8

Въпрос към автора

преди 5 години

уфффф, а киселото зеле ама по български, а киселото мляко ама по български, а ......

7

до Дрисан,- чо

преди 5 години

Моя позната като теб всяка сутринкафе с цигара и..заболя от рак на стомаха.Така , че ..умната

6

Проидиотик

преди 5 години

Ако прочетете повечето статии на здравна тематика в този сайт, неминуемо ще стигнете до извода, че ако не спрете алкохола и цигарите, и веднага не започнете да се тъпчете с треволяци и да се наливате с чайове, и ако продължавате да спите с домашни животни, в крайна сметка ще се заразите с кръгли, плоски или ромбоидни червеи и ще умрете в страшни мъки, вследствие на автомобилна катастрофа, която лесно бихте избегнали, ако редовно си четяхте хороскопа.

5

Анонимен

преди 5 години

Чай от мента без захар и без медЧай от зърна/плодове на копър без захар и без мед.

4

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Родното - здравеопазване,...Вреди,...Народа- е, физически - сломен. ,...От, наплив,..От, чумоподобни- щамове ,...Чуждо- тяло,...И, опреснена- храна,...Преопакована,...Яйца,.Сйрене,...От, хосписй,.От, гето,...От, майки,...За- какви, горйва,.И, доброволци,.- Сй- мисли.....

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1В страните, където растат банани, хората казват, че зелените били по-полезни, защото съдържат повече витамини.Не знам дали наистина е така.

2

Факт

преди 5 години

Болгарский писатель-диссидент Георгий Марков был убит в 1978 году в Лондоне по требованию Тодора Живкова. Яд и орудия убийства были предоставлены КГБ, а саму операцию провели болгарские секретные службы.

1

Анонимен

преди 5 години

Зелените банани на много места пише, че за разлика от узрелите водят до силен запек. И аз съм се убедил в това лично.Но винаги когато имам раздразнение или запек хапвам по една "Активия" и всичко се нормализира.