикрай сухото гори и мокрото

123

Анонимен

преди 5 години

Зорът им е, че им плащат от Пасольството да раздухват етническа омраза. А каракачанката просто иска да си наливи малко риба в мътна предизборна вода. Самият той е безгласна буква вкъщи - гледах му едно интервю по домашни пантофи, от което разбрах, че дъщеря му на 18 ходи с някакъв *** на 30+ и пуши вкъщи пред баща си. А той самият отказал цигарите. Като имаш една провалена щерка, естествено е да завиждаш на хората с по 5-6 деца.