34

Анонимен

преди 5 години

Нещата нещо са объркани: ЕС се състои от 28 държави и една Територия,която единствения проблем,който създава е,че от бързото въртене на задните части към многобройните си господари,не може точно да се определи,към кой господар са насочени в дадения момент!А иначе,Територията е заселена с полуумрели стада от аборигени,които само проблейват отвреме навреме,ама и с блеене и без него,все едно,че ги няма!Топят се стадата,ама пък,как сладко, в синхрон към господарите, проблейват!!!

33

ЕС

преди 5 години

ЕС е най-великия съюз в човешката история, създаден и проектиран от двата центъра на Цивилизацията - Франция и Германия. ЕС да не е Съветския Съюз, че да се разпада? ЕС е сложен организъм, който претърпява промени в тон с времето. Английските киселяци видяха, че съществуване извън ЕС не е приказката за която ги лъгаха брекзитаджиите. За Източна Европа и в частност България, ЕС е жизненоважен, а алтернативите са Турция, Русия или Китай - все диви сатрапии. Или Тръмпистка Америка.

32

Анонимен

преди 5 години

Мека сила ли звучи като нова песен на Азис.Докато ЕС не стане федерация по модела на САЩ със запазване на културната идентичност на регионите което предполага друг вид федерална организация и нямс обща армия никой няма да му дреме от него.Време е ЕС първо да стане независим от САЩ , второ да има отделна външна политика и трето да се намесва по света като САЩ а не по това какъв е режима в белия дом да можеш да разбереш какъв е режима и в ЕС все едно сме американски протекторат.

31

Панов

преди 5 години

Звучи като изместена центровка на ангренажен ремък, свещи за смяна, и запушени с толерастки обещания филтри. Пък то и горивото нещо нефелно се оказа, тъмнокафяво и брадато, можещо само да помпи жените им... Накрая като изтропат и клапаните (по-бедните страни), ще стане салатата... Въпроса е кога...

30

Като се има превид,

преди 5 години

че 95% от *** те на Сорос са роми, то е съвсем подходящо да ги наричаме монголоиди, ромите имат монголоиден произход

29

Anna

преди 5 години

Искам да се срещна с човек за нещо случайно, аз съм на 27 години, пишете ме тук xxxsingle.xyz/annasМоят псевдоним Анна Софеева

28

Анонимен

преди 5 години

Матрошките да си гледат какво става в любимата им Русия. Че в Якутия не приемат рускоезични деца в училищата. В Казахстан педиатри не лекуват деца с рускоезични родители, а в Лвов направ си бият тези които говорят руски.

27

Анонимен

преди 5 години

До Изводи за ЕСАмериканската газ е по-евтина от Руската. Въпреки лъжите на русофилите.

26

NIkoi

преди 5 години

Kategorichno EU SAS Rusia.

25

Изводи за ЕС

преди 5 години

Проблем в двигателя: харчи много а американската газ е скъпа.

24

Анонимен

преди 5 години

ЕС не се разпада,а се опитват да го разпаднат.Но разпадне ли се ЕС,положението ще стане по-зле,а не по-добре,ще заприличате на бедна Латиноамериканска държава.Дори за Англия е вредно да излиза от ЕС,но това си е тяхно решение.

23

Анонимен

преди 5 години

Ако комунизма беше недоносче ,демокрацията се оказа уро/дч.е . Думичката и схващането за свобода са само празни илюзии."Който има пари той решава.Какво ще решаваш ТИ като нямаш пари?" ТАКА Е БИЛО ПРЕДИ . ТАКА Е ДНЕС ,ТАКА ЩЕ Е И УТРЕ !

22

охубоху

преди 5 години

Нормалните в ЕС станаха "популисти", извратеняците - либерални демократи и т.н.Този ЕС няма да просъществува дълго - Микробритания заминава, Франция започва да прилича на Афганистан и май ще се наложи свтовната демократична общност да пусне бомбите на Елисейския дворец, за да защити френския народ от управляващия режим.Нали така се прави и такава е международната практика?

21

kukla

преди 5 години

Сега пък така наречените популисти били виновни на Еврокомисиите. за политиката Днешното заглавие на най-четения германски вестник "Билд" обяснява, че германските ученици ще избират вече да учат английски или турски в училище. Е те това се казва влизане в крак с модерното време. Усеща се коя е държавата на бъдещето в Европа и каква политика иска да държи Германия.

20

въй

преди 5 години

ЕС буксува. Бъдещето е на съюз между ЕС и Русия

19

Простте некеджия

преди 5 години

ЕС пипа маслото .май е за основен ремонт

18

Рачо

преди 5 години

За да синхронизираш и превключиш на друга предавка а съединитела не работи какво трябва да направиш??

17

Анонимен

преди 5 години

Недоносчето всеки ден е пред Брекзит, заплаха от популисти, терористична атака или финансов крах, банков обир, телефонна измама, граждaнска война и подобни. Стабилитет !

16

V

преди 5 години

По наще медии само лъжи се пишат. ЕС няма отношение по свободата на предвижване още по малко по свободата на работа. Швейцария не е в ЕС и спрямо нейни граждани не се правят проверки по границите й .Защото шенген е важен ,а не ЕС .Но в България е пълно с псевдоексперти които лъжат народа. А резултата е че българина го рекетират за да не го проверяват въпреки че е в ЕС ,а швейцареца няма този проблем без Швейцария да е член на ЕС ;) СЕДЕРАСТКО - ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ

15

Рачо

преди 5 години

Забраните на ЕС са характерни за диктаторите, които нареждат и дават пари само ,ако те решат и на които решат.Тук демокрация няма,а само диктатура.Което води до корупция.